![]() |
Citiraj:
|
Pogledaj jedan dva pro meca pa zakljuci. Smokeovi, flashevi, rotacije igraca, strategije.
Po tome random makljaona bi zakljucio da veze nemas o igri osim da je pucacina. I Nhf, stvarno ne mislim nista zlo nego ocito ne poznajes igru. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ok, makljaona je ako se igra protiv botova ili se dogovori makljaona. Ali nije. |
Mislio sam u smislu da mi je čudno da se igra zove taktičkom, a nema neke osnovne mehanike koje su standard skoro 20 godina (lean, iron sight), a kamoli neke druge mehanike modernog fps-a
Inače igrao sam igru i nisam oduševljen |
Ma sve pet, tebi ne pase/ne svida ti se. Ali na nekom pro levelu igra je takticka do pikanterija, od najsitnijih fejkova do rotacija. Mozda se sluzbeno ne zove takticki fps ali po meni je itekako.
Naravno da na nekim matchmaking 5v5 mecevima toga nema u tolikoj mjeri, ili mozda uopce, pogotovo na nizim rankovima pa razumin sta si tia rec sa "random makljaona". Zato ce pocetniku ili jednostavno nekom kome se cs ne svida mozda bit npr. battlefield ili cod zabavniji nego cs di mora "naucit" koznakakav spray pattern kalaša i smokove za razlicite sajtove na mapama. Fun fact kojeg sam se sad sjetio: prijatelj koji je dugo godina u srednjoj prao cod2 dosta ozbiljno sa tisucama sati na xfire, clan warovima na cbu itd. i nikad nije igrao cs je tvrdio da je cod2 puno brza igra superiorna cs-u dok sam se ja na to smijao. Igra je 3x sporija, cak i sa sprintom/skakanjem a to je shvatio od 2013. kad je presao na dark side cs-a i od tada utukao 2000+ sati na csgo (a nismo studenti, jel). p.s. ne kazem da je cod(2) losa igra, igrao sam je i ja neko vrijeme i odlicna je igra. |
Vuče me želja da odigram neki Final Fantasy na PC-u, nikad nisam to prije igrao, imam znanje o FF samo iz onog jednoga filma. Ima puno dijelova, bilo je i rimejkova, ne mogu se snaći pa koji bi bio najbolji za odigrati ali da funkcionira kao i zaseban dio što se priče tiče?
|
Pitanjce... kako funkcionira steam sa Mac OS-om?
Npr. imam na Steam acountu na PC-u Icewind Dale Enhanced Edition za koji piše da se može igrati na Mac-u. Ako aktiviram svoj Steam acount na Mac-u i tamo instaliram igru, on automatski skida verziju za Mac ili? |
Citiraj:
Neke FF-ove sam igrao ali ih nikad nisam presao. Gotovo svi su ti samostalne igre sa nekim karakteristicnim stvarima za FF svijet poput npr Chocobo zivotinja. Rijetki dijelovi poput onih sa Lightning su nastavci. Mislim da su ti najbolji dijelovi 7. 8. 9. 10. sudeci prema fanovima. Starije od toga je prestaro, a novije navodno ne vuce vise na klasicni FF. |
Citiraj:
Steam funkcionira tako da ti nemaš igre lokalno na PC-u ili gdje već, već se on spaja i skida direktno s servera. Tako da, da, on autmatski bira na kojem je OS-u i tako skida igre. |
thx.
pretpostavljao sam da je tako, al nisam bio ziher obzirom da ne koristim Mac. |
Citiraj:
Kad je tako idem prvo sa jednim od te velike četvorke, FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster, neki dijelovi ispod njega imaju baš djetinjastu grafiku. I ova zadnja petnaestica izgleda vizualno super ali ima 96GB, ne da mi se toliko sada skidati. |
Citiraj:
|
Horizon Zero Dawn confirmed for PC.
https://www.ladbible.com/technology/...2IC3A_RqtTZ9TE Znači, ovo sam odigrao 2 puta na PS4, i još ću 2 puta na PC-u. Brutala. Očito je vrijeme ekskluziva lagano pri kraju. |
Citiraj:
Xbox više ni ne smatram konzolom s obzirom da sve odmah izlazi i za PC. |
Citiraj:
Eksluziva ne izlazi nikada na PC. Uncharted, TLOU, GOW itd. |
Citiraj:
|
|
za racing fanove, ''A new era of racing begins. Logitech G x McLaren ''
https://www.logitechg.com/en-us/espo...e-eracing.html |
Doom 2016... ne vidim načina ručnog savea? Ne postoji? Samo sa progresom i dolaska do checkpointova se može učitavati?
|
Citiraj:
Što me dovodi do drugog pitanja: može li se Steam igra instalirana iz librarija startati ako je komp offline? |
Nema. Doom i Doom Eternal nemaju opciju QuickSavea tj "ručnog" kako ga ti nazivaš.
|
Citiraj:
|
Trebam preporuku multiplayer pucačine u stilu Battlefield 1942 ali nešto modernije :D Trebalo bi imati raznovrsnih vozila, oružja i slično, da nije čista pucačina tipa Counter Strikea.
EDIT: Zbog konfiguracije kompova, ne mogu najnovije naslove pokretati |
Jedno praktično pitanje vezano za Steam. Vidim da ima opciju "Move game to another folder"? Jel to radi u praksi?
Npr. prebacio bi Doom na SSD dok je igram,jer mi je trenutno na HDDu. Rijetko, ali ponekad nešto doučita sa diska pa mi igra zašteka dok učitava par sekundi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemaš frke. Samo si napravi neki folder.
Ja npr na D disku imam Steam a na J disku Steam Ext :) kao extended. I sad kad mećem nove igre, pita me u koji Library želim, u D ili J. |
Citiraj:
|
Da li je Gamers gate (dobije se ključ sa Steama?) stranica legit? Mislim si kupiti Unreal kolekciju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Update: @Dalthor thnx još jednom, sve prošlo uspješno, platio, odmah dobio Steam ključ, svi Unrealovi su tu |
Citiraj:
|
Može preporuka nekakve RPG igre gdje se levela, skuplja gear, napreduje itd.
Po mogućnosti 3. ili 1. lice. Igrao: Witcher 1 i 3 Zelda - Breath of the Wild (igram trenutno) Dragon Age: Origins i Inquisition ME serijal Skyrim Fallout 3, NV i 4 AC Origins i Odyssey Outer Worlds Division 2 Kingdom Come Nešto ala Witcher ili Zelda, s dužim gameplayom i velikom open world mapom bi bilo odlično. Googlam, ništa mi pametno ne iskače. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E sad, probaj možda Elex, euro RPG, jako je janky ali definitivno ima ono nešto što te, barem mene je, tjera da ideš dalje... Svijet je odličan, detaljan i velik, neka post apokalipsa, 3 frakcije (neki ala vikinzi sa magijom i sjekirama, pa onda imaš one luđake ko iz Mad Maxa sa nekakvim puškama i drogama i na kraju neke futurističke ninja robote sa laserima i plazma mačevima :D) Uglavnom, igra je šou i na početku dosta teška jer ćeš se nabježat od raznih monstera koje ne možeš prebit ali kasnije ih svih dovedeš u red. Nije AAA naslov ali se vidi da je dosta ljubavi uloženo u njega. Ta ekipa je radila Gothic (jedan od najboljih RPG-ova ikad), Risen pa sad Elex - tako da znaju što rade. |
Hvala na ovome, nisam ni čuo za to, sviđa mi se.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |