![]() |
Znam da ima. Zato i pitam. Najjednostavnije je? :D
|
Pa mislim da je sve to više manje jednostavno. Staviš rez. i fps koji želiš, folder gdje da snima i hot key za start/stop recording. Ovaj OBS je jako jednostavan osim ako želiš više mogućnosti u smislu kombiniranja više kamera itd... tada sve to treba poriktati kako spada... za obično snimanje in game ekrana je stvarno piece of cake.
|
Ok, probam pa javim? Koliko u prosjeku jedan PUBG meč je velik? 30 min gameplay bi mogao imati 10GB?
|
Hm, meni u dirt rally-u je prosjek vožnji od cca 3:50 to 7-8 min po stage-u i nikada mi nije bilo preko gige. Mislim nekih maks 800-900 mb. Koristim 30-35mbit bitrate i 1680x1050 rezoluciju.
|
Ok, hvala na info. Zanima me koliko će mi trebati da uploadam 10GB na Youtube. Moram se poigrati danas s tim.
Hvala svakako ;) |
no frks, bubni link kada uploadas.
|
Još jedno pitanje. Da li recording uzrokuje kakav pefrormance ili FPS drop?
|
Ja nisam osjetio ništa. Ne znam kako će u PUBG-u biti ali u DR-u imam sve maksano od grafičkih postavki. Mislim da se ne moraš brinuti.
|
Ako ne želiš uvijek da snimaš cijeli game možeš si postaviti da svaki kill ili death ti se automatski sprema. Trenutno ta opcija radi samo sa shadowplay. U pubg opcijama Uključi "highlights auto capture", nisam siguran što trebaš u shadowplay namještati posto nemam nvidiu.
|
Cijele mečeve ću snimati. Natukao sam pun k... dinnera, pa možda naučim ja nešto gledajući greške, a možda će nekoga zanimati. Ako budem imao volje, možda ubacim i hrvatske komentare, toga fali kod nas.
|
Večeras novi patch
Sve što je bilo na test serveru. Btw bacite oko na komentare ispod. Svih 600 stranica je takvo. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je Patch patch-a od patcha....
Vec mi se par puta desilo da se nes smrdalo sa postavkama i da mi je po defaultu bio AS server odabran.... skuzio totalno slucajno to pa si bacite oko na postavke servera. |
Ma to je normalan bug kod njih, nemam pojma kako ne mogu takve stvari fixati, banalne.
|
kolki je ovaj danas patch #7, kolko je velik?
|
Piše ekipa ovako:
Citiraj:
Citiraj:
|
ma aj kad netko upali steam nek ajavi kolko mu skida
|
Zašto te toliko muči ta veličina?
|
size matters :D
pa da znam ak je ogromno da se sad s posla spojim na komp i stavim skidat, da nemoram doma čekat |
Ma ak imaš RDP/team viewer, to je sekunda posla. Spoji se i javi meni :D
|
neide tako jer moram prvo doma žicat nekog da mi komp upali :D
zato me zanima jel 100 gb ili parsto mb :D |
Citiraj:
|
aukurac, 9 :O
|
Taman dođem doma, stavim skidat, bacim jedno pol sata NFS-a i gotovo :)
|
Na redditu je tiho, nema žaljenja zbog pada performansi. Kako je kod vas? Ja ću moći tek večeras probati.
|
Kažu ovi moji što igraju da igra puno bolje radi, 8x i 2x su malo promijenjeni i sad su kao super.
|
Čitam i ja upravo.
Da je zoom sada kristalno čist. Ja ću nakon gyma, iza 19h igrati, pa ću potegnuti do 22-23h. Javite se ako ste za meč. |
Bio nekakav logout error, ali su fixali. Glavno da nema stutteringa. Ja nažalost tek iza ponoći mogu igrati.
|
ok je meni, nema problema
|
Ako je neko za game moze me dodat na steamu ili u igri nick: LtMoNkK
op.gg https://pubg.op.gg/user/LtMoNkK?server=eu |
Skida se upravo ;)
EDIT: Super radi igra sada. Zvuk mi je čudan. Užasno je tiho sada. EDIT 2: I dalje lag kada pucam ili zumiram... |
Ekipa, molim pomoć, i dalje ne mogu naći riješenje problema.
Znači kada me netko puca igra jednostavno zašteka na sekundu. Nešto slično ovome https://www.reddit.com/r/PUBG/commen...an_i_fix_this/ Probao promjeniti grafičke postavke sve isto, probao ugasiti geforce experience, ne znam što nisam probao. 90% sam siguran da je do njih. Ne desi se uvijek, desi se u 1 meč od 5. Taman da se ne stignem okrenuti kada me netko puca i mrtav sam već. Ryzen 5 1600 na 3600mhz 16GB DDR4 na 3000mhz 1070 8GB Samsung EVO 250GB SSD Ne može biti da moram smanjivati detalje jer vrtim preko 100FPS-a cijelo vrijeme. Ima netko slična iskustva/riješenje? On Topic: Citiraj:
|
To se i meni događalo, ali prije ovog patcha. Jedino sto sam promijenio je isključen freelook interpolation. Nikad mi bolje igra nije radila nego ovaj patch. Fps nikad nije ispod 60,s tim da je prije znao doći na 30 (rx 470), drag lootanje je brže,popravili su padobrane...
|
Ma meni igra u većini slučajeva radi kako treba. Nije to problem. Ovo je sasvim drugo. Ovo je stutter kod pucanja/4x ili 8x zooma. Trčim, čujem pucanj, kada se ja okrenem već sam mrtav na podu, taman ta sekunda. To mi se počelo dešavati prije nekih 3-4 tjedna.
|
ja bi probao deletat skroz igru i nanovo inslirat
|
To je vrlo vjerojatno do igre. Meni je tako kod pucanja iz sačme prije dosta davno zaštekivalo. I to samo kod tog oružja.
Sada na svu sreću radi sve ok :D Možeš probati verificirat fileove na Steamu. |
Ok zivcira me vec ovo, svi oko mene koga god pitam sta se igra, svi samo kazu pubg, pa ajde da probam, jel se moze neki free trial probat ili samo 30 eura odmah?
|
2h gameplaya na steamu, pa mozes napravit refund
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:51. |