![]() |
Čudno, meni nije bio sa 6600k na 100%.
|
Evo izašao upravo iz igre, stavio detalje na high i isti vrag, primjetio sam da mi se grafa spusti na sekundu zna spustiti na 0 % u nekim trenutcima što naravno izaziva trzanje, a proc je full na 100%. Inače radi dobro igra na 50-ak fpsa ali mi je izgleda proc bottleneck pa nije ugodno za igranje jer dolazi do povremenih frame dropova. Stvarno ne kontam, sve druge igre mi rade bez greške i ne mogu vjerovati da je taj proc preslab za tu grafu, jer pretpostavljam da ih proizvođači ne bi trpali u laptope jedno s drugim da je tako...
|
Lockaj FPS u postavkama na (do) 60, ako već nisi.
|
Ma jesam, lockao, unlockao i svejedno, pljunem za laptop 8k kuna i onda me nađe zahebavat igra stara godinu dana...nekako mi se čini da ću ove godine ipak peglati Cod koliko god sam bio protiv njega :hitthewal:
|
A gledaj. Laptop nije ga zaming, pogotovo ne za 8k kuna. BF je zahtjevna igra, to je činjenica, meni s mojom konfom neće ići preko 80 FPS.
|
A gle sve to stoji ali opet ako i5 nove generacije i gtx 1060 od 6 gb nisu dovoljni za peglati BF bez dropova onda stvarno k vragu i gaming...najjače od svega što sam probao Rise of the Tomb Raider,Dirt 4, Project Cars 2 i sve radi bez problema u full hd rezi na high,ultra detaljima, jedino me BF zeza....Probam reinstalirati drivere i poigrati se još malo s opcijama, ne znam šta drugo.
|
Ja sam ti isto igrao Bf1 (onaj trial - 10 sati igranja) i uglavnom sa svojim kompom sam imao podosta iritantnog trzanja odnosno da budem točan da ne znam kakve postavke stavio u igri Fps mi je varirao od 100 do cca 35-40 tak da nisam mogao zbog toga nimalo uživati u igri.Zbog toga ju ne bi bome ni kupio iako uopće nije loša. Mislim da imam jači možda komp nego šta je tvoj laptop a i meni je trzalo na sve strane neovisno o grafičkim postavkama.
Pozz! |
Izgleda da je Direct X 12 bio u pitanju, isključio ga i nestali onakvi frame dropovi, sada ide na high sasvim ok, iako i dalje igra ždere proc al bitno da nema trzanja onakvog.
|
AFAIK, ovdje se spomenulo valja miljon puta da je DX12 broken i da ga valja gasiti.
Osobno sam u SP probao DX11 i DX12. DX12 je bilo igrivo ali sa jako čudnim stvarima tipa pucanja tekstura, out of sync zvuka i slike itd. Na DX11 je radilo ko majka. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
A razlika je zanemariva.
|
Citiraj:
|
evo proso singleplayer i ponovo cu,igra me odusevila,ja sam inace cod fan,mislim cod2 i 4 ,ovo kasnije je smece,igram i cod 4 remastered
10 god nisam nasao igru da mi se svidja,bbc2 mi je jedini donekle ok,ali multy mi nije legao,svi kasniji battlefieldi iza bbc2 su mi bili sve gori,mislio sam da je takav i b1,prevario sam se,planiram ga kupit i igrat multy,imam jedno 4000 h cod4,pokusao sam igrat puno drugih igara ukljucujuci i sve novije cod ove ali 0 bodova. nadam se da je nakon 10 god izisla igra koja je dostojna zamjena cod 4 ,barem za mene |
Kao što sam rekao već jedno 10 puta. Origin access je usluga koja se može plaćati mjesečno (jedno 35kn) i možeš igrati igre koje su u Vaultu. BF1 je tamo i možeš igrati. Plati si origin access i igraj mjesec dana, ako ti se svidi, doplati itd.
|
Citiraj:
|
Vidim da je premium pass 70% off. Je li itko uzimao "nedavno" ista preko "rođakovog" južno korejskog origina :-) da može potvrdit da to još radi? Ispada oko 80tak kuna PP
Thx |
Ja uzo jucer al za 15e ,nije mi napamet palo, sad se ulogiro za 10 eura je preko koreje
|
|
Kako to preko Koreje? Može malo objasnjenje
|
vpn, korejski IP i ulogiras se na origin i kupis, ja sam tako kupio igru prije godinu dana i premium malo kasnije
i kupio sam preko web-origina, ne aplikacije, mislim da me nekaj zezalo s aplikacijom... |
Mogu potvrditi kako dual channel zbog većeg bandwidtha pomaže po pitanju stutteringa i FPS dropova. Otvoreno tvrdim da je za ovu igru i 2x4GB bolja solucija od 1x16GB (ako ne radi ništa u pozadini).
Otkad sam uzeo još jednu keksu od 8GB CPU mi je sad rjeđe zakucan na 100% i FPS ne pada ispod 60 osim u situacijama koje se mjere u promilima, npr: Conquest 32 v 32, Amiens, 2 protivnička igrača ispred mene rokaju nekog simultano sa MP18-icama, napada me flametrooper i ispred mene dimna zavjesa nastala od kombinacije gas i smoke granate koje su bacili druga 2 tipa koje je upravo digla granata mog teammatea kojeg je istovremeno downao bomber preletivši iznad nas. :D |
|
Jel se još nekom događa da se ne vidi sačma, kad si Tank Hunter Sentry? Ko da iz zraka pucaš, gun se uopće ne vidi :D
EDIT: Citiraj:
|
|
Fakat im se mora priznat da znaju napravit odličan trailer. Kad se sjetim prvog trailera za bf3, stvarno je bio drama. Ali nažalost više manje svaka njihova igra osim što grafički izgleda odlično gubi fun faktor unutar dva/tri mjeseca. Nadam se da će BF 2018 bit zabavniji jer koliko čujem mogao bi imat battle royal mod.
|
Šta im znači dobar trailer ako nemaju igrača. Pojele si ih battle royale igre, streameri ne streamaju više uopće BF serijal itd. EA igre traju užasno kratko, kada hype prođe gotovo je s njima.
|
Sinoć opet malo zaigrao... Igra me više frustrira nego što mi daje gust. Pričam o MP
Onda vidim level 125 igrač, pa di ja mogu biti u istom košu sa takvima. Taj valjda ima samonavođenje metke, 17 slojeva armora, i vrag zna kakve sve dodatke. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Većina takvih igrača ima mali score / min, kao i skill, no jako puno sati. Nešto je dobiveno kroz X2 experience partije, a nešto kroz squad boost, weekly zadatke, itd...
Realno, najveća njubara u dobrom squadu sa squad boostom može jako dobro napradovati, ali samo po bodovima :) Osobno sam u 70-ak sati dospio do 86. levela, a odavno sam otključao ono što mi treba. Link na profil |
Shotgun :) Klikni nježno
|
ispalti se ovo nabavljat samo radi kampanje? nisam vruć baš za MP ove igre, al kampanja bi mogla proć, ili ne? ko je prošao, dojmovi plx
|
odlicna je ali kratka
|
Citiraj:
I ammo shortage tijekom igre je konstantan pa nemoj baš sprejat metke uokolo. Sent from Mobara |
Jeli vama ovih dana malo veći ping nego inače?
|
bf1 ima dosta DLCeva, ako želim preći samo SP, dovoljan mi je običan BF1 ili ima i u DLCevima singleplayer contenta?
|
DLC samo dodaju MP stvari. Za SP nije ništa došlo.
|
tenks, još da bf1 dođe na neki popust na originu i gg
|
Uzmeš si origin access i igraš sve iz vaulta godinu dana ujedno i BF1.
|
hm vidiš to nisam znao, 4 eura mjesec dana, taman da pređem bf :D
|
A što ako već imam bf1 standard edition, jel sa originalnim acesom dobije pristupni dlcovima
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Za sada nema dlcova preko accessa.
|
Edit: Ups
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |