![]() |
a poanta tvog komentara je? niti sam rekao da je LCD bolji, niti da je Amoled losiji.
Gura se amoled kao da je sveti gral i nadmocan nad LCD-om, a nije, iz osobnog iskustva i vidjenog. najbolje da nitko nista ne pise, sto kazes? |
Nije da ne možeš ništa pisati. Samo ne možeš pisati ništa kontra mobitela koji Brko ima. Trebaš se strpiti dok čovjek ne zamjeni trenutni s nekim koji ima LCD, onda je open season na AMOLED.
|
Citiraj:
Ako ćeš pravo, meni je ekran od Xperije Z i Z1 bio super za čitat u mraku. Sad na S7 ako čitam u mraku dulje od 3 minute, proplačem i peku me oći. Znači, ja velim da je TFT bolji od AMOLEDa :D slažeš se smenom, Gabre? Citiraj:
Znači, sad probaj PONOVNO pročitat moj odgovor Gabreu i možda shvatiš što sam htio reći. Ali cijenim sarkazam i pokušaj mećanja :) ;) I samo da još nadodam. Mene više smeta što svakim novim mobitelom su ekrani gori i gori po pitanju ogrebotina i lakoće pucanja. Lako za boje i kuteve. Baš jučer bratiću je na pod sa 20 cm visine (sa vrha školskog ruksaka) pao A5 2016. Puklo u čošku i pukotina se u sat vremena raširila do drugog ruba preko ekrana. Sve radi, puklo je samo staklo, ali ružno za vidjeti. Mislim da je to puno veće sranje nego sami prikaz slike. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
I daj se nauci gramatiku i padeze
Sent from my Pixel XL using Tapatalk |
Neču i šta mimožeš :p
Gabrek, kaj si nabrijan? Vodimo argumentiranu raspravu. Čemu tenzije? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ja sam nekako uvjeren da HTCovi ekrani trose previse struje. Kako je moguce da HTC 10 pored Samsung S7 nema nikakve sanse kada je upitanju SOT??
Znaci netko voli Amoled, netko LCD. Oba su dobra bez dvojbe. Ali mi je opci dojam da je amoled stedljiviji. Zato sanjam HTCa sa amoledom. |
Štedljivi je ako koristiš neke dark teme koje imaju dosta crnog ili jako tamno sivog. No kod browsanja gdje je sve bijelo, tu recimo dosta ekran troši.
Osobno koristim dark temu gdje mogu (UI, tapatalk) dok u firefoxu ne mogu jer mi takav kontrast kakav daje firefox sa svojom ekstenzijom ubija oči. Btw, nije li bilo Desire uređaja koji su imali AMOLED ekran? Znam da kad sam ga kupovao, da su mi neki govorili da pazim na...nešto...da ću tako znati jel SLCD ili AMOLED. Davno je bilo pa se ne sjećam. Ugl, moj je bio SLCD. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pustimo ekrane..
Kaj nije htc u11 tele2 za 5400kn? Ove godine htc nije nabrijal cijenu, sad ima drugi problem, dac koji dolazi uz adapter navodno nije bogzna kaj.. A imam doma momentum sluske koje razvaljuju na htc 10, treba vidit kaj su sad zbrljavili s tim na u11.. Baterija mi je isto sumnjiva 3000mAh na 5.5" ekran a i to ogledalo od moba mi nije bas nekaj, taj visoki sjaj to vise nije u modi. |
HTC 10 ima odličan zvuk preko žice dok mi preko Bluetootha fali poprilično glasnoce i nisam zadovoljan. Bilo bi odlično s obzirom da je 11ca primarno napravljena za Bluetooth da to radi bolje. Općenito sam HTC birao zbog glazbe i Sensa..
Što se tiče cijene S8 654 eura, HTC11 699. HTC tek treba doći na tržište. |
http://www.gsmarena.com/htc_u_11-review-1620.php
Baterija jako dobra, zvucnici jos bolji, kamera odlicna, performanse na nivou flagsipa, standard za htc. |
Citiraj:
Kad ces natrag u domovinu? Citiraj:
Iskreno konacno je HTC sklepal dobar mob u svakome segmentu, osim sto spiglira, po meni bi bila idealna komba kamere i iznutrica U11 a da kuciste sa M10 te zvucnike ostavise sa M8, to bi bilo to iako ajde jeftinu masku zaljepis na njega pa nema problema sa visokim sjajem :) |
@Gjurovski - a ne znam, malo je tesko s troje djece putovati a i financijski je teret. Mozda doletim sam na jesen na kratko, svakako se vidimo.
Pixela imam vec 6 mjeseci, nemam bas neko pozitivno misljenje previse da ti budem iskren. Bio je u globalu Note5 bolji mob. |
Citiraj:
Tak mi se i cinil pixel, za ove sto pate na izgled iphonea a nezele ios :D |
Ima li nade da HTC izbaci manji U11? U rangu S8 veličina?
|
A zasto bi uopce to radili
Kupi S8 onda ako ti je presudno tih par mm u sirinu |
Imamo novog pobjednika u foto segmentu, molim da se ne ljute vlasnici S8 uređaja:D
https://preporucamo.com/htc-u11-pred...ci/2017/05/27/ |
Citiraj:
Zašto bi oni to uopće radili? Pa baš zato da ne kupim S8. |
Da, zasto, jer mali mobiteli ocito nemaju potraznje. Svi su se odmakli od malih mobitela i oni su proslost.
|
Naravno, zato nitko ne kupuje S6/S7/S8/mali_gayfon.
|
to nisu mali mobiteli vise.
mali mobitel je iphone SE |
Oko 5 inca je za jednu ruku ok. Osim ako nisi košarkaš..
|
U11 bend test fail
https://www.youtube.com/watch?v=DdRxmu2jcMs |
Bas sam bio na stranici od ht-a gdje pise da htc u11 bez ugovorne obveze kosta 7698kn. Tamo rade zesci pavijani cini mi se.
|
Da, i? Misliš da će Vip i Tele biti jeftiniji? Baci oko na cijene ostalih flagshipova pa ćeš doći na isto. Kod nas su cijene prenapuhane.
U DE dobiješ SS ili DS verziju za 750€. Sasvim razumljivo uzevši u obzir naš standard koji je viši nego u DE. http://www.mediamarkt.de/de/search.h...annel%3Dmmdede |
U ht-u samsung s8 kosta 7998kn. U vipu je 800kn jeftiniji. Preko naseg web shopa moze se kupiti s8 za 4990kn. Ovi nasi operateri zive u nekom svom svijetu. Time zele privuc ljude na pretplatu s kojom debelo pretplate uredjaj? Ciganluk na nevidjeno.
|
Zato kaj se razvuce na 24 rate jer raja nema love a hoce flagship..
|
Pa ako je tako opet je bolje uzet na rate preko nekog webshopa. Izadje te puno manje nego razno razne pretplate. Uzmes bon i vozi.
|
Gdje je na rate jeftin? Ispod 6000 kn nema. A ovdje za 8000 kn dobijes i 24 mjeseca full paket. Da potrosis 100 kn bonova za 24 mjeseca to je 2400 kn. Znaci da sami mob na rate mora biti ispod 5600 kn da bi bio na nuli. Tak da ispadne isto kuzis. Mozda cak i bolje prek tarife, samo si onda vezan za operatera.
|
Imas do 12 rata za 5250kn na nabavi da ne reklamiram webshop. Npr. uzmes si na bon 6000(min/sms/mb) i to te dodje u 2 godine 7170kn. Slicna tarifa u ht-u dodje oko 8600kn s tim da im moras odmah platit 3600kn. Ak bi htio tih 3600 na rate mozda te dodje jos i vise ali to ne znam. Tu je vec razlika od cca 1400kn.
Kaj se mene tice kupio bih mob novi na njuskalu uz 2 godine garancije za 4500kn pa mi je usteda preko 2000kn ili ako cemo se drzat striktno webshopa onda ga uzmem za 4990kn i opet mi je usteda u te dvije godine oko 1700kn. Tarife operatera nemaju veze s vezom. |
I ja kupujem iskljucivo za cash u njuski al velim jedini nacin da komotno dodjes do uredjaja i ne razmisljas o bonovima je upravo ovo gore. Mnoge ljudi ne diraju bonovi nego su uvijek pretplatnici. I jos uzmu mob koji si ovak ne mogu priustiti i eto ti vecine. Za 333 kn mjesecno mob i high end tarifa. Di ces bolje za ljude koji jedva prezivljavaju do place a moraju imati flagship.
|
Zato i preživljavaju do plaće kad ne znaju upravljati resursima,pa im je teže kupiti bon na kiosku/dućanu/benzinskoj/online/pošti nego platiti račun istim na istim tim lokacijama.
|
Jesi ti, sa duznim postovanjem cuo za pretplatu i njene prednosti? U svijetu se prepaid tarifama sluze djeca, starci i kriminalci. Pretplata je najnormalnija usluga koju vecina koristi.
|
Citiraj:
https://www.globalrewardsolutions.co...stics-2015.pdf https://www.statista.com/statistics/...ts-by-country/ Pretplata je zamišljena prije svega za firme, a onda i za fizičke osobe koji ne žele razmišljati o plaćanju računu, bubnu sve na trajni nalog i ne vode nikakvu evidenciju o potrošnji. Dakle, to je jedina prednost pretplate - lijenost. |
Citiraj:
|
Statistika je majka svih prevara..
|
Citiraj:
koji lik :roller: pretplata daje jedino komociju, pogotovo za fiizcku osobu ne vidim svrhe. Pogotovo danas uz tako dobre prepaid pakete i opcije da su pretplate debelo preskupe. |
Znam i zato i sam jos od 1999. imam prepaid cim se pojavio u hr. Al poznam puuuno ljudi koji imaju pretplate jer jednostavno nemaju love za skupi mob.
|
ajoj, to je ko ono, nemam love za polovni auto pa cu kupiti novi na 18 godina otplate.
Ono, tko ti brani da odes u trgovinu i kupis uredjaj na rate/kredit, nitko, jedino si nesposoban za tako nesto i ides linijom manjeg otpora. |
Citiraj:
Cisti primjer kad se sjetim kad je galaxy s3 izasao, rece lik nevazno gdje i u kojem centru ali od 10 komada koje su dobili 7-8 komada osli za kes odmah. Ima njih kojima cijena jednostavno neznaci nis a i drugih par rukava kako progurat preskupe pakete sa mobitelima ako nedignu tako cijenu na uredaj bez icega ako ti je solo uredaj jeftiniji od neke opcije sa pretplatom :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |