![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Hamburg protiv Stuttgarta okrenuo 1:2 na 3:2 Barca okrenula protiv Atletica Prošle sezone isto. Leverkusen protiv Wolfsubrga na poluvremenu gubi 0:3 Dogurali su i do 4:4 i golom u 90. izgubili sa 4:5. Leverkusen prošle sezone vodi protiv Stuttgarta 0:3 Na kraju remiziraju 3:3 I to su samo oni rezultati kojih sam se automatski sjetio. Da idem malo više tražit, našlo bi se toga ohoho više. Citiraj:
Tu priču većinom guraju balkanski nogometni znalci koji zapravo nemaju blage veze. Citiraj:
A prilike upoznati te engleze sam imao dovoljno ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Počele su teorije zavjere...
Kako igrač, lijevi bek, s 8 godina staža u Arsenalu ovako ide na loptu... https://twitter.com/Memz_Dogi/status...rc=twsrc%5Etfw |
To sam i ja vidio i prva mi je reakcija bila "koji k..", ali ono, ne znam u tom trenutku možda je ipak nešto htio, ne znam ni sam šta.
|
Citiraj:
|
|
Najjači su ovi koji bezpogovorno brane Englesku ligu. Na primjer ManUtd, velik klub, velika tradicija, ali šta tim to vrijedi kad su zadnjih par godina kanta za napucavanje iole ozbiljnijim klubovima? Šta je bilo bilo je, danas je situacija da engleza nema ni blizu završnica CL. Razlog, novac, ovo ono naći će svako nešto, ali činjenica da su pali gadno. Preseravaju se s lovom, kupuju poluigrače za bijesne novce itd. Wengera su trebali potjerati prije 5 godina, dok je on tamo ništa osvojiti neće.
Dao bih se kladiti da bi Bayern i BvB napucali i CFC i MUTD a pogotovo Arsenal i ostale tetrijebe. Tako da, pogledajte malo Bundesligu, Primeru pustite duge lopte i sileđije. To je prošlost. BTW čestitke Pivkeu. Dobar dečko, zaslužio je pogotovo nakon što su se svi sprdali s njime :D |
[QUOTE=vision19;2829152]
Dao bih se kladiti da bi Bayern i BvB napucali i CFC i MUTD a pogotovo Arsenal i ostale tetrijebe. Tako da, pogledajte malo Bundesligu, Primeru pustite duge lopte i sileđije. To je prošlost. Never! |
Glupo je nagađati, nadajmo se da će biti takav okršaj, samo šteta da BvB ne igra LP :)
|
Citiraj:
Iz godine u godinu stvara igrače koje dila dalje. Nikad ništa neće osvojiti, ali zgrće masne novce i to ga drži. |
Koja seljačina ovaj Costa, dosad ga nisam volio ,a sad pogotovo
A i Gabriel se da lako isprovocirat |
Eto ti engleske lige. Lupa po faci i nagurava se i dobije zuti a ovaj arsenalovac crveni.
Krelol :D |
Taj Costa bi mog'o ubit nekog nasred ceste i još dobit nagradu za to lol
|
|
Imal ko kakav HD stream za El Clasico?
|
kakva golčina za vodstvo WHU, nek im je sretno!
|
Citiraj:
Ajmoooo,united! |
Bile isus i bog :D
|
Hendikep!!!! Tooooooooooooooo!!!!!!!!!
|
Citiraj:
|
Ja ne vjerujem da je West Ham dobio Man.City-a i to u gostima :care:
Biliću dignut spomenik :beer: |
Slaven Bilić, najbolji graditelj bunkera još od vremena Andréa Maginota!!!
|
Bilić skinuo skalp Arsenalu, Liverpoolu i Cityu :lol2:
Fale još United i Čelski :D |
Bas mi je drago za Bilica i svaka mu cast :)
Zaboravio komentirat El Clasico.. Hajduk puno bolji i lopta nije htjela u gol, Marić je pokušao poklonit Dinamu pobjedu ali srećom nije uspio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada samo treba nastaviti dobivati ove tkz manje protivnike,onda bude sve moguce,mada imam osjecaj da s njima bude puno teze. Bilicu kapa dolje. |
KDB,vidi se koliko je Mourinho pogriješio....kako razigrava momak...biće oni prvaci bez uzrujavanja.
Navas danas silovao jadnog Creswella.... A falili im danas Kouyate, Song, Ogbonna i Valencia...prvi je značajan izostanak. |
AAAAAAA kapa dolje WHU! :) :) :) :)
Iako moram priznati da mi je drago kaj je de Bruyne zabio. Fakat mi je žao što je otišao iz CFCa. :) Odličan igrač. |
Svaka cast Bilicu. Ovo vec sada nije slucajno.
|
Juve vodi protiv Genoe 1-0 i ima igrača više.
Smiješi se prva pobjeda Stare Dame u Seriji A ove sezone. Roma gubi u Rimu... :D Izvrsno! |
Ovaj Pereyra mu MORA igrati od starta....s njim smo druga dimenzija.
|
Martial 2 komada i sad još Mata :goood:
|
Malo off...
Ima li prijenos lige prvaka u nekom osnovnom paketu maxtv, bnet, iskon i slično? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako je LP samo na areni onda samo na MaxTv-u jer niko drugi osim njih u hr ne smije arenu imat u ponudi.
|
Onaj osnovni extra paket bi trebao imati ArenaSport 1 i tamo bude neka tekma lige prvaka, obično ne najbolja.
|
AS I said...škart i šteta za klub. :)
http://net.hr/sport/nogomet/naknadna...acun-s-costom/ Fabregas je odigrao dobro ali sada ga opet neće biti par utakmica. Klasika. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:46. |