![]() |
Kao i po običaju, nisam gledao utrku pa me zanima samo jedna stvar.
Vidim da je Rosberg zaostao 18 sek. iza Hamiltona, a Vettel je odmah dvije iza njega. Jel sve bilo bez vanrednih situacija koje bi mu nabile zaostatak ili je jednostavno Rosberg tip vozaca kao Barrichello, Webber i Fisichella da s istim autom zaostaju hrpu vremena iza kolege? :D |
Citiraj:
Lewis :D, dobro eto nije do guma Ferrari i RB su nadoknadili 2.5 sec u odnosu na Monaco u mehanickom gripu, ali zaostaju na motoru toliko |
Draksa nije samo do guma...ima tu još stvari koje su se poklopile.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Vec mi je palo na pamet da Button pili naopako u zadnje vrijeme. Kao, star sam i mislim da je vrijeme da se povucem, a vjerojatno je da ni sama momcad nije pretjerano razmatrala njegov ostanak.
A sad kad mu je McLaren ponudio ostanak, onda je kao odlucio da ipak jos malo moze ostati :D U svakom slucaju, Button je OK tip, kao i Kimi. Posten i ne sere previse kao npr. Alonso i Vettel. :smoke: |
Citiraj:
|
Zna i Button. Istina, nije klasa Vettela ili Alonsa. Dok je McLaren bio dobar, nije uopce bio los i imao je iza sebe jako dobrih utrka di se i Hamilton morao namuciti da ga slomi.
Sad se ni ne moze znati koliko je dobar/los kad je auto kanta. |
Citiraj:
|
hehe ali kako ljudima smeta hamilton zbog boje koze. gust ih je gledat kak pizde...
|
Citiraj:
Ne mora biti da je zbog boje kože...možda je zato jer je bolji od njihovog favorita. Htjeli ljudi to priznati ili ne trenutno 2 najkompletnija i najbolja vozača u F1 su Hamilton i Alonso...sad će krenut kmećanje... |
Većina ga ne voli zato što je arogantni napuhanko. :p
|
tocno. nakon renaulta lik je uspio sjebati sve ostale timove gdje je bio. neke i 2x :)
|
Citiraj:
Bio je govorio kao kako nije on to mislio vec je temperamentan itd :D I onda su nekako uspjeli izvuc iz njega da ostaju i Alonso i Button nagodinu I najavio je da ce potpisat novog sponzora iduci tjedan A za Hamiltona da svi ga mrzimo sto je crn :hitthewal::roller: |
di je bio renault kad je otisao? mclaren? ferrari? namjerno zabijanje timskog kolege u zid? ucjenjivanje rona dennisa emailovima? optuzivanje renaulta da ga sabotiraju nakon godine i pol savrsenog bolida? zaboravio si sve to ili?
|
Citiraj:
Ja bi bio nadrogirani arogantni napuhanko da zarađujem milijone i karam Rihannu. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zasto bi isa, ocito mu je to drago raditi... I ja bi da san na njegovom mistu. |
Ma kakvih 25%, on je sad vecinski vlasnik McLarena.
|
Ja se sjecam da je krajem prosle godine Ron htio da kupi vecinu dionica, to je bilo u vrijeme previranja oko odluke Button vs Magnussen.
I nadjoh na Wikipediji: Citiraj:
|
Pastor je završio utrku!!!!
|
|
Manor potvrdio motor Mercedesov motor za 2016 i neke dijelove od Williamsa (mjenjac i sl)
GG McLaren :D |
Citiraj:
|
Meclaren će ostati usamljen na kraju grida, bez konkurencije. Eventualno možda budu blizu Lotos-Renault.:D
|
Citiraj:
Isto ove god voze bolid od prosle godine sa manjim prednjim krilom (pa imaju manje downforcea) tako da im je ovogodisnji bolid cak losiji od proslogodisnjeg. Iduce godine se sprema novi bolid navodno No vidit cemo nagodinu :D |
Citiraj:
To govori o McLarenovoj sasiji koja ni ove sezone vjerovatno nije na nivou samo sto je Honda zasrala vise :D Williams prije V6 ere nije mogo boda dobit dok je sasija i aerodinamika bila bitna, sad su sa Mercom stalno u bodovima i postoljima. Isto mozes pogledati ove god Sauber, sasija im je skoro ista ko prosle godine, novi Ferrarijev motor i eto 5. mjesto u Australiji |
Citiraj:
Ma nece bit Manor bolji od McLarena, mora se malo zajebavat na njihov racun Hondin glavni problem je sto nemaju efikasan ERS i ne mogu dovoljno energije sacuvati tokom kruga da bi mogli koristiti tokom cijelog iduceg. Po trenutnim pravilima tokena oni ne mogu to promjeniti ove godine tako da ce tek iduce godine moc to popravit. BTW na dosta utrka je Manor ove god bio bolji jer su Honde imale DNF :chears: A i realno Manor ima budzet oko 6-8 puta manji od njih i ovo sto rade je super |
Citiraj:
Manor > McLaren :chears: |
Ma nema šanse, ja sam uz Brku.
|
Brko je subjektivan, izgubiti će opkladu. Profesionalni kladioničar se ne kladi na klub za koji navija. Manor ima već dosta iskustva u F1, pa se nadam da će znati iskoristiti motor (moguće bolji od Merc. motora od ove sezone). Vjerovatno se neki drugi tim neće odmah snaći, pa će Meklaren imati društvo u posljednjoj 1/4 grida.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali to je njima reklama, sirenje, razvoj... |
Citiraj:
Ne u smislu prepoznatljivosti, ali zasto onda rade hybrid reklame s formulama :) To je pokazetalj koliko imaju dobru tehnologiju. :kafa: |
Niki Lauda fears Singapore GP repeat for Mercedes in Russian GP
Možda opet bude zanimljivo. |
|
Bernie danas izjavio da prodaje do kraja godine...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |