![]() |
Perez je malo skrenuo...Massa je malo bilde i desilo se što se desilo.
Imao je priliku sa ispravnim bolidom i boljim gumama obići Pereza puno ranije tak da ko ga jebe...uništio je sasvim solidan rezultat i sebi i njemu! |
Ako je perez imao tolko neispravne kočnice zašto ga i gospodin najbolji vettel i massa nisu prestizali na kočenju nego gospodini to rade u drs zoni.
|
Citiraj:
|
Michael Schumacher probudio se iz kome i izašao iz bolnice.
Sjajna vijest! Bas mi je drago. Forza Michael! :) |
Suze mi idu...
Dječački san star 14 godina sam ostvario u Belgiji 2011. TOOOOOOOOOOOOOOOOO! |
Citiraj:
|
Sad je najveće pitanje koliko se toga dalo u javnost. Znamo svi da su informacije dolazile na kapaljku.
Pitao sam staru i kaze da je mozak specifican i da je moguce svasta. Od problema s govorom, koordinacijom, ponasanjem... A moze biti sve ok s nekim blazim simptomima. Problemi s pokretima se srede s fizikalnom, sto za njega kao sportasa i bogatu osobu ne bi trebalo predstavljati veliki problem. |
Uguzila se i Nokia, tj. Here u F1.
Super video za nadolazeću utrku u Austriji. |
Kriminalan RB na qualama. Kriminalan Vettel.. Mercedes više nije tako nadmoćan.. Williams opet u vrhu. :/
Frenka W. će srce opaliti.. |
panj na celu kolone, pa ja nevjerujem
bit ce zanimljivo hamiltona pratiti :) |
Ha ha ha ha ha..... Masa prvi u kvalama :lol2:
Brko ovo nebu preživio hahahahahahahahah...... |
massa prvi, a ja zaboravio gledat kvalije! Pa sunce ti... jooooj!!!!!!!!!!
|
Kimi, vrijeme za mirovinu. Trebali su biti sjajan dvojac u Ferrariju, ispalo da bi da je i Massa bio puno bolji.
|
Ham se sam zajebo i izvrtio ... ali jadno fetlo ispao još u Q2, vjerojatno sad cvili u motorhome a Ricci 5. :D :D
http://www.formula1.com/results/season/2014/923/7358/ |
Alonso ne izgleda lose, mozda uspije nekaj napravit sa tom kantom.
Kimmi mi nije jasan, pa ovo je prejadno. |
Vjerujem da će se sutra sve vratiti na staro. Mercedes 1i 2 pa dva RB. :)
|
Williams napokon. Došlo je na moje, sad samo nek i izdrže cijelu utrku. Pošto Massa nema nikog ispred sebe u koga se može zaletiti, fige držim tek kad krene ekipu prelaziti za krug :D
|
Citiraj:
|
Kakve je sreće, Maldonado će se zaletit u njega jer je zaboravio gdje je kočnica :D
|
Citiraj:
|
jel vam radi squirrelstreams.com ?
|
Ne radi. Ima vipbox, ali je lose. U svakom slucaju ce biti bolje i to nego nista :)
|
Balkansport.info uz registraciju SQ stream sa SportKluba je džaba.
|
|
to care :fala:
|
I onda se brazilci žale na svoju nacionalnu tv. Ako ništa barem imaju formulu u HD. Šta bi tek rekli da imaju nas Hrt
|
Citiraj:
|
sky da...my bad :)
|
SKY F1 se trazi. sq ima problema s HD signalom a izgleda i stranicom :(
|
Toliko o Massi kao najbrzem team mateu :P eto ti Alonso
|
Odeeee :D
|
Komedija po RB se nastavlja.. Juuuuhuuu.. Vettelu je najbolje da provede ostatak sezone sa ženom doma.. Ovo je užas..
|
Panj bio i ostao :D
|
zaspao sam. probudio se dva kruga prije kraja....... jebote, al' je ovo bilo dosadno za gledati.
|
F1 sezona 2014
Citiraj:
Anyway Ham je popusio malo radi sporijih stopova, a definitivno je odvozio odlicnu utrku. Botas hladan i precizan, malo mi je za Masse ali jebiga, nisan ni toliko ocekiva da ce parirat Mercedesu. |
Citiraj:
btw, jedina svijetla tocka cijele utrke je posljednji krug i prestizanje rikija. |
Williams pokazuje mentalitet male ekipe. Umjesto da su Bottasa poslali u box odmah za Hamiltonom i glatko ostali na drugom mjestu, ne, oni odluče iz samo sebi poznatog razloga ostati još malo da Hamilton prođe, valjda da ne riskiraju nikakvu borbu i ispadanje.
|
Citiraj:
|
Svi imaju godinu dana minusa na motore osim mercedesa.
|
Citiraj:
Pa nije baš tako, oni imaju velikih problema sa greiningom guma, naročito pri većim temp. kao što su bile danas.Tako da oni moraju trošiti gume do kraja jer bi imali box viška ili 2 sec sporiji bolid zadnjih 5-10 krugova.Ima hrpa toga što mi ne znamo a nama se čini nelogično, a njima je tako i drugačije ne može biti iz samo njima znanih razloga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |