PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Roberto 03.07.2016. 09:17

Volio bih vidjeti Duranta u Celticsima, bila bi to prava momčad s jednom zvijezdom i dobrim supportom.

I dalje mislim da će ostati u OKC, a jedino ne bih volio da ode u GSW.

Howard u Atlanti... Zanimljivo, mogao bi se uklopiti.

Gilbert5 03.07.2016. 19:59

Tyler Johnson 50 mil za 4 godine, trey burke za pick 2 runde 2021, anonimus nickolson 26 miliona dobije...

Povracam... ovo je sve kao neki los vic. Iako ima i dobrih ulova...

ODO 04.07.2016. 09:52

Ok potpis Bullsa, Rondo na 2 godine za ok lovu i s opcijom razlaza nakon prve. U moru gluposti i preplaćenih mediokriteta ovo je dobro odrađen posao.

Roberto 04.07.2016. 12:11

Fuj

Flood 04.07.2016. 12:36

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2942896)

Napravi li to,ispada mi iz druge momčadi :D

rendula 04.07.2016. 13:00

Ako ode u gsw, postat ce omrazeniji od lebronog decisiona. Nemres otici u momcad koja te izbacila godinu prije...

Roberto 04.07.2016. 13:18

Duranta simpatiziram od početka, navijao sam da osvoji ligu. GSW simpatiziram jer mi se sviđa njihova momčadska igra. Ako ovo izvedu, koma... Novi d disižn.

bigAdvance 04.07.2016. 18:44

Evo gotovo, durant u gsw na 1+1g

adaksinjo 04.07.2016. 18:53

vorda opsuj me glasno, ali sretan sam zbog takvog raspleta situacije :D

vorda22 04.07.2016. 18:56

ajde, konacno superstar u warriorsima :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Gilbert5 04.07.2016. 20:09

Juhu. Sad Bogut ide dalje. Ostaju bez Boguta,ezelija, barnsa, vjerojatno igija. Boguta moraju trejdati radi mjesta na capu....

adaksinjo 04.07.2016. 22:05

hahahahahaha

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...d8&oe=58037D4B

spursi prosiruju popis na doktorskom studiju :D Pau Gasol novi asistent.

Roberto 04.07.2016. 22:53

https://mobile.twitter.com/MrBusby4o...581888/video/1
Pisam :D

Dakle tri najbolja sutera lige u istoj momcadi. Mozda uvedu novo pravilo - GSW igra s tri lopte :D

ODO 05.07.2016. 07:29

Pachulia u GSW za 2,9 milijuna. Sa ono malo novca šta im je ostalo nakon potpisa Duranta i tradea Boguta nisu mogli bolje proć.

panda505 05.07.2016. 08:33

Kakav je ovo lud offseason :lol2:

Roberto 05.07.2016. 08:55

Dugoročno, GSW je napravio jebeno dobar posao. Imali su sjajnu momčad, ali se pokazalo da pod pritiskom ozljeda nemaju adekvatna rješenja bez obzira na dužinu klupe. Westu svaka čast, ovo je sjajan posao i za njihove prave navijače sjajna vijest. Koliko će im trebati da se srede, drugo je pitanje. Momčad im je bila fenomenalno posložena, svatko je znao svoju ulogu. Trebat će uklopit nove i posložiti prioritete, raspodijeliti lopte i tako to :D
A da ne velim da ostaje i najveće pitanje - tko će igrati obranu? :D

Dugoročno, ništa im ovo ne garantira naslove, sjetite se samo LBJ-a i njegove not 1 not 2 not 3 i tako dalje brojalice :D

Falit će barem prvo vrijeme Bogut koji je bio jako bitan za njihov P&R. Pretpostavljam da bi Zaza trebao igrati Bogutovu ulogu, nije loše rješenje za to, ali treba vidjeti kako će se uklopiti. Durantula IMO neće ovdje biti prvi igrač.

što se lige tiče, ovo je koma, i jedan sastav više za hejtat. Ne volim te super momčadi, i liga općenito postaje sve veća smijurija. Duranta sam nekoć simpatizirao, ali brzo je postalo jasno da mu fale muda i da nemre voditi momčad. Šteta, sjajan je igrač inače.

Ovime je oslabljen zapad koji se sveo na dvije vrhunske momčadi i dvije solidne. Još uvijek jači od istoka, ali...

Što se hejta tiče, meni je LBJ i dalje broj 1. Ako ništa drugo, on je imao i drugi The Decision pod krinkom kakti povratka kući a zapravo je iskalkulirao gdje je dugoročno bolja perspektiva.

Ajmo oklade tko će biti MVP iduće sezone :D
Ja kažem Russ... :D I to možda s triple double prosjekom.
Ako ga ne trejdaju, a po meni bi trebali unovčiti ga i krenuti od nule. Inače bi im se slijedeće godine moglo dogoditi da za još jednog franchise playera dobe 0$.

Mr. Air o LBJ-u, primjenjivo i na ovo

Citiraj:

There's no way, with hindsight, I would've ever called up Larry, called up Magic and said, 'Hey, look, let's get together and play on one team
Citiraj:

In all honesty, I was trying to beat those guys

Gilbert5 05.07.2016. 08:59

Zaza je dobio ispod stola. Na trzistu vrijedi sigurno 12-15 miliona. Tamo muljaju kao i kod nas sa javnom nabavom :D
Jeninngs u kniksima. Dream team. :D oni ce takodjer trebati vise od jedne lopte u napadu.

Westbrook kaze da odlazi sljedece sezone...

rendula 05.07.2016. 09:00

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2943138)

Mr. Air o LBJ-u, primjenjivo i na ovo

Zapravo, ne bih rekao da je primjenjivo na ovaj slucaj. Ovo je puno gore Lebronovog odlaska u Miami, gdje je on barem otisao u 47-35 momcad igrati s ovom dvojicom, i to ne momcad koja te izbacila godinu ranije na putu do naslova.
S ovim potezom ce se ljudi jos dugo sprdati, i drago mi je da je tako. I iskreno se nadam da se Durant nece uklopiti, i da nece imati dovoljno lopti za sve u momcadi, i da ce im svima redom drasticno pasti statistika.

Roberto 05.07.2016. 09:10

S ejdne starne si u pravu. Otišao je u momčad koja ga je izbacila u finalu zapada, i koja je i bez njega contender/favorit za naslov.

No ima i druga strana priče. LBJ i da je ostao u Cavsima i došao samo do jednog naslova, bio bi jedan do najboljih svih vremena, nije mu trebao odlazak. Štoviše, bio bi još više slavljen i cijenjen.

Za Duranta s druge strane je već odavna jasno da nije ni izbliza ta razina, i da ulovi 5 prstena, neće nikad biti jedan od najboljih.

Moje mišljenje je da će se možda i uklopiti u GSW sustav, ali u njemu neće biti prva violina. Ali će napadački rasteretiti Currya.

adaksinjo 05.07.2016. 09:12

najbolje bi bilo drzati Duranta na klupi. hejteri dolaze na svoje, a GSW vise ne mora loviti zaostatak 3-1 protiv OKC-a ko ove sezone :D

nesto slicno kao ona zajebancija s Lewandowskim: bolje da kod nas grije klupu, nego da nam radi probleme igrajuci za najvece rivale :D

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2943138)
Ajmo oklade tko će biti MVP iduće sezone :D
Ja kažem Russ... :D I to možda s triple double prosjekom.

kak ce tocno bez Duranta skupiti 10+ asistencija po utakmici? :D iskreno se nadam da Spursi osvajaju, oni vole rutinski nakantati ovakve zvjezdane momcadi pune superheroja i besmrtnika :D i naravno, Kawhi MVP ;)

Roberto 05.07.2016. 09:15

Bez brige, može to Russ, evo proigrao Adams prošle sezone :D

ODO 05.07.2016. 11:23

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2943139)
Zaza je dobio ispod stola. Na trzistu vrijedi sigurno 12-15 miliona. Tamo muljaju kao i kod nas sa javnom nabavom :D
Jeninngs u kniksima. Dream team. :D oni ce takodjer trebati vise od jedne lopte u napadu.

Westbrook kaze da odlazi sljedece sezone...

Zaza je naslijedio preko 100 milja dolara od nekog strica, tako da mu košarka dođe kao fin hobi.:D

Jeninngs u Knicksima, niti će zaradit, niti će igrat.

Flood 05.07.2016. 12:13

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2943139)
Zaza je dobio ispod stola. Na trzistu vrijedi sigurno 12-15 miliona.

Smijeh od igrača kojeg i Ante Tomić stavi u pađe :)

Gilbert5 05.07.2016. 12:22

Jennings ce vjerojatno biti backup play i dvojka cak. Kad se rose raspadne, dobit ce puno minuta.

Nisam znao da je zaza bogat covjek...kak mu se da. :D
Nije uopce los za covjeka bez odraza i najvecom glavom sto sam ikad vidio. :D

adaksinjo 05.07.2016. 12:24

nema prijenosa danasnje tekme iz Torina?

Flood 05.07.2016. 12:39

Čemu čuđenje šta nema prijenosa? :D

E-mil 05.07.2016. 13:13

pa valjda će se naći na nekom RAIunoduetrequatročinkve...

flyer1 05.07.2016. 13:30

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2942331)
Conley 153 miliona za 5 godina.

120 miliona za Batuma :D
70 m$ za turnera :D
Bazemore 70 miliona

Citiraj:

Autor ODO (Post 2943183)
Zaza je naslijedio preko 100 milja dolara od nekog strica, tako da mu košarka dođe kao fin hobi.:D

bogami kako je krenulo, bice jos bogatih striceva...savjetujem necacima da ostanu u dobrim odnosima :lol2:

iman dojam da bi russ dogodine moga u lakerse, a sam presti u ribiciju :D

Roberto 05.07.2016. 14:01

Pa velim, Presti bi trebao odmah trejdati Russa i uzeti nešto love dok može. I ovak ne budu niš napravili, a izgubili budu godinu samo da bi nakon toga za Russa dobili - frišku figu :D

Čitam sad intervju s njim, kaže on kako su bili razmišljali ovome, imaju spreman plan, a onda u slijedećoj kaže kako će sad par dana razmisliti i onda reagirati :D :lol2:

vorda22 05.07.2016. 14:08

daj oladi vise Roberto, kako nisi sam sebi smijesan vec. Lebronu se trebas klanjati sto je sve lik napravio. ok "not 1-2-6" je bilo glupo jer u sportu treba imati i srece, ali covjek je dokazao na terenu (cak i hejterima poput tebe) da je najbolji...

Roberto 05.07.2016. 14:22

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2943226)
daj oladi vise Roberto, kako nisi sam sebi smijesan vec. Lebronu se trebas klanjati sto je sve lik napravio. ok "not 1-2-6" je bilo glupo jer u sportu treba imati i srece, ali covjek je dokazao na terenu (cak i hejterima poput tebe) da je najbolji...

Može, čim ti oladiš s fenbojizmom :D
Ako nisi shvatio, nisam baš LBJ hejter, više ga hejtam radi tebe, jer bzvz ljubomorno i uvrijeđeno pljuješ po Curryu :)

Nisam ni GSW/Curry fan ali treba respektirati i to što je taj rahitični žgoljavac postigao, a da su mu prije svega par godina govorili da nije za ovu ligu.

Ne trebam se ja ništa LBJ-u klanjat, to prepuštam fanbojima :)

vorda22 05.07.2016. 14:24

pa curry je gotov. kraj...the end. pogledaj kako je odigrao finala i kakav igrac mu je trebao doci da nesto napravi dalje :)

Roberto 05.07.2016. 14:37

Realno, njemu ne treba takav igrač, i bez Duranta su drugu godinu za redom bili u finalu, a na kraju je doslovce jedna lopta presudila. I bez njega bi mogli dohvatiti još koji naslov.

Problem je s ozljedama - Curry je u 7 sezona imao sam dvije ili tri bez ozljeda, fizički je slabije konstitucije, krhki zglobovi i to je najveći problem s njim. Još kad se poklopi da i netko drugi ne igra (recimo Green i Bogut). Da nije imao ozljedu u PO, sumnjam da bi tako loše izgledao u finalu. I u polufinalu je oscilirao i nije bio pravi. On ne može biti gotov nikako osim zbog ozljeda, tek je ušao u prime.

Dugoročno je GSW ovime osigurao dobru gledanost i zaradu, i ostanak u vrhu godinama.

A naslove im nitko ne garantira, najmanje luzer KD. I LBJ je sa super momčadi imao 2/4. Trebat će to sve uklopiti i posložiti, a zaista nisam siguran kako će njihova obrana izgledati, sad će dvojicu morati skrivati :D

Šteta, ja sam se nadao da će u Boston da donese malo ravnoteže, ali dečko je izabrao opciju ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. I time samo potvrdio da je luzer.

flyer1 05.07.2016. 15:16

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2943240)

Dugoročno je GSW ovime osigurao dobru gledanost i zaradu, i ostanak u vrhu godinama.

mislim da je ovo zapravo najmanje upitno..ako se sjecas njihove generacije koju je predvodio baron davis, sa elisom i barnesom kad su kikali dallas u 1. kolu...i tad je dvorana bila krcata (iako su prije toga imali duuuugacku playoff susu), publika je ludovala i imali su onaj poznati dB mjerac da potvrdi dominaciju u tom segmentu :D

kad malo bolje razmislim, ni stil igre im ni tad nije bia nista drugaciji :D

Roberto 05.07.2016. 15:33

Pa je, isti je stil igre, ali to je bio tek početak, dolazili su sve bolji igrači, a i to uglavnom preko drafta. Primjer dobro složene momčadi i kvalitetnog GM-a.

West je executive legenda. Složio je Lakerse osamdesetih, i one s početka ovog milenija, zamjenom Divac - Bryant. I ova momčad GSW je njegovo djelo, a očito je i kod KDove odluke imao ključnu ulogu.

Gledanost je kriva riječ, mislio sam na malo širu sliku.

Roberto 05.07.2016. 21:28

http://www.sport365.live/en/home/577bfcf810d3f

adaksinjo 05.07.2016. 21:41

http://www.jagledam.com/Sport-Klub-3-uzivo-stream

Roberto 05.07.2016. 21:50

Losa tekma, 35:35 poluvrijeme, Babo 19

E-mil 05.07.2016. 21:54

Francuzi prenose na Canal+ sport kao trebala bi biti 720p kvaliteta.
Arenavision 19 ili 20 (Kodi)

Puno promašenih otvorenih šuteva i jednih i drugih. Italijancici puno bolji u skoku.

Baš gledam highligtse u poluvremenu.
Francuzi su se dobro namučili da dobiju domaćina u Manili.
Neka 2 Filipinca, oba dva skupa su visoki 2,16m ubili ih tricama i ulazima.

adaksinjo 05.07.2016. 22:17

di su nabavili ove obruce, nabijaju katastrofalno.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41.