![]() |
|
Nazalost nista od Wičera 4 zasad, jel to zauvijek, nije dan definitivan odgovor.
Sve snage su sada prebacili na Cyberpunk 2077 koji bi po njihovim rijecima trebao i nadmasiti Wičera 3 Bas mi je drago vidjet kad se netko novi odusevi ovom igrom, i mene je isto slomilo na toj sceni, mislim kak i nebi kad toliko vremena ulozis u te likove :) Sent from LG G2 |
Rekli su da je witcher 3 zadnji, tj. kraj trilogije, no tako je jasno nakon velikog uspjeha da će kad tad doći nove witcher igre (dali neki preaquel i sl. otom potom), samo je pitanje za koliko godina. Tako je i god of war 3 bio kraj trilogije, pa eto uskoro dolazi novi nastavak...
Kao što sam ranije spominjao moja teorija je da će svaka veća igra ili serijal kad tad dobiti remake ili nastavke, samo je pitanje vremena, 2, 3, 5 ili 20 godina... |
Mislim da oni mogu komotno se fokusirati na druge igre, napravili su nešto što gotovo nikome nije uspjelo. Pojeli sve AAA velike gaming studie, a sada fokus na novu igru, i ako bude bar blizu Witcheru (a kažu da će biti bolja), pun pogodak će biti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se.
|
Citiraj:
https://s20.postimg.org/3rn5senax/20180121_183039.jpg U nedostatku ičega iole vrijedno spomena, ako već moram gubiti vrijeme za kompom dok je vani gnjilo vrijeme, onda fuck it, let's do it :D Izdržao sam neki vrijeme i one početne pizdarije, sad valjda igra kreće u onoj prvoj birtiji :D @evribadi else: Jel bitan redoslijed onih razgovora kad ti nudi 1, 2, 3 odgovore osim za otkrivanje informacija? Tj. moram li paziti na to da me nakon 50 sati nekaj ne zajebe :D |
Bitno je dosta to pratiti, jer kod nekih konverziacija ti to preusmjeri igru u totalno drugom smjeru.. Koga pohebati, koga ubiti i tako dalje.. Vidjeti ćeš. Kasnije ti se formira kraj igre prema tvojim odlukama kroz igru. Imaš 3 kraja ja mislim. Dosta ljudi umre/spasiš im život s svojim odlukama itd.
A što se tiče kokosa 2, moram ići Doom temu ponovo updateati očito da nabijem još postova, jer me očito imaš na piku :D Mada mi je drago da pričamo ovdje u temi koja je više moj domaći teren :D Nisam mislio da ću tebe ovdje vidjeti :D |
Huh, dosta za danas... do Far Cry 5 moram to završiti :D
Zasada i više nego OK. Ali svejedno, i dalje mislim da su Cutsceneovi malo predučki, no ajde. Budući sam uzeo GOTY verziju, ekspanzije su posebno jel? Ne isprepleću se sa main story? |
Ne. Nemaju veze s glavnom pričom.
Dvije zasebne, odlične priče. Moj savjet: igraj redom sve, zaboravi glavnu misiju. Sporedne misije, pa blago, pa armor, pa kada više nemaš za taj level side misija, kreni glavnu jednu, pa kada ti se digne level cap, idi ponovo side misije itd. Ja sam istražio sve upitnike na svim otocima, ostalo mi nešto malo na Skellige, one u vodi. |
S time da su ti upitnici teža glupost u igri i to mi je najveća zamjerka igre :D
Uopće ih nisu trebali prikazivati na mapi jer narušavaju istraživanje. I nakon kratkog vremena outlevelat ćeš te upitnike tako da ti to nema baš smisla hodat i gledat po mapi. |
Jesu, da.
Ali da ih nema, bi li netko išao istraživati i hodati random po mapi da naiđe na nešto? Po meni su trebali biti upitnici, ali ne u tolikoj mjeri, pa da su umjesto nekih upitnika bile random špilje i blaga razna. Znači da nisu baš svi upitnici bili otkriveni. Bilo bi jako zanimljivo da lutaš, i naletiš na špilju gdje je neko drevno biće koje je npr. jedno jedino takvo ostalo živo na cijeloj mapi, i da čuva neki special armor ili nešto. E to bi bio potpuni ugođaj. |
Citiraj:
Sent from Mobara |
Znam to, znam. Ipak pratim FC3 i 4 temu dosta :D
|
Citiraj:
Upitnici su cista glupost u igri. Pogotovo kasnije kada ih outlevelas pa dođeš na lokaciju i one shotas ekipu :D |
Ja sam toliko odugovlačio sa igrom (žao mi bilo završiti ju), da sam na kraju dogurao do lvl 54 :D
NG+ na Deathmarch težini piece of cake iza toga! Ursine armor, aerondight, 4 decoctiona + quen i ne možeš poginut! (osim ako krivo ulje staviš na mač :D ) Drugi prolazak sam išao samo na one zanimljivije side questove. |
Citiraj:
Griješe i oni i to masnim zajebima epskih proporcija. Sad sam na pola Mass Effecta 3, čim to završim krećem Withera. Od jedinice naravno :) |
A kojim to?
Izmislili su gwent kao dio side-priče, na kraju igra postala hit, ima zasebna igra samo gwent + postoje društvene igre diljem svijeta i gwent natjecanja. Pa sad koliko su oni zajebali, nisam baš siguran. Ekipa je ovdje na forumu pričala kako su sate i sate nakon završetka igre igrali samo gwent. |
Daj ajde, dosadni ste više s tom igrom, nego, koji armor set koristite? :D
Ja sam na Hen Gaidth + Aerondight, za sad mi se to pokazalo najbolja opcija. |
Aerondight nema konkurencije kod silvera, dok u steel ima nekoliko kandidata - Hen Gaidth, Belhaven i Toussaint knight su podjednaki, ali ja volim mlatit i s onim Irisom iz HoS-a. Lopata je isto neloša :D
Armor sam furao Feline, pa se prebacio na Ursine koji mi je bolje legao. Slijedeće ću probat Manticore za max toxicity build i Griffin za max sign. |
Citiraj:
Kada izdaš patch na PTR, community ti kaže da ništa ne valja i da ima hrpu bugova a ti naprasno 12 sati nakon toga prekineš PTR i izdaš taj patch samo zato jer je za par dana Božić jer očekuješ da ti ekipa izdašno iskešira. Onda igru koja je doslovno sjebana od bugova ostaviš tako 3 tjedna jer hej, godišnji je (sasvim razumljivo ali onda ne izdaješ jebeni patch ako si svjestan bugova). Pa onda doslovno 10 min prije kraja lige kažeš da ćeš produžit ligu još 2 dana i tako sjebeš svu ekipu koja je grindala bodove zato jer su mislili da je kraj tada kada su prvotno najavili. Onda izdaš pun k novih karata od kojih su 90% jači rarity koje baš i nemožeš dobit samo tako i ubaciš ih u basic pool, i time znatno povećaš cost same igre. Da ne govorim kako su većinu postojećih karata promjenili iz temelja. Karte za interesantnim mehanikama su promjenjene u Deal X damage, itd. i uveli masu "create" random efekata. A fakcije tipa Skellige su totalno izgublie identitet jer su druge fakcije dobile ressurect a da ne govorim da su s tim izmjenama doslovno uništili po par arhetipova nekim fakcijama koje su sa 3-4 igriva decka pale na 1-2. Igra koja je bila fenomenalna baš zato jer je bilo jako malo utjecaja sreće i rewardala je dobar play pretvorili su u random idiotariju i smanjili interakciju s drugim igračem tako da samo bacaš pointove na board. I onda na sav feedback communitya koji je stvarno bio konstruktivan se oglušiš i napraviš sve do jednog krivog poteza i šutiš ko pička. Tek kad je sve otišlo u kurac su počeli malo kominukaciju da će sve rješit, i gle dođe patch i dobiješ još više bugova. Karte koje su prije radile ono što piše više ne rade ono što piše i slične nebuloze...itd. Ma ima tu dosta toga, ovo što sam napisao nije niti pola. Nije CDPR sveta krava, nadam se samo da je ovo što se događalo zadnjih mjesec dana iznimka i da neće bit tako glupi ubuduće. |
Ja sam do kraja igre terao Feline armor, ali da idem ponovno igrao bi na Ursine i onim Runewordom (ili Glyphwordom) kaj sve smtra light armor da mogu koristit onaj decoction što daje damage ressistance ak furaš light gear. Samo kaj brijem da sam se malo zaj.... jer nisam pokupio cijeli Grandmaster Ursine gear kad sam radio onaj contract u onom nekom podrumu i sad su ga zabili s daskama kad sam se htio vratiti.
A niš, bum na NG+ Inače nema do Aerondight-a. Viđao sam 17k critove s njim kad Euphoriu aktiviraš i nadrogsaš se do daske. |
Sad sam se već debelo ufurao i malo mi je žao kaj sam išao igrat FC3 opet, mogo sam ovo počet i već bit negdje :D
Ugl, rješavam upitnike pa me zanima, jedan upitnik je pod zemljom, tamo kod onog groblja u šumi, kraj vode. Dođem na upitnik i piše da je to ispod zemlje... đe je ulaz :) ? Prva mapa jelte, nisam daleko dogurao, tumaram šumom, berem smilje i bosilje :) Sent from Mobara |
Citiraj:
ništa slađe, fallout ili morrowind/oblivion/skyrim.. onako malo zalutaš pa naletiš na nešto važno.. :D fallout je tu najjači, jer čak i ako naletiš na nešto super, možda je lockano pa si lud od frustracije pa žurno nabijaš unlock skill samo da se vratiš tamo i to nešto otključaš :D ..i tako.. :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače ne moraš se previše zajebavat s biljem, pokupiš one na kojima baš stojiš kad si dismountan. A kod travara su isto džabaleska. E da, i nemoj zaboravit "equipat" skill koji podigneš, ja nisam obraćao pozornost pa sam se čudio ko pura dreku pola gejma zakaj mi skillovi ne rade :facepalm: |
Riješio odavno, skužio :) fala svejedno. Sad sam ugasio jer dosta je bilo... postaje zarazno :D
Riješio sve upitnike, ona gnijezda, ona naselja đe su se ljudi vratili. Sad oni questovi pa ćemo dalje... fuf :) Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sam ti rekel, ne? :D |
Ma neeee, Doom, FC, bezumna zabava, ovo ono, GOTY i te spike, Witcher dosadan i spor i cutscene dosadne i spore i ne da mi se slušati sve i trebam se koncentriati, a ne da mi se, njurg, njurg... Sad dok sve achievemente ne skupi pajserom ga se neće moći odlijepiti od Witchera. :D
Čekaj dok probaš Gwent... :D |
Fak ju ol of ju :D :D :D
Ok ok, nije mi sjela jer sam u to vrijeme pičio i Doom, i FC4, i F1 2017 i PES 2017 :) olako sam je prekrižio. A sada... sada je sve drugačije. Niš ne igram od gore navedenog, Doom nemam instaliran već ohoho, kao ni F1 2017 i FC4, od Counter Strikea sam odusto, a za Metro i Stalker odavno više nemam volje :D tako da je Vičer3 stvarno zadnje kaj mogu igrat :D No da nebi bilo da sam ja stalno u pravu, nisam bio glede ove igre :D stvarno je igra... pazi sad ovo... vrhunska :D Stalker s mačem i pizdarijama, iako stvarno nisam ljubitelj medival pizdarija tipa kralj Artur i vitezovi elipsastog stola... i stvarno lijepo izgleda, igriva je, dinamična i zasada mi nije dosadna. A i jako jako fino radi na Ultra postavkama. Dijalozi, naglasci, riječi korištene... odlično. Najjača stvar u igri - kameni brus :D :D takvog je moj đedaj imo :D Moja verzija nema ačivmete ali ću igrati do 100% :) i Gwent nebum igral, probao sam 2-3 partije... zaqrac sam :D Sent from Mobara |
A još se nisi niti zagrijao kak spada.
Blood Baron quest, usudio bi se reći jedan od najboljih questova u povijesti gaminga.. Itd. Vidjet ćeš, ali vjeruj mi, tek si počeo :) |
Pa vjerujem da nisam kad sam tek riješio upitnike i gnijezda i 2 questa (pobro oglase na oglasne ploče u onom selu). Riješio arsonista i onu kutijicu u močvari... još ima tu posla prije nego kaj krenem u prvu story misiju :D
Sent from Mobara |
Nema brige za četvorku, izaći će u svakom slučaju, samo je pitanje kad, pretpostavljam najranije u drugoj polovici 2020. poznavajući njih.
U par navrata glaševine iz CDPR-a rekli su da ne bi bilo fer prema fanbaseu da prestanu raditi na serijalu, ali da će se prvo posvetiti Cyberpunku pa tek onda ponovno okrenuti Witcheru. Geraltova priča definitivno je završena, tako da sve ovisi kako će se postaviti prema eventualnom glavnom liku u toj novoj igri; hoće li to biti netko od postojećih likova ili će dopustiti customiziranje nalik Falloutu/Skyrimu i sl. igrama. (Ne)uspjeh Netflixove ekranizacije također može podosta utjecati na tempo razvoja nove igre... |
Citiraj:
Kasnije će te questovi voditi po mapi, pa ćeš upitnike usput. Jer ćeš dolaziti na veće level mobove itd. Citiraj:
|
Citiraj:
Možda se nismo dobro razumjeli, htio sam reći kako je Geraltova priča (trilogija) defitivno završena, odnosno da se on više neće pojavljivati u eventualnoj novoj igri. Možda se odluče za Ciri ili nekog drugog lika iz univerzuma, a možda i dopuste kreiranje vlastitog lika, sve ovisi o konceptu igre. Ionako se radnja u sve tri dosadašnje igre odvija nakon radnje iz knjiga (neki likovi su čak izmišljeni, tj. ne postoje u knjigama, poput Letha i Iorvetha), a isto tako se pojedini kultni likovi iz knjiga dosad uopće nisu pojavljivali u igrama, tako da je nova Witcher igra lako moguća, ali tek nakon što Cyberpunk bude završen (navodno closed demo i trailer na E3-u). Citat Adama Kicinskog: It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand. It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it.” |
Rocky prerano je to. Sjedećeg witchera nećeš vidjeti godinama, razvijat će ga ziher dugo kao cyberpunk, a i to možda neće tako skoro i kreniti
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sjeti se što sam ti rekao za Witchera, isto ti kažem za Gwent. I ja na početku nisam kužio ništa, pa onda polako počneš dobivati/kupovati karte, pa slažeš deck, pa onda eksperimentiraš dok ne skužiš da su špijuni, decoy-i i efekti majka u Gwentu, pa rasturaš protivnike ko zvečke, a onda ti žena kaže da je 3 ujutro i da moraš na posao skoro. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |