![]() |
Dodao sam te ja jučer u contactse ali kad sam išao igrat već si bio offline
|
lol zainteresirao se za igru išao vidjet kolko košta.. Znači kolko sam skužio kupim ship za 50$ i tako krenem ? Kakvi su ovo paketi hahah $18,750.00 USD Tax Included:
VAT 25% pa ko bi to kupio |
Ukratko: trenutno imaš na raspolaganju samo combat simulator (Arena commander) koji je stvarno zabavan. A ovi paketi od 18000$ postoje zato jer postoje i ljudi koji si mogu to priuštiti. :D Možeš si kupit i auroru za 50$ i tako krenut pa kasnije kad igra izađe napredovati itd...
BTW, ima li sada koga da zajedno malo AC bacimo? |
A nzma samo prvi uput u životu tako nešto vidim :)) Na prošloj stanici je neko pisao da se može uzet za 20-30 $ ali onda je bez shipa ili ? Joj gledam već sat vrmenea na jutubu gameplaye prehebena igra!! Samo boji mse da bi mi štucalo na mojem e6600, 4gb ddr3,6570 2gb pa ako se odlučujem za kupnju mjenjam s burazom komp XD
|
Citiraj:
A paketi... ako ne želiš alpha/beta pristup igri, onda ti je $30+PDV (link). Ako želiš pristup alphi /beta i Arena Commander modulu, onda je $45+PDV (link1 i link2). Do početka veljače je bilo jeftinije jer do tog datuma nisu morali plaćat PDV, ali od 1.2. moraju zbog zakona EU tj. nije do njih. |
Sve mi se cini da cu ponovo skinut AC, moram to probat sad kad su malo sredili stvari :) Kad se ocekuje prvi planet module?
PS- https://robertsspaceindustries.com/c...Careers-Mining |
Nema definiran rok još uvijek ali mislim da je CR rekao da će bit za par mjeseci. Sad sam se već ispraksirao sa svojim 325A i mogu reći da sada protiv super horneta imam nekakvih 50-50 šanse da ga skinem, ali uz puno manevriranja i muke. U biti nije muka nego fina zabava. Šta ekipa ovdje ima od brodova?
|
Citiraj:
No 315p mi je nekako najdrazi, ujedno je i dio originalnog paketa koji sam platio (ustvari sam uzeo 300i LTI, ali sam ga meltao i zamijenio za 315p LTI kad je 300 serija imala prvo predstavljanje). Jedva cekam da stigne redizajn serije 300 i da konacno dobijem neki krevet u 315p :D |
Ja prvo krenuo sa 300 i kasnije melt u 325a kad je izašao onaj "arbiter". Isto imam LTI. Pa koliko si ti zbubao love unutra?
|
Citiraj:
Ali to sam vec odavno potrosio, sad samo vrtim to sto imam kad mi je dosadno, preskupo je (pogotovo s PDV-om). A covjek ima i drugih troskova u zivotu :) 315p cu sigurno zadrzat, iz sentimentalnih razloga (to mi je prakticki origigi paket koji sam uzeo i ima LTI). Ostalo ne znam sto cu, smislit cu dok izadje igra sto cu s ostalim :D |
Ja sam nabacao brodova na svoj acc... :p
- Pirate package - Cutlass black LTI - Freelancer package - Freelancer LTI - Herold LTI te od upgradea koje nisam iskoristio - Cutlass Blue upgrade - Freelancer MIS upgrade - Hornet F7C-M upgrade Budem odlučio kaj ću na kraju imati... :p ne... nisam bedast da sam toliko para ulupao nego sam radio design logo-a za neke guildove pa se nabralo na osnovni paket... :p |
Cutlass "free to try out " vikend je počeo. Probao ga, stvarno je težak i trom brod, ali kad raspali sa gunovima...
|
Sprema se patch 1.1. Dodali su multiplayer free flight i slijetanje! :D I Gladius je flight ready, dodan je Simpod i puno ostalih stvari je dorađeno...
PTU 1.1 Patch notes (in progress) |
Sažetak sa PAX East 2015, igra lijepo napreduje. Razočaran sam ponašanjem brodova, ali ovo me oduševilo, nadam se da će popraviti i flight model:
|
Kaj ti ne paše na brodovima? Meni je na početku bilo jako čudno a sada obožavam taj njihov flight model (imam 325a)
|
Ne paše mi šta se ponašaju ko kutija šibica u svemiru, pre responzivni su, kao da nemaju težinu i inerciju + nisu optimizirani za korisnike Hotas-a. Šta reći kad je najjači kontroler trenutno miš+tastatura ?
|
Citiraj:
|
Neo, jesi probao cutlassa? On je mrcina i jako se osjeti razlika naspram sitnijih fightera. S kojim brodom letiš? Što se tiče hotas-a nemam iskustva jer nisam nikad probao, ali kretanje brodova mi se stvarno čini odlično i realistično. Usporedbu radim po sjećanju na stare space sim naslove (npr. novi elite ili eve online nisam probao). Denton - da, odlično izgleda, baš me zanima kako će izgledati kad naderem recimo m50 sa slegde gunom. :D
|
Samo horneta i 300i, dok je trajala besplatna proba nedavno. Inače imam Constellationa pa moram čekat multicrew ship update.
|
ja probao cijelu 300 seriju, cutlass-a i ništa drugo za sada. kad su horneti bili u điru nisam imao na čemu pokrenut igru. Sad kad krene REC ću isprobati sve živo, pa i aurore. :)
|
Citiraj:
|
Pogledajte ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=QePaUrVneLM |
Star Citizen's director of game operations, Jeremy Masker, revealed that Star Citizen's client size will be around 100GB and that patches may weight over 20GB. Looks like I need a bigger SSD drive ;)
As I have already said, I would not count on this. The game compression and asset removal is unlikely to yield such high gains that we will be able to reduce our client size to 30-40gb. The size and number of assets that are left to deliver means that our client size is much more likely to be 100gb. Also, yes we are optimizing game patching for speed and to only deliver diffs, but this is unlikely to reduce actual patch size. Again, each patch has 100s of assets, each of these assets are at times 200mb, this leads to 2-6gb patches, and if we end up doing a file type re-factor and have to re-download 30-40% of the assets on the hard-drive, then the patch will be 14-20gb. ...ono stvarno... al ajd |
Citiraj:
Sjeti se kako je bilo davnih dana, dvije igre su stale na hard (od 20MB-40MB, LoL :D)i onda je bio pun! :D |
Upravo tako, 4mbps adsl-a mi se ovdje čini kao jedini problem :D
|
Dok izađe igra moglo bi tih 4 Mbita postati 100 :D
|
|
Isprobao Avengera i M50, još mi je ostao Cutlass za isprobati.
On another note, kako su postali dostupni svi brodovi skinuo 6 Omnisky VI sa serije 300 i stavio na SH. Sweet baby Jesus, ono što sam mislio da je flajšmašina u dogfightu je upravo postalo wood chipper. Scavengeri padaju poslije dva dobra pogotka.:CoolRamb::rambo: |
Nakon dugo vremena sam se odlučio isprobati malo preletati, i jako sam zadovoljan promjenom od prije pola godine. Provozao sam Aurorice i Cutlassa, možda još malo provedem vremena u 300 seriji i Avengeru vidjet ćemo, međutim stvarno je sad smooth, čak i na mojoj mašini radi >30 FPS na low postavkama, ali zato udaraju 100% konstantno. Možda još ima nade da do kraja godine zaigram Sq42 na ovoj konfiguraciji.
|
Šta misliš da će se nešto bitno povećati zahtjevi kada se igra počne bližiti kraju?
@garro: jučer navečer sam ja isto to napravio i odigrao par squadron borbi, bilo je svega: psovki, ragequitanja... :D |
Citiraj:
|
Jel netko planira veceras pokrenut ac?☺
|
Nitko ne igra otkad je poceo kaos sa verzijom 1.1?:D
|
Odigrao par public rundi sa SH i šest Omniskya, nabio 30k RECova, našao bug sa laser repeaterima i raketama, isprobao par loudouta, isprobao Gladius... Sad gledam Vanguarda, ali kad sam vidio cijenu sam se samo nasmijao i produžio dalje.:)
|
Cijene su brutalne, ali ekipa masovno kupuje, stalno na chatu kombiniraju. Ja neznam otkud im tolko love. čekam da popeglaju multiplayer pa cu onda pocet. Trenutno nemogu sa full loadoutom izać u borbu sa 325a, jako su zbagana oružja(ne spawnaju se, fali ammo). Jednom, ali JEDNOM sam uspio upast u meč sa 3 sledge guna na sebi. Mrzili su me. :D
|
Citiraj:
|
Do prošlog tjedna nisam znao što znači "boater"...prošli tjedan me jedan nazvao "omniboaterom". Omnisky i boater, jel.
Intenzivno su me mrzili.:D |
kaj mu znači boater? kao boat (brod), brodar? Eh... Prestat će cvilit kad krene PU pa kad takve netko skrka negdje u kutku svemira just for fun. haha
|
Boater je navodno igrač koji nakrca brod samo jednom (često OP/broken) vrstom oružja i krka sve po redu bez imalo skillza... Ako sam dobro shvatio. :D
|
Boatanje je kada na stroj za ubijanje (svemirski brod, Mech, tenk, itd.) loadaš jednu vrstu oružja.
Kod Mechwarrior Online napr, laser boat je Mech koji je nakrcao u sve hardpointe medium lasere napr. I ako nemas neki penalty na takvu vrstu loadouta obicno ti ne treba puno skilla da bi imao dosta killova (penalty u MWO je bitno povecan heat output prilikom ispaljenja svih lasera odjednom). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |