![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hajdučka i Realovska posla, rekao bi ja |
Citiraj:
Svemu, bio je loš dan. Ajmo okriviti Ivana crnog ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
nebi se moglo drugačije reć neg je tak :lol2: protiv liverpoola ste dobili nezasluženi penal i pobjedili, jučer ste tak zgubili fala bogu kaj nije Webb sudil, onda bi još u nadoknadi bilo 2 penala za MUFC da pobjede:fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne želiš prihvatiti nešto što je egzaktno dokazano jer se to kosi sa tvojim uvjerenjem :D
|
Citiraj:
čuj, dokazano, eh sad dobili ste Liverpool čisto zbog toga što ste dobili nezaslužen penal, zato je jučer bila obrnuta priča i ZASLUŽENO ste podamfali od Tottenhama i to doma nek ide tak dalje, pa sumnjam da ćete pored Čelskog i Tittya vidjet prvenstva narednih godina :D end of story |
Pusti ti čelski. :D Nisu oni još ugirani kak spada i fali napadač. :) Tores i dalje nema samopuzdanja iako je maltene JEDINI napadač i pozicija mu nije ugrožena. :)
Po pitanju uniteda..pa to se zna da se navlači za njih. :) Gledao sam tekme gdje se i po osam minuta produžetaka igralo samo da united pobjedi ili izvuče izjednačeno. :) |
Citiraj:
Recimo crveni za liverpool je bio start na loptu a žuti za čelzi je bio start đonom na nogu i samo žuti. Odlična liga nema šta. |
Citiraj:
Falel bude Drogba i to jakooo :D :D Al' dobro, sad se bar Fernanda u zadnje vreme raspucala pa valjda bude došel opet u formu u kakvoj je bil dok je bil u L'poolu :D |
Pogledaj španjolsku. :) Tam gdje igraju tvoji najdraži. :)
http://www.pohrani.com/f/43/11n/43KVjPqm/spanjolska.jpg evo ti engleska http://www.pohrani.com/f/n/QL/4dszN76l/engleska.jpg Ovako na prvu bi rekao da je španjolska liga grublja što naravno nije. :) Samo su kud i kamo bolji glumci. :) @panda...da još će plakati za drogbom. :) Ma fernanda kralj. :) Zadnje je fulao 100% šansu..zapravo fulao je loptu jer ga je netko potezao. :) Ma lol! :) |
Citiraj:
|
Fergie se još i žali da mu nije bilo dosta dodatnog vremena na kraju :lol2:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19774393 Ali zato ova faca :D http://i.imgur.com/NNRTb.gif GIF 4MB Neprocijenjivo :D |
Citiraj:
To je više za crveni nego sta su se ova 2 pjetlića jučer malo dotaknuli pa je ispalo kako je...nećemo po tome suditi ligu... |
Ma ono na tekmi Liverpool-M.United je bilo za žuti i upozorenje da je to zadnji put. :) Dati crveni karton za tak nekaj je čisti kriminal. :D
@jelc..a ne ne. :D Snimka ti ne valja! :D |
Hamm
Citiraj:
|
Može biti! :D Zadnju utakmicu protiv arsenala jako me razočarao D.Luiz. :) Ono simuliranje mu nije bilo potrebno. :( Naravno da sudac nije "popušio" i fino mu je stisnuo žuti karton. :)
|
Padavičarima davat kazne zabrane utakmica, ne znam kaj je ovo trebalo cescu, koliko se sječam u arsenalu nije bio takav glumac kao tu...
Citiraj:
Prvi start je čisto uzimanje lopte, a ako ćeš se na to izvlačit kao prekršaj onda ćemo još dodat da je engleska liga muška, pa je to tim više čisto uzeta lopta. A drugi start je čisti start na loptu, noga mu ide tako da u zadnjem trenutku ide prema lopti da ju udari (a ne igrača) i nakon što ju udari noga se odbija ovom u nogu. To po nogometnim pravilima ne bi trebao biti niti faul, a to kaj je ovaj stradao je stvar nesreće. Ako se ne slažeš samnom onda mi objasni po kojim pravilima i kriteriju je to za crveni a onaj start luiza je samo za žuti (a ide isključivo i samo na noge a ne na loptu)? Onu ruku uopće neću komentirat. Nećemo po tome sudit ligu ali po statistikama i greškama sudaca, jasno se vidi prema kome su naklonjeni i kome gledaju kroz prste, ne znam (osim MOŽDA HNLa) niti jednu drugu europsku ligu gdje postoji nečiji sudac kako postoji za MU. :) Evo par sitnica kaj me bodu u oči: start ovaj iznad crveni- bio je start na loptu, ni faul nije trebao biti sviran luiz džonom na noge- žuti naš dudu- slomljena noga, samo 3 utakmice zabrane rasizam suareza- 8 utakmica, na riječ evre, nitko drugi nije čuo to rasizam terryja- 3 utakmice, a čuo je to i pomoćni sudac . . . E sad, dvostruka pravila, guranje određenih ili? Glumci iz španjolske su posebna priča, odvratni svi redom, trebalo bi ih se pošteno kaznit da razmisle 2 put prije, krenuvši od barce. P.S. nemojte zamjerit ako sam neko ime fulao ili brojku :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imagebam.com/image/ca49c7212911253 I sad ti meni objasni po kojoj on logici ide džonom prema tijelu? :) |
|
Olić lagana pušavela, već je 0:2 :/
|
|
@Buljo
Ispostavlja se da više vjeruješ ono što tebi odgovara. Gledaš prvo a nakraju te ono ne zanima što se dogodilo. Shlevey na načinio dva prekrišaja na Rafaelu koju vodio loptom. Alo, lomi ga i sudac ga već u više navrata upozorio. Ali tebi nije bitno jer nisi gledao stoposotno tekmu. |
Fino Luka dodao, fino..
|
Citiraj:
Zašto "faul nije faul"? To što je nekome žao ili nije, to nije briga igrača koji je oštećen. Isto ga boli. |
Citiraj:
|
Luka fantastično, baš lijepa asistencija. Je da je naš, ali takve asistencije obožavam, ispod oka u prostor, lijepo stvarno.
|
Citiraj:
razlika je nebo i zemlja |
Citiraj:
+1 Ako je pretjerana sila ili kako se to već kaže, a namjera je očita, i da ne dođe do kontakta, isključenje je. Tako da namjera ima itekako veze. Isto je u kaznanom zakonu, imaš ubojstvo iz nehaja i ubojstvo s predumišljajem, razlika u kaznici je gro! :D |
Danas je Modrić asistirao Ronaldu kad mu je dodao 3 role wc papira i to MEKOG!!
Cudi me da to nije naslovna stvar već na portalima HR domene. |
Sad ti seres, ti treba papira? Kartonskog?
|
Citiraj:
Nije mi jasno kakve veze ima gledanje cijele tekme sa jednom iznimno glupom odlukom suca gdje je crveni startao na loptu i za to dobio crveni karton. |
Sutra nastavak
SparMosk-Celtic Glasgow CFR Cluj-Manchester Utd Galatasaray-SC Braga Juventus-Shakhtar Doneck FC Nordsjaelland-Chelsea CF Valencia-Lille BATEBor-Bayern München Benfica Lis.-FC Barcelona |
Ajmooo ivan77 baci kladaru:D da znamo ishode:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |