![]() |
Citiraj:
Jedino ciljanje oružjem je zeznuto i taman prešao sa četvorke na peticu,ne možeš se naviknuti kako je policija pametna,kako te flanka i puno teze bjezis samoj murji. Na PC-ju ce GTA biti savrsenstvo :) |
Bit ce dobro ak ce ic soldino u 1080p a 4k je za GTA 5 naucna fantastika. Ove dosadasnje su bile koma u startu kaj se optimiziranosti tice i ne vidim zbog cega bi ova bila drugacija posto je manje, vise sve jako slicno.
|
Možda su naučili lekciju s GTA 4 pa sad žele izbacit ispeglanu igru, zato i tolike odgode. Možda. :D
|
Ne možda, nego sigurno. gta4 je bila kolosalni fail od optimizacije, i dan danas je skoro nemoguće natjerat igru na solidnih 60+fps.
Nadam se da će bit ok ovaj put. |
Zasto me ovo ne cudi :fiju:
GTAV Next-Gen Received A Major Downgrade With 1.08 Izgleda se priprema teren za dizanje u nebesa PC verzije,treba prodaju jos pojacati |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada ? |
E sada je ok :) :goood:
Sjebali im grafiku sa novim patchom :D |
Jedna rijec...Konzola :lol2: :roller:
|
Taj downgrade je opravdan samo ako igra sad totalno glatko ide. Igrao sam kod frenda na PS4 i znalo mu je trzat i to često.
|
Već su s 1.09 popravili pola problema.
|
GTA V opet odgoden : http://bit.ly/1IMDgZp
|
Nisam ni morao stiskat :D
|
Citiraj:
|
Svašta sam od prvotravanjskih zajebancija danas pročitao ali jedino ovo me ozbiljno za herc zgrabilo... :D
|
Prva dobra danas :D
Već sam im krenuo psovat sve po spisku :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E nek sam vas scimao malo :D Nego jeste preorderali vec i gdje ?
|
Citiraj:
|
Jel ovo kino na kraju izlazi za manje od 2 tjedna ili kaj?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Letit će mi igra vjerojatno na very low, isključit ću i boje (ako se može) da dobim fluidnije iskustvo, ali tradicija se mora nastaviti!
Bit će malo problem skinut 65 giga s obzirom da sam na mobilnom internetu. Any advice? |
|
|
JEDVA čekam :D
|
Jučer je sjela GTX960, čekam nestrpljivo :)
|
samo ćemo se igrati :lol2:
|
Hoce moc moj i5, 8 gb rama i HD 8750M 2GB vrtiti to?
|
Od kud da to znamo. To ces znat kad izađe i kad instaliraš. To je GTA, s njim nikad ne znaš kako će radit dokle god ne instaliraš :D
|
Jel izasao "system requirements"?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da će bed biti učitavanja. Ipak igra ima "samo" 65 GB raznoraznih pizdarija. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A PlayStation 4 se nade za 2.4 tkn vec i org gta 5 cca 300 kn. Biraj sad sto ti je bolje,a ovaj laptop mislim da moze igru gurati na medium na +30 fps. Jos OC-as GPU ( GTX 850 GDDR5 na frenkvencije GTX 860m ) i ustedio si 2 tkn. |
Novi PC trailer za Online Heists, odlično izgleda :D
http://www.rockstargames.com/newswir...heists-tv-spot |
Citiraj:
|
Opet novosti, pre-load od 7. travnja, tjedan dana da se skine igra, odlično :D
https://support.rockstargames.com/hc...cles/204657218 |
Ili tjedan dana prcanja... Hehe, imate igru ali ju nećete još igrati... :finger:
Samo zbog toga nakon svih odgoda i čekanja im želim nadrogiranu verziju odmah prvi dan preloada. :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |