![]() |
Hala Madrid! Ajmo Dinamo. Doslovno ostvarenje mojih snova. Na koljenima idem na tekmu ako treba, još nek cestu posipaju špenadlima :D
Ne zna se što je tu bolje: ljubav Dinamo ili veličanstveni najtrofejniji klub u povijesti nogometa Real Madrid CF. Najradije bih da pobijede obojica, ne teško je to izvedivo :D |
Dinamo gubi obje protiv Reala i obje protiv Lyona. Nikad nam francuski nogomet nije odgovarao.
Ajax nije ni sjena onoga protiv kojeg smo igrali prije koju godinu. Tu bi mogli nakupiti 4-6 bodova što bi trebalo biti dosta za Europa Ligu i prvo europsko proljeće nakon hrpe godina. |
Odlična grupa, moguće je 2. i 3. mjesto, ali i 4. :D
|
Teška grupa.
Kaj je tu je, šteta kaj nam nije Barca upala:D |
Citiraj:
|
Već vidim scenu na Plesu kad se vrate iz Amsterdama.
Mamićeva najdraža se svira, ako je ljubav igra ajde da igramo, a poderane majce i euri lete na sve strane :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
4. mjesto je već naše, ajmo sad u borbu na ove bolje pozicije :)
|
Sad bi trebalo igrati nogomet zivota u svim tekmama i ako se izgubi nikome nece biti zao,bitno da se da sve od sebe uz malo vise taktike. Ipak Dinamo nema toliko iskustva u LP i najbitnije je da se gine na terenu. Sve ostalo nije bitno.
|
inače murinja neće bit zbog suspenzije,i bolje
falit će nam vrsaljko zbog crvenog |
ajd nek neko napiše kako se mogu kupiti ulaznice za ligu prvaka
|
Da, najbitnije je da igraci igraju 110% i da "ginu" na terenu. Nije bas odlika Dinamovih igraca ali nisu ni imali ovakvu priliku pa ko zna. Ja zadovoljan ako dobiju i jednu utakmicu. Realno su sve momcadi jace i mislim da je sansa za pobijedu najveca doma proti Ajaxa..Btw. nadam se da Rukavina trenira zabijat zicere jer ce onakvi promarsaji jako skupo kostat protiv ovakvih ekipa.
Karte ce bit u prodaji kad se puste u prodaju a o to ce svi zainteresirani sigurno znat... http://www.gnkdinamo.hr/ za pocetak prati ovu stranicu. Mozda ce vec bit kupovina Online do tad. |
uuu odlicna skupina za united, ovo ce bit savrseno zagrijavanje za mladu momcad prije pleyoffa...sad jos samo arsić rijesit ovaj vikend:roller:
|
No kaj, pa već smo ih roknuli jednom i to 4:3 usred Madrida:p
Citiraj:
|
Optimizam je u zraku :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imho, bar Man City i Napoli ne bi bili nikakav problem, za slučaj da Villareal bi @ Dinamo, jesu li neki malo pre-optimistični ? :lol2::lol2: |
Tam nekakav Shamrock Rovers izbacio Partizan:p a koliko vidim i Maribor Rangerse.
|
Da u 4 tekme sa Realom i Lyonom izvuku bod, Ajax doma pobjede i tamo izvuku X to je 5 bodova i s tim bi mogi prezimit u Europi :)
|
Citiraj:
|
Onda ce kljucni biti međusobni ogledi ili mozda Dinamo pobjedi Real, pa sa Ajaxom moze obadvije remizirat:D
|
Čestitke Dinamu prije svega!
Regionalna liga :p Unazadila bi nas nemoguće. Srbe i ostale tek čeka trnje, ovo im je još početa ali to je neka druga tema. Šteta što smo mi naletjeli na Stoke (sa Vejićem u ekipi), bili smo zreli za još jednu EL. Pogotovo sa australskim parom stopera :D |
Nije baš najbolji ždrijeb; ona skupina s Barcelonom bi bila savršena, smotani Milan je uvijek zreo za izgubit.
Ovako, sto problema; protiv Reala šanse nema, ja se ne sjećam da je Mou ikad kiksao protiv nekoga puno slabijeg, osim eto tu i tamo kakav Sporting u prvenstvu, ali u LP nikad. Bilo koji francuski klub nema šanse pobijedit, kao što ih ni reprezentacija ne može pobijedit, moooožda izvuć bod u zg ako bude sreće. S ajaxom nikad ne znaš, imaju mladu momčad, prvaci nakon dugo vremena, možda eksplodiraju ovu sezonu. Sve preko jednog boda veliki uspjeh, ali eto bar će imat priliku polomit CRa.:D |
Ajde ajde.
Malo pozitive me škodi. Pa nećemo valjda spustit gače prije nego se odigrala i jedna jedina minuta. Dinamo i Ajax u borbi za treće mjesto. presudit će međusobni susreti i li tko će više ulovit protiv drugih. Nego, jel se zna kad će ulaznice za Real u prodaju? Partizan se bome propisno obrukao. A vidim i Decembarski je podamfao pošteno. Su ga malo spustili na zemlju. Obrukali su se i Roma (Slovan) i Sevilla (Hannover). Schalke na kraju rasturio Helsinki. |
Shamrock:D:D:D
|
Citiraj:
|
Kako ne znate za slavni klub Shamrock. U svojoj povesti su pobeđivali bre slavne i vrhunske timove. Bre Partizan je naleteo na bre momčad prepunu odličnih bre individualaca kao što su bre Gary Twigg i bre Ciarán Kilduff koji su nedavno pobedili strašnu bre momčad FC Poljana koja hara općinskim bre ligama. Jednostavno bre, protiv demonstracije takve moći i sudačke bre nepravde, naša bre crno-bela braća su morala potpisati bre kapitulaciju.
Belosvetska bre zavera protiv nas braće Srba. Bre Hristos se rodi! Dignut ćemo se bre i pokoriti svet bre druge godine! :D |
Citiraj:
|
Guls, ovo je neopisivo nesmiješno :D
|
Sad bu konačno Krunek pokazal Murinju kaj je "kontrolirani nogomet":D
|
Citiraj:
|
Ne zna Dinamo igrat bunker...ak tako krenemo ne gine nam 4-5 komada u mreži:)
|
Baš sam to htio napisati. Treba igrati napadački nogomet i bok. Bunkerom nebuju nikaj dobili. :)
|
Citiraj:
S RM nema nadigravanja, pregazit će nas ako se tak postavimo, slično je s OL. Jedino se s Ajaxom možemo tak nositi, to smo već i pokazali više puta. Ajax je prodao što je bilo vrijedno, provode smjenu generacija i to je nešto što treba iskoristiti. Dobro, RM će nas vjerojatno pregazit kako god se postavimo :D Iskreno me zanima kako ćemo se nositi s RM i da li će Spešl Van poslati najbolje pichkice ili rezervne :D |
Pa, bilo bi lijepo da kao Villarreal pomisle "lako ćemo" i pošalju momčad bez par najačih ali sumnjam nekak u to:)
|
Citiraj:
|
|
IMHO ne treba se braniti nego treba ići u napad. Ovak i onak su 99% šanse da će izgubiti pa nemaju kaj za izgubiti. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |