![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo i mojeg prodavača sa E-Baya: Link
28,65+6,62=35,27$ -> Limited Edition BOX Sumnjam da se može naći jeftinije od toga. Shop je provjeren, paket stiže brzo (nakon izlaska, naravno). Navalite! Napomena: s vremenom bi prije izlaska mogao spustiti cijene. |
Jesus, ovo stiže iz indije, želiš da svi budu level 50 dok tebi stigne igra? :)
|
Citiraj:
Nece biti nick igraca ko u Originu. Nego ce se jedan "soldier" moci kreirati po jednom EA Accountu/ mailu. |
To me zanimalo :goood:
|
Citiraj:
uglavnom već sam i 2 puta napisao znači jedan origin account (tj. jedan mail) i jedan soldier (za razliku od BC2 gdje valjda možeš 50 soldiera napraviti :lol2:) |
Citiraj:
A paket stigne nekih tjedan dana nakon izlaska :) |
Citiraj:
hoću li moć kasnije prodat cd key ako mi nebude dobar BF3? bojim se da će bit puno kampera i da će trajat dugo vremena...onda bi prešao na MW3 koji je ipak brži i nema toliko kampera,više zabave |
Tebi bi najbolje bilo da uopce ne uzmes BF3 jer ocito da nisi za tu igru....Rade ustedi tu lovu i uzivaj u MW3 koji je prava igra za ljude sa takvim razmisljanjima.
|
Citiraj:
|
Nisam nikada pokusao prodat neku svoju igru sa Origina ali mislim da je key vezan za account, odn. da ga mozes aktivirat samo na svom accountu ak je vec tamo bio prije ukucan. Tak da moras prodat cijeli acount. Mozda sam u krivu, ne znam.
Nije Origin nista novo. Nov je samo naziv. Prije se inatslirao EA download manager a sad je Origin. Crysis 2 multi meni sucks. Da si rekao Crysis multi jos bi shvatio ali dvicu ne. Treba jos vidit kakav ce tocno BF3 bit. Za MW3 se sve zna vec zadnjih par godina. |
Citiraj:
neznam samo šta su do sad čekali BF3 me podsjeća na Crysis 2 multiplayer koji mi je bio dosta dobar |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
što tu nije jasno:D:D |
Citiraj:
Citiraj:
Zamolio bih te kao i kolega magarac da nezaigras BF3 nikad. Nakon ovih izjava gore covjek se malo zapita... Btw za ostatak ekipe, dali se zna tocan datum izlaska bete ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
izgleda da je ipak cod mw3 za prave igrače a bf3 za kampere,iako sam bio uvjeren u suprotno |
Nije valjda da samo ja primjećujem sarkazam kod zekoslava mrkve?
|
Citiraj:
Očito da nisi slova o igri pročitao, kao ni o bf serijalu uopće. Katastrofa od razmišljanja. Koliko godina imaš btw, 13 ili 14? I da, nauči se editirat postove i multiquotat ;) a ne postat 2-3 posta za redom stalno. @Neo-st - daj molim te, otvori mu profil pa samo malo pogledaj postove, npr u ssd temi, posebno onaj dio da se ssd ne grije uopće:roller: A takvih 'smislenih' postova ima, ono, 80% |
ovaj MP trailer sa EA konferencije je bas **bao mrtve mame :care: :care:
edit, za koji minutu ce se pojaviti na tube evo ga: |
fora je trailer da , no kako mi se cini ovo ce bit ratna zona , mislim da vise nece bit puno killova i solo igre , bar po ovome a i rekli su da nece bit lako doc do highest rank , bit ce kao u bf2
http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE |
Citiraj:
|
konačno nešto impresivno :zdero:
|
Strava je ovo sunce ti yebem :O
|
|
Neda mi se igrat BC2 više nakon što sam ovaj trailer odgleda. :D
|
hrpa informacija ukljucujuci popis oruzja, vozila i specijalizacija:
http://planetbattlefield.gamespy.com....php?id=165281 |
Ovaj trailer je predobar,mapa izgleda jebeno,ma sve je izvrsno,pogotovo avioni :)
EDIT:commo rose potvrđen za pc verziju: http://twitter.com/#!/L_Twin/status/103497957541806083 |
@ ovaj video - nemam riječi :lol2:
|
Citiraj:
|
Lagano pale ljude vec mjesecima,brijem da ce bit kolapsa za tu igru,bf2 je zakon a ova ce bit jos veca....
|
Ja sam vec pripremio palicu bit ce ludnica,ja vjerujem da ce bit i hr servera,...
|
Ajme majko gdje je COD od ovoga :care:
64 igraca,vozila,letjelice,zvuk,destrukcija :chears: |
@ Croatia'91
Ovo nema smisla uspoređivat s CoD-om. Trailer stvarno predobro izgleda. Detalji i grafika su stvarno odlični. Nadam se da će gameplay biti još bolji.:) |
Trailer izgleda toliko dobro da odjednom zelim imati tu igru. Dosad sam samo mislio kako cu vjerojatno skinuti preko neta i prijeci singleplayer, ali sad definitivno zelim igrati i multiplayer koji izgleda uber zabavno.
Toliko mi se svidio trailer da bi cak potrosio placu na novi komp da ju mogu uopce pokrenuti lol. |
Citiraj:
U četvrtak u 11:30 [nisam siguran baš za to vrijeme] če biti live cover sa sajma o BF3,možemo očekivat prve dojmove igrača koji če tamo igrat |
Ok, definitivno potvrda onoga što se očekivalo od igre :)
Nadam se da neće podbaciti implementiranje PB-a. @ hammer Hoće li ovo biti početak nove ere u povijeti MP gaminga ili je pak ta izjava rezervirana za koji drugi naslov? :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:26. |