![]() |
A serem, već imam sve champove. Sad su rune u igri, quinti su skupi za poludit.
|
E, i nju ću kupiti kad tad.. Samo sad skupljem killere, onda supportove :)
|
Zapamti jedno, sa supportovima se diže ELO u soloQ. Bitno je imati sve supportove.
|
Vjerujem ti, ali neću još ranked igrati kad ne skupim one champove kaj mi se sviđaju :)
|
Uzmi VI, to je smeće OP.
Ja gledam da si uzmem Mordekaisera..a sutra ću vježbati Akali vjerojatno.. |
Vi je dosta jaka, hoće napraviti dmg, lako dolazi do adc/apc, dobar jungler.
|
33 League Points u jednom gejmu o.O
Sick shit |
3 Španjolca u timu i igramo 5 vs. 4, jer je njima Taric AFK. I ova 3 majmuna nafeedaju jedno 30 killova u 20-tak minuta. Samo trče jedan po jedan i spammaju nešto na španjolskom.
Najbolji poraz ikada. |
Citiraj:
cijeli moj tim imao je samo 3 DEATHA (!) a 27 killova brutalan match :D |
5 winova, 1 lost
48 bodova fuck my life, yes :goood: ne znam da li je bilo ovdje, http://imgur.com/a/xTVoW |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je to to od ranked gameova što se mene tiče. :) |
Citiraj:
|
AP yi je i dalje bomba :)
|
Istina, ali osjetiš to malo lategame kako W više nije toliko moćan.
Btw, ovo s bodovima je kriminalno, igram Kassadin mid vs Akali (ja kassa), imam 8/1/8 i 230 cs u 35 min (a znamo kako je s kassom teško farmati :D) i pobijedimo ...i dobijem +10 bodova 59 bodova so far :D ...jedino je dobro što kada i izgubim gubim toliko malo edit: opet kassadin vs katarina ... 12/3/3 .... +8 bodova! yay lol |
Malo prije quadra sa Yi-em i Varus mi ukrade pentu jebo ga ćaća
|
Vidjeh da pizdite s rankedom, pa rekoh idem i ja probat, kupio 7-8 champova :D i krenuo igrat...
Odigrao jucer 1. ranked u zivotu.. Islo me dobro i skupio 5-0.. Danas krenuo, izgubio 1. zbog AFK PL junglera.. Ok, idemo dalje, dobio 3 normalno, i zadnju 10. izgubili iz vise razloga(nisam banao blitza jer je jedan nas rekao da ce njega(igrao s njim mec prije, pobijedili <20min) pa ajd nek mu bude, i ko za vraga njihov prvi pick blitz -.-, choa pojeo fizz na midu, yi samo junglao bez genkanja, mene panth i kha pojeli samog, surr at 20), i eto zavrsilo na rankedu ukupno 8-2.. Problem je sto sam svih 10 odigrao s Teemom na topu i vecinom kao 1-2 pick... Jbg ogranicen sam, neda mi se igrat s nicim drugim :D Stavili me u Silver II.. Odigrao jednu pravu ranked, i dobili jedva, igrao sam protiv kassadina na midu :D, trebao top, ali jedan glupi poljak uzme Vi i sta cu, idem ja na mid.. Malo me mucio kassa na pocetku jer je Xin jungle babysitao top i to jedva, al kad je jungler poceo pomagat postalo je lakse i bolje.. Problem je bio premade bot, jer je njihov jungler babysitao bot.. I nekako se obranili na pocetku, uzeli 2 barona, i jedva ih pobijedili.. Na kraju pogledao njihove pobjede, kassa 300, i svi ostali oko i preko 100, a ja jadan 9 :D I dobih 33 boda odmah :) Pa eto, ako vam treba ograniceni igrac koji moze lijepo odigrat teemoa na topu, mogao bih odigrat s vama :) |
Baš upalio LoL, a ono vidim da mi je frend kupio Kassadin skin s porukom "The power must be preserved."
:D |
Ja mislim da nitko nema prava reći išta u rankedu više. PERIOD.
Znači, evo copy paste frendu: 55 min - epic gejm, oni nam uništili sve osim nexusa a mi nima samo 3 turreta (1 mid, 1 top, 1 bot)...cijelo vrijeme se borimo, dio po dio, i uspijemo..oni nas 4x backdooraju i ubimo ih (neuxs nam na 500hp)..i ejsamo ih, uletimo do baze (jednom im uspjeli unišitti mid inihib) i nakraju pobijedimo i rasturimo nexus...ja s kassom 25/10/24 i 293 cs....i dobijem...6 bodova! prokleti kassadin s 799 AP i 3300 hp :D sada imam 73...nakon što sam winao 8 winova i 1 izgubio ako se ne varam...lol Kassa ranked so far 6-1 (winrate 85,7%)..prosjek 12.9 / 4.3 / 11.4 i 156.0 cs.... ali mislim da ću morati odigrati još onda 20 gejmova da bi napunio tih ostalih 20 bodova i onda qualify za gold...ccc |
Kak čitam o tom ranked, sve mi se manje dopada :)
|
A vidim da dosta ljudi ima taj problem kada su u Silver I i bore se za gold. Jedina dobra stvar je da ako izgubim ne gubim 20, nego 5-10...ali opet, nije ugodno, odigraš jedan od most epic gejmova, možda i najveći turn around koji si napravio...i onda ovako dobiješ :D
danas navečer probam oko 00:00 na gold..po računici, ako imam sreće o pobijedim postji šansa da mi treba cca 6 gejma do qualifications, a onda imam 5 tih...što razmišljam da uhvatim kojeg plat frenda da pomogne jer da me baci natrag u s1 popizdio bih :D |
|
Jucer sam u rankedu konacno i sa Cait napravio pentu. Od ADC-a sad samo jos sa Urgotom (njega uopce ne igram, tako da ga ni ne ubrajam), Twitchom, Sivir i Dravenom nemam pentu :D Skupljam ih sa razlicitim herojima, sa Vayne i Ashe ih se vec posten broj naredao :D
http://www.pohrani.com/t/I/LU/1IujuOsv/caitpenta.jpg |
Ja još nisam imao ni jednu :( Protiv botova s nocturne :D
|
Citiraj:
Ali sretno anyway, nadam se da ćeš uspjeti. |
X-Plosiv
Možda ti ne daju više bodova jer uglavnom sa Kass-om igraš? |
Citiraj:
Sa diamond / platinum igračima se isplati igrat kad imaš promotional matcheve |
Nema to veze sa cime igras. Dobivat ces manje ako gubis previse, to izricito dolazi na vidjelo ako si npr. 5. divizija nekog tiera i na 1 win gubis 3 gejma; ne mozes pasti nize, ali ces igrat sa igracima nizeg eloa i ujedno ce tebi elo padat, iako neces tier propast. Isto tako ako ides u duo sa nekim ispod sebe, vece su sanse da ces ti dobiti manje LPa, nego osoba koja je par divizija ispod tebe.
I da, kao sto je HAL rekao, to sto ces ti biti u duo sa Platinum igracem, ne znaci da ce sto bolje biti, prevelika je to razlika u tierovima i divizijama. Ne bi bilo fer jednostavno, zamisli si to kao varanje (ne u punome smislu naravno) sistema, ali sva sreca pa je RIOT na to obratio pozornost i onemogucio da se to radi. Ne zasluzujes ti te bodove ako si u premadeu sa igracem iz platinum ili viseg tiera. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja previse bodova dobivam :D Sad sam skocio sa 74 na promotion..
Eto, jucer navecer sam krenuo iz SII, sad sam vec u kvalifikacijama za Silver I.. Score: 5-2.. S tim da sam napustio pickanje dva puta (oduzelo mi 3 i 10 bodova) :D |
|
Citiraj:
Ne igram s Kassadinom, realno s njim sam bio prestao igrati prije par mjeseci, i tek opet krenuo s njim igrati prije 2 tjedna, jer su me moji pitali kako to da više njega ne igram. Krenuo ga opet uzimati, i uživam :goood: Što se tiče igranja s plat/diam igračima, nisam mislio igrati za bodove, jer znamda ne bih dobio ništa...ali bih za promotional od 5 mečeva možda uzeo nekog, makar vidjeti ću...pretpostavljam ako budem imao sreće, danas ili sutra budem igrao tih 5 mečeva, pa ćemo vidjeti kako to izgleda... Ako se ne varam, kada uđem u Gold V, ne mogu onda nikako pasti više iz Gold V, to je najniže koliko mogu pasti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Silver V :)
Dobio prva 2 promocijska gamea, treći popušio, izgledalo je kao da ću i 4. popljugat, ali se garen "najeo" im'o 10/0, naš bot totalno sranje (imali svaki 0/5), ali zato smo mid(Cho), Garen i ja (jungle fiddlesticks) riješili stvar na kraju :D |
Citiraj:
Sve u svemu: Break a leg! :D |
Joj, prvi champ koji sam kupio (od skupljih) i koji je bio prejak meni, je Kennen. Sad sam odigrao meč, 15:2:4 score. Ap ofc :) Igrao ga nakon dugog vremena :)
|
neću se zacoprat, ali ide me na rankedu fenomenalno za sad - 9 pobjeda u 10 gejmova
5 gejmova za redom, već sam u promotionalu za Silver IV nadam se da ću za koji tjedan dogurat do golda, ili bar vrha silvera :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |