![]() |
Nadam se da je ovaj put fulala :D
Iako Španjolci imaju vrhunsku momčad,švabi su na ovom prvenstvu pokazali definitivno više od njih. Rekao bih i najviše od svih repki,tak da po meni definitivno zaslužuju finale... |
Citiraj:
Od Njemaca uopće nisam vidio neki raskoš poteza, imaju dobru pas igru ali tehnički su vrlo slabi. Citiraj:
I meni je Aragonesova Španjolska najbolja, dosta ofanzivnija, sa pravim krilima Citiraj:
Idu u završnicu sa 5 igrača jer svih 5 mogu i u 90-oj dotrčati punim šprintom tam di trebaju, ne zato jer stišču protivnike na protivničkoj polovici. Ne kažem da je to loša stvar, dapače, hvale vrijedna stvar, ali nije ni razlog da se hvale zbog neke ofenzive jer to nisu. Citiraj:
Molim te, otkad je Alonso čisti defanzivni vezni? Čovjek niti nema neku destrukciju igre, ali zato ima pas, kreativnost i pregled igre. To što stoji malo dalje od gola ne znači da je zadnji vezni, to se zove deep-lying playmaker. A di bi uopče Fabregas trebao igrati? Nit je bolji od Inieste ni od Xavia. Busquets je osigurač i pozicija koju Cesc ne igra, a ni od Alonsa nije kompletniji igrač, bar ne u oba smjera. Klupa mu je najočitija pozicija. |
Njemačka - Španjolska 3:2 nadam se da se Paul zajebo .
Španjolci ne igraju ovo prvenstvo ljepo švabi su zaslužili finale po mojem :amen: |
Prednost njemcima dakako ali vidjet čemo:) još malo je ostalo te se nadam da čemo gledati dobru tekmu:D
|
Citiraj:
:lol2::roller: Oćeš reći igraju prema "šabloni". |
1 privitaka
ajmo Deutschland! :goood:
Poslije Hrvatske prvi u srcu...Privitak 11079 |
Citiraj:
A ove komentare za njemce neću ni komentirat. |
Da je samo Vilu poslat u napad, toresa zamjenit s Fabergasom, malo ga povuci nazad i imali bi super momacad... Samo nekuzim zast taj idiot od trenera toliko forsira toresa kad nije ni za k..
Inace, nadam se pobjedi Spanjolske veceras... |
Iskreno meni njemci djeluju ko na drogama,nekak su prebrzi spram ostalih.. :D e sad jel to do kulena ili piva ili tko zna čega neznam...ali znam da bi trebala bit jako dobra tekma :D
|
Citiraj:
care, to je to! tak je i meni!! ajmo dojčland :chears: |
Jos malo i pocinje, malo zanimljivosti:D http://www.24sata.hr/sport/uplatio-j...urijom/181019/
|
Barcelona vs. Elf :goood: Pedro umjesto Torresa.
Napokon je doslo iz guzice u glavu Del Boyu da mora igrati sa dva krila i Villom kao centralnom spicom. Uvjeren sam da ce to presuditi i da Spanjolska radi toga prolazi veceras. Ajmo furija |
Haha, car im uletio u teren.. Zakon :D
Jel se to samo meni cini, ili je ovaj teren manji od ostalih? U usporedbi s jucerasnjim, ovaj izgleda kao za mali nogomet :D |
Dali se to meni cini ili stvarno jos nije bilo prekrsaja? :goood:
20:57 prvi prekrsaj ak se ne varam? |
Mamicu im njihovu, dobro je furija stisla.
|
Ajmo Furija:goood:
Ali tekma je boooring:fuming: EDIT: ili su se Afrikanci umorili sa tim vuvuzelama ili je netko utjecao na broj istih na stadionu? Nema onog "roja" pčela... |
Sudac bem ti sve po spisku, španjolsku.
|
Nije baš neka atraktivna utakmica, jedan gol bi je malo otvorio :)
|
Citiraj:
Pa reći ću ti šta nema. Nema kompletnost u oba smjera, i nema tu količinu trke, bar ne u usporedbi sa Alonsom ;) Alonso daje savršeni balans između ofenzive i defanzive, nešto što Fabregas sigurno nebi, Iniesta i Xavi su preofanzivni, a bolji od Cesca, koji je pak odličan ofanzivno, a dosta lošiji defanzivno. Španjolci puno bolji, što je i očekivano, čim sam vidio 5 igrača u vezi. Njemci samo trče. Tu i tamo koja lopta preko centra. Idiot Del Bosque stavlja Pedra, a na klupi Mata, Silva i Navas. Svaki od tih je yebeni svemirski brod za tog Pedra. |
Citiraj:
|
Pih, da je ovo bilo na španjolcu odmah bi svirali penal:suicide:
|
Ako ovo spanjolci nisu zabili, znaci da ce primit. :D
|
čini mi se da bi mogla ona osmoglava octopus vulgaris završiti pod katalonskom pekom
pulpo en el horno |
Bemti Španjolsku :@
|
Barcelona(:D) vodi, taman.
|
Pušiona barem za sada:fuming: ode furija ole,ole........
|
klap, klap sudac.
|
Plakat češ Pedro, visit češ Pedro :D :D
Bravo za Puyola Citiraj:
Kad se ovi mlađahni "znalci" raskokodakaju :D Baš se sada vidi, kao i u prvoj utakmici sa Švicarskom koliko Villa pati kao lone wolf Danas (nažalost) apsolutno ništa niije napravio, fali mu Torres da odvlači braniče, koji se puno više fokusiraju na njega i rade mjesto za Villu. |
A sta je taj tvoj tores napravio u zadnjih 5 utakmica kad je bio naprijed? Da neigra u LFC i ti bi ga pljuvao... I ovaj pedro, neznam, Fabregas je za koplje bolji igrac od njega...
Za ovaj drugio dio si ipak ti u pravu, s lone wolfovima :D |
Citiraj:
|
Tako prođe ziheraška igra:fuming: i zasluženo furija ide dalje a švabe neka se hebu sa takvom igrom:D
|
Švabe su me razočarali, igrali su ko da dva dana nisu jeli...
Sad bu hobotnica najebala ko žuti mačak:D |
:evil:
|
Ajd sad će Nizozemci bar imat lakši posao, ako se ne useru ko Švabe :)
|
Pozdravm sudcima :nono::nono: |
To je to, Spanjolskoj sa 2 krila i jednom spicom se ne moze parirati.
Prava, organizirana ekipa sa odlicnom pas igrom i nema kontri, nema Njemacke. Furija do kraja :goood: |
Citiraj:
Vidi se šta je napravio u zadnjih 5 utakmica, pogledaj malo neke sažetke pa češ vidjeti koliko rasterečuje Villu u smislu da mu radi prostor i odvlači braniče ;) Dream finale, kao što sam rekao još od grupne faze - Nizozemska - Španjolska, sad neka Španjolci konačnu dignu tu kantu jer ju definitivno zaslužuju. |
Doink, pridružujem se navijačkom taboru :chears:
Citiraj:
|
Najlakse se vadit na suce kad useres ;). bili su bolji i to je to, a onom pedru treba muda otkinut sto je ispao onak jadan.Al nema veze, jednoj njemackoj koja je pobila sve moguce ekipe sa po 4 gola, stoper utrpa gol :D Nije moglo bolje :D
|
Koja ružna tekma. Mislim ono, pored svih onih zvijezda, umjetnika i goleadora, mora ljepotica Puyol glavom rješavat stvari.
Ako su Nijemci do sada igrali iznenađujuče lepršavo, ovo danas je bilo iznenađujuče kukavički. Poisebno me strah kak bude fiinale izgledalo. Završit će negdje na -2:-2. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |