![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
nitko nije skuzio da kod broja racuna pise "kod HPB d.d Zagrb" :)
mogao bi se napraviti lud i otici u banku s tim brojem racuna i reci teti na salteru da zelim uplatiti na taj racun neke novce ali nisam siguran jeli tocan, pa jel moze provjeriti ime vlasnika :)) |
Citiraj:
Naravno da je rijec o djelu stecajnog upravitelja.. Nemojte biti toliko neinteligentni... netko tako vjest muljanju tko je uspio preveslat zakone za milijune i milijune kuna bez ikakvih posljedica, sigurno ne bi iso raditi ovakve pocetnicke greske... |
Citiraj:
Hvala ti što si me prosvijetlio :kafa: Vidjeti ćemo kako će se situacija odvijati dalje, bilo bi dobro da je stečajni upravitelj taj koji je zaglbio, ja sam samo iznio svoje mišljenje nakon što sam proučio pisamce :) Over and out. |
U cijelo priči je najbitnije čiji je žiro račun, odnosno ko ima koristi ako se na njega uplati.
|
Citiraj:
Vi se odnosilo na sve vas koji vidite neku prevaru u tome... A objasnjenje je tako jednostavno i logicno... Zamisli da ukrades neciji auto i to toliko vjesto tako da iza sebe ne ostavis apsolutno nikakav trag ni dokaz, znaci nitko ti ne moze nista..... bi li drugi dan na njuskalu objavio oglas sa slikama tog auta da ga prodajes?... :D e sad mi niste dali mira pa sam se iso logirat na ezabu i provjerit taj famozni racun... malo manje CSI-a i slicnih serija ljudi.. :) http://img137.imageshack.us/img137/9831/zabaq.th.png |
to sam i ja htio napraviti odmah, ali mi je token predaleko :D
|
ma gamad...iste stvari s bankama, ako imas stednju i banka ode u propast, nikome ništa
ako imaš kredit i banka ode u stecaj, moras vratiti lovu :D samo na ignore, pogotovo ako nije stiglo preporučenom pošiljkom...a ako to ima veze sa sudstvom, onda bi trebala biti i plava kuvertica ;) btw. koji vrag mi je s potpisom da mi nije bilo one kuće ispod natpisa???? hvala bogu pa imam isti potpis i na hwt :D |
Meni nije jasno , cak pustimo to otkud im sad pravo traziti potrazivanja od neznam kad , pa covjek je to platio , ne dobijes robu ako ne platis u takvim ducanima?nije da je websop pa da moras prije platiti :) ali pri reuzimanju robe bome moras platiti. Kakve su to gluposti?
jedino sto mi pada na pamet je ovo , malo je longshot al neka , recimo da je Matej kupio taj neki artikal za koji ga terete na rate . Kreditnom karticom , tekucim racunom , vatever. I isplacivao on to polako i usred isplate (nakon nekoliko otplacenih rata)ovi riknu . Kad riknu racun im ide u blokadu(uplate mogu normalno sjdati tak da mi to nije jasno)al ajmo rec da je racun iz nekog razloga zatvoren(s tim matej nema apsolutno nikakve veze , pa nije to njegova krivica). Onda dolazi stecajni up., vidi da ti i ti artikli nisu isplaceni u potpunosti i salje ovakva pisma . Doduse , da budem iskren , ja bih se oglusio na ovakvo pismo bar za pocetak. Pa da vidimo cim ce se prijetiti , da ce ga Vrbanimedia u stečaju doo tužiti ?Pa i oni ce propast prije nego sto ce biti zakazao prvo ročište/prije nego sto matej posalje par žalbi i ovi se ocituju. |
evo zvao sam sad.
transkript: ja: dobar dan, dobio sam postom da dugujem ona: novce prema informatika vrbani koja je bivsi vemil ? ja: da ona: a na koji iznos ste dobili ? ja: 228kn ona: jooj znate ja cu vec poluditi, dogovorili smo se da necemo tako male iznose naplacivati, jer nam se ne isplati istrazivati jeste li to platili ili ne. Papir mozete slobodno poderati i baciti. Ja vam se ispricavam, eto tako se to desilo i poslano je svima a nije trebalo. Predpostavljam da je to ta Miron, jer se nije predstavila. |
Ako se ne varam Miron je muško ime, no nebitno, ipak se ne radi o muljaži nego o lošem provođenju posla.
|
APP metoda :D
|
Citiraj:
|
Ovo je ko ona fora kaj je ekipa dobivala pisma iz NJemacke da moraju platit registraciju na onu stranicu (ne mogu se tocno sjetit naziva)
kak ih treba tuzit za dusevne boli :D |
Citiraj:
|
Momci, trebao bih savjet.
Burazu je krepalo OCZ GameXStream 600W napajanje, kupljeno u Ve-milu prije nekih 2 i pol godine. Ima orginalnu ambalazu i onu famoznu bijelu napljepnicu na kojoj pise da je Ve-mil uvoznik :fiju:, ali, kak to obicno biva, izgubio je racun. Pa me zanima - jel se isplati gubiti zivce, vrijeme i novac naganjajuci se sa Anusmediom i DI-om, da mi priznaju garanciju bez racuna, ili je to borba s vjetrenjacama? Zahvaljujem :beer: |
racun je dokaz o kupnji... bez racuna nemozes nista :(
mozes ih pitat za prepis racuna, ali uz sve malverzacije (relacija vemil-unusmedia) to mi se cini kao "borba s vjetrenjacama" :hitthewal: |
Probaj naći račun za isto napajanje, ne moraju biti tvoji podaci .....
|
Citiraj:
Ah....zamrzit cu racune :D |
to sto eSys reklamaciju zaprimi bez racuna je njihova dobra volja, i fer odnos prema kupcima (oni po s/n vide ja je komponenta jos uvijek pod jamstvom) ;)
|
jel će jadni ljudi koji su tam radili napokon dobit svoje plaće:( ? Ekipi duguju po 3 plaće već duže od godinu dana , nek završi taj stečaj i ode i vemulj a i ova anusmedia u tri krasne , da se za njih više nikad ne čuje. Više od 10 g je Veky maltretirala ljude , sad je "savjetnica" u anus mediji , ako bi netko trebao u ovoj zemlji svirat klavir u Remetincu to je Veky i njezina uprava zbog neviđenog sadizma i boleštine koju su vršili nad zaposlenicima
|
ja moram pohvaliti servis, uredno mi zamjenjena neispravna roba
|
Citiraj:
|
Meni nikada nisu riješili grafiku od 4100 kuna jer nisu platili dobavljaču Elkotech pa mi u Elku kažu da ne zaprimaju od krajnjeg kupca nego samo vpc partnera pa sam tako dva puta slao njima i dva puta u Vemil svaki put uz obećanje da će se riješiti.
Znači vemil nije platio elku, elko xfx-u i nitko mi nije htio riješiti, zvao pisao sto puta u xfx, registrirao serijski, zvao elko u Litvu itd. Sve je krenulo od Ve-mila koji nije plaćao. Tko jednom dodje na loš glas nikad se više ne izvuče. |
Da priupitam, dali je tko nedavno reklamirao kakav HDD kod veMuljatora?
Imam speedyGonzoa 250 sa BSima, i nikak da nađem volje i vremena da riješim to. Sad imam pa bih htio rijesit, ali opet se povukla ona spika vezana uz račun. Imam samo onaj ispirntani list sa potpisom i S/N-om. Zato pitam dali je tko nedavno kakav HDD riješavao :D |
Reklamirao kolega Pegasus8 tu s foruma prije jedno 2 tjedna baš speedy 250. Prvo su ga gnjavili nek čeka da im dođe nova pošiljka, a to nikak da dođe. Na kraju su mu dali Hitatchi 500GB.
|
Dugova k'o u priči
http://www.poslovni.hr/vijesti/vemil...na-162876.aspx |
|
Verica Resković i Tomislav Čović, sa svojim pomoćnicima Marinom Leš i Borisom Gojšićem zamračili su tolike milione, prevarili toliko osoba, a ljudi i dalje kupuju kod njih, kako je to moguće?
|
hahahaha Marina Leš ahahahahaha njoj sam sasuo tekućinu za pranje stakla u oči ahahahaha :chears:
|
Citiraj:
To što si dobio pedalu i duguju ti plaće je žalosno, ali ne možeš spriječiti ljude koji ne znaju drugu stranu medalje da tamo kupuju. |
Kupio sam kod Ve-mil-a Logitech G5 i danas je otkazao poslusnost, pa me zanima kako oko garancije. Vidim da su zatvorili sve zive centre a trenutacno sam u Zadru pa me zanima jel ima smisla zvati ih u Zg ili da se javim drito logitechu? Inace mis je sinoc normalno radio, danas upalim komp ne radi. Resetiram ne radi. Probao sam par USB portova i ništa.
|
Imao isti problem, mis LX8, ne radi srednja tipka. Nisam se ni trudio sa vemilom raspravljati nego se javio Logitechu danas. Trazili su mi podatke i kopiju racuna, tako da ce vjerovatno novoga poslati. Dobro je ovaj i izdrzao, 3.5 godine :)
|
Citiraj:
Zamijenili su ti miš nakon 3.5 godine korištenja? Pa zar nema Logitech 2god jamstvo? |
Citiraj:
Brza pretraga daje: http://www.logitech.com/en-us/428/3618 Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, 5 godina ima taj, a i pise na vemilovm racunu 60 mj. :)
Ne znam jel im moras poslati onaj video da si ovaj stari razbio ili sto vec. Da dokazem da stvarno ne valja :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedini uvjet je bio da šaljem registriranom poštom (ili kurirskom službom), znači nikako obična pošta. Približno mjesec dana nakon što sam poslao miš Logitechu, dobio sam poziv od Overseasa da je miš (G500) stigao (prije toga su došli mailovi od UPS-a i Logitecha da je paket na putu prema Hrvatskoj). Overseas mi je poslao na e-mail punomoć koju sam ispunio, skenirao i vratio im na e-mail. Sve troškove carinjenja i dostave snosi Logitech (a ne k'o ova naša gamad od pojednih dućana koja bi ti i manipulativne troškove naplatila :fuming:). Drugi dan je stigao paket i to je to. P.S: Sve ovo je bilo usred ljeta kraj 7. početak 8. mjeseca, pa možda ide i brže kad nisu godišnji odmori. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:09. |