![]() |
A samo par stranica unatrag su mnogi rekli da Švabe nemaju šane protiv Lyona...
Iako us u uzvratu bez Riberya, mislim da su veće šanse na strani Bayerna. Stoji kritika da je u napadu Bayern jači nego u obrani, ali i obrana im je više nego ok. Uostalom, obziom na ofenzivne igrače Bayerna, oni će sigurno zabiti gol u Lyonu, sumnjam da Lyon može zabit tri. S druge strane, ako prođe Barcelona, ona će se u finalu poigrati bil os Lyonom bilo s Bayernom, a ako prođe Inter mislim da je sve otvoreno... |
bravo United :goood:
ajde sad, go go Stoke :) |
Citiraj:
|
Danas finale nizozemskog kupa: Ajax - Feyenoord, bit će pizdarija po Rotterdamu... :suicide:
|
Citiraj:
Citiraj:
GO CHELSEA! |
Citiraj:
GO STOKE! :goood: |
To si ti sam rekel tjedan dana. :D Kad kažem ban onda mislim na duže vremena. :D
|
Chelsea - Stoke City=2 ko neboder:chears:
Šalu na stranu, teška će biti tekma, Chelsea nema terrya, veliki je pritisak nad njima a i onu su poznati da useru kraj sezone. Stoke osiguro ostanak u ligi, ništa ih ne brine, ležerno će igrat i dati max od sebe. Tako da se nadam da chelsea pada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma ban 4 life za United :D
di nam je kolega Nybelung da se pridruzi ekipi za ban :D |
Citiraj:
|
|
Za liverpool ne igra fernando Torres tako da nema tko dati gol. :) Osim ajde gerarda. :)
Chelsea vodi 1:0. :) Kalu zabio gol. Ma jel to 3:0. :D 4:0. :) I balak naravno promasi 100% priliku..bravo. :D Maluda...pobogu isto 100%. Predivno igraju. :) 5:0 lampard. :) |
Chelsea bas ima naviku iskaljivanja na ovim talentiranim ekipama.
Go Stoke go to the net to take out the ball x 7 |
bah, sjebase ih, ma nek vam bude ovaj put :p
slijedeci vikend ce bit zanimljivije :) |
Kažem tema toresa i nema ko dati gol. Ak zatvore gerarda to je to. :)
Mene je više strah Wigana. :) Ove sezone je chelsea izgubio od njih 3:1. Doduše fakat su katastrofa igrali ali opet. :) 24' [1 - 0] S. Kalou 31' [2 - 0] S. Kalou 44' [3 - 0] F. Lampard (pen.) 68' [4 - 0] S. Kalou 81' [5 - 0] F. Lampard 87' [6 - 0] D. Sturridge 89' [7 - 0] F. Malouda Ako ništa barem su nabili finu gol razliku. :) |
Citiraj:
Baniraj i mene. :nono: M.United navijam već 17 godina :fiju: Sumnjam da će proći i Liverpool. Njihova obrana radi na šakama. Mislim da će biti neriješeno |
eo ni liverpool danas nije lose odigro, 2 gola gerrarda, doduse protiv pretposlijednje momcadi al opet...
vrijedi se nadat :) ma nek bude nerijeseno i ja sretan :D |
Ajd kad se već dijele banovi... :D
Hehe, ma ManUtd je zakon :p i nekak mislim da Chelsea neće izdržat do kraja i zna se ko osvaja prvenstvo :p :p :p |
Neznam točno koja mjesta vode u europsku ligu al ako su samo 5. i 6. onda će livershit morat fino napast chelsea.
Nego baš sam si zamišljo da Abramović nikad nije kupio chelsea šta bi bilo? Chelsea bi osto šit klub što je i prije bio a Man Utd bi imo bar 20-21 prvenstvo i imo bi bar 5. uzastopnih osvojenih prvenstava.:D |
Daj mi reci tko je ono vlasnik uniteda? :D
Ovo su trofeji Chelsea. :) http://www.chelseafc.com/page/Histor...,10268,00.html |
Citiraj:
Kad će mo već o trofejima baci oko na ovo: http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={EE4D6083-FCB8-4FAB-A765-75E2B0F4B4E0} :D |
Citiraj:
ne valja to hvaliti. no ajde za tebe pogledaj ovo |
Ja sam se preksinoć sa frendom (koji također mrzi Scum kao i 3/4 kugle zemaljske) kladio da Scum aka M Utd neće iz 3 tekme osvojiti 9 bodova :D
Naravno da neće osvojiti, a mi čemo se od oklade opiti k'o svinje na njegov račun zbog izgubljene oklade :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
"Vaš" vlasnik je iz zemlje u kojoj nogomet (football) zovu soccer. To je fail broj 1. Prosječan amer zna o nogometu isto toliko koliko i ja o genetskom inženjeringu. :p Mogao si zamijetiti šalove navijača uniteda. :) United je najbogatiji klub cijele premier lige tako da nema potrebe za nekim velikim ulaganjima. :) Citiraj:
Osobno mi nije draga činjenica da je Abramović vlasnik kluba ali ako je to jedina šansa da chelsea dođe do neke love..hebi ga. :) |
Citiraj:
:dobar: Predobar post, no nemoj se zavaravati, ovi mlađahni navijači junajteda nisu ni čuli za Heysel :nono: |
Evo i mene vratio se s puta, vidim da se ban ekipa povećava lagano :D
Btw. meni je rezultat dana Ajax - Feyenoord 2:0! :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
@Hamm
OK. Naizgled se činilo da hvališ. No,sve uredu. Chelsea je mnogo mjenjala trenera nego ja svoj 17" CRT monitor. :D Od Chelsea mi ne sviđa igra. Djeluje na sebičnjaka. Barem se sjećam tekme koju Ballack i Drogba svađaju oko slobodnog pucanja. Istina za volju, imaju preskupe igrače koju djeluje bahato na svoj način. M.United zarađuje od reklama, dresova , putuje na neslužbene utakmice npr. Japan,Brazil itd.. |
Našao si dvojicu koji bi ja odmah potjerao iz kluba. :)
|
Citiraj:
Jedan od najboljih napadača zadnjih 10ak godina... |
Citiraj:
Mene GayTED U bas zivcira u zadnje vrijeme, jos od vremena kada je Kristina igrala tamo:goood: Go svi samo ne oni, i onaj Žvakogum me iritira na klupi, staro brundalo, prdonja! Sir... |
Citiraj:
Karim Benzema Naravno još ti ostane love. :p |
U chelsea se barem nitko ne žvali kad zabiju gol. :D
|
kako se meni čini - svi si oni vole baciti sapun na pod :)
|
Liverpoolovi rade djecu maloljetnicima (Gerard). :p
Isto tako molim lijepo da ne govoriš ne točne informacije. Terry je kresnuo Bridgeovu ženu tek kad je on otišao u M.Titty. :p @dizlo..da čini se da je tako. :D |
Citiraj:
Drogba i Anelka ne pričaju jer ne mogu odlučiti tko je bolji. ma cijela Engleska živi za aferu. |
Ali to je sve tak normalno jer se to događa u svakodnevnom životu. :D U ostalom ne gledam ih jer guze maloljentice/žene i cure sugirača/transvestite nego zato kaj igraju dobar i lijep nogomet. :)
Utorak. Lyon VS Bayern. Nadam se prolasku švaba iako će im biti teško bez Riberya. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |