![]() |
Ista novog u godinu dana?
Sredjeno bezobrazno zauzece memorije u Windblowsima?
Moze li se vrtiti na necem drugom osim Wintelu? |
@bubba
neznam kako je bilo sa zauzecem prije godinu dana, al evo meni danas UD uzima 10-11MB memorije...ni vise ni manje... Sad neznam jel zdere vise kad dela rozetu, jer ja do jucer sam delao samo cancer... Za ostale OS-ove neznam jer, evo stoji mi Knoppix pred nosom i nemam DVD u kompu da ga pokrenem (onaj kad se sve boota sa CD-a)... |
aha, zato roseta dere prek 200 mega
|
Citiraj:
|
evo sad skinuo i radim rosettu i uzima mi 25MB meme:confused:
a imam slobodno jos 250MB tako da... |
Meni isto 25mb....
|
Sinuo rozetu prije par sati, trenutno je na 15% a proslo je 9h i zauzima mi 5,4MB??
Jos do sada mi se nije dogodilo da uzima preko 50MB...:confused: |
meni na oba kompa trenutno gnjavi rozettu, svaka na nekih 30% i 50h. inace ni jedna mi ne zauzima preko 10mb
|
Vidim da je komunikacija na ovom threadu malo zamrla.
Srecom, nije zamro sam team: bodovi, procesorsko vrijeme i kolicina obradjenih paketa se gomilaju. |
stotka!
Ponosno javljam da sam dobacio do 100.000 !
|
ja na 100 dana...
|
Re: stotka!
Citiraj:
Jos malo pa sam preko 50k. |
Re: Re: stotka!
Citiraj:
|
Počeo sam i ja opet vrtiti grid...al imam problem...ne želi mi poslati rezultate, nikako da se spoji na server, jel treba neki port ili tak neš poštelati?
|
Evo da vam se i ja priključim. Što je sve potrebno za to? Kak se na kraju zove team? PC Ekspert Forum?
EDIT: Zašto se neće regat? |
Točno, PC Ekspert forum je team a na početku ovog topica imaš sva uputstva za priključenje, doborodošao u team!
|
Citiraj:
|
Sve ponovo radi ... dva dana server neš nije radio. Stanje PC Expert krančerske nacije :D
Current Members 100 Retired Members 4 Total CPU Time(y:d:h:m:s) 23:010:16:01:36 Points Generated 5,016,720 (# 693) Results Returned 16,073 Eto odvališmo i milestone od 5.000.000 i bližimo se 24 godini doniranog procesorskog vremena ... |
Presao 50k :D
|
Jel može neko ukratko objasnik kako treba popunit podatke, kako se ubacit u team i ostalo. Hvala. :)
|
propala mi rosetta koja mi se se vrtila debelo preko 100 sati. :(
@domy;imas negdje na pocetku sve objasnjeno.. |
Skužio sam otprilike, al šta je Device Name i šta tu treba napisat? Stavio sam PC Ekspert Forum... :confused:
|
Citiraj:
Device ime uvijek mozes mijenjati preko administracije ne webu, a promijena na klijenta prelazi prilikom sljedeceg slanja i preuzimanja zadatka. |
Evo i mene preko 100.000, a sada imam jos jedna komp koji radi na 3.0 pa ce biti jos bodova :)
|
Ajmo ekipa sto ste zamrli i ja dosao nakon po godine izbivanja pa da skrancam nes :)
|
Citiraj:
|
ja dodao jos 2 kompa na poslu, je da je jedan c3ler 800 a drugi p3 733...
|
dodao jos 2 kom p4 2.8
|
dosao sam i ja u 100k klub :)
moj komp vise nije za takve avanture :( treba mu stoljece da obradi nesto... vrijeme je da se socket A posalje u mirovinu |
Svaka chast :beer:
Polako se i ja priblizhavam magichnoj stotki. |
slabo se reklamirate na forumu..sasvim slučajno sam naletija na ovu temu..da san zna pridružija bi se davno prije.....ubacit ću i jedan komp na poslu.....
|
mislim da bi mogao jedan svemocni sticky ili n a svim forumima i pod forumima osvanuti na neko odredjeno vrijeme da se ubodu novi clanovi :)
|
Citiraj:
....tribalo bi se iz naslova vidit o čemu se radi........ .....npr. Udružimo računala i pobjedimo opaku bolest......ili nešto slično........ |
Nakon dugog, dugog i jako dugog izbivanja evo mene nazaj. :beer:
Upregnuo sam ova dva kompa iz siga. |
Nisam se dugo hvalio, pa je došlo vrijeme i na to.:D
Do sada sam izgenerirao 2.000.000 bodova za grid.org, a još 100-tinjak dana procesorskog vremena mi fali da dodjem do punih 10 godina procesorskog vremena. Također, obradio sam 9.499 paketa, a po sve tri točke sam ušao među prvih 5.000 na listi usera svih vremena.:D |
Svaka čast...........ajde reci nam i koliko uredjaja imaš...
|
Citiraj:
Kolicina usera se mijenjala tijekom sveg tog vremena: poceo sam s jednim, pa sam dodao jos dva na 3-4-5 mjeseci, pa sam opet bio na jednom, pa sam imao pauzu od 2-3 mjeseca, pa sam upogonio 4-5 istovremenih, pa je to variralo, spustalo se do brojker od jednog, penjalo se i do brojke od 8 ili 9 istovremenih, a sada sam na 7 istovremenih, s time da ne rade svi konstantno, tako da generiram oko 3-4-5 dana procesorskog vremena dnevno. |
Citiraj:
|
evo ja jos malo pa na 100000
|
Predjoh stotku, a mislim da je i ferrys :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:06. |