![]() |
Citiraj:
Al hajd,bar imas senzore temperature :D |
eto ljudi moji doso vrijeme da i ja kupim grafu. a to ce bit 8800GT. :D
mislio sam se uzet 9600gt ali kad vidim da je 8800GT jaca o nje e onda ipak 8800 :D |
Citiraj:
Inace, prije nego sta je riklo, naso sam podatak da je 1.0 NS mema, mislim... Tak da sam 70% siguran da je 1.0 NS. A sad Samsung/Qimoda(il kak se vec zove), znat cemo za tj dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako stoji BFG po tom pitanju..8800GT..ista mema kao i kod XFX modela čini mi se?:wtf2::kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Al to uopce nije puno... Ne znam kak djeluje. To je Zalman STG1 ona tekuća. Namažem toliko da se više ne vidi GPU. Samo 1-2 puta umoceno u pastu uz minimalno uzimanja... Ne znam kak bi manje trebao... Ovo oko GPU je od stare paste, koje je fakat previse bilo. Stock paste. |
Jel tebe nisu učili da se star pasta mora u cijelosti očistiti??:D:D
|
Citiraj:
Sto je prakticki nemoguce radi onih elemenata GPU-a koji strse... |
Citiraj:
|
e a kako očistit staru pastu, pomoću čega? a ovaj vent koj se stavlja na accelero mora mu sredičte biti točno iznad jezgre ili je svejedno?
|
Citiraj:
@Tmislav Č - vent na Accelero je bolje staviti više blago ulijevo da piri po regulaciji napona. |
Hebem dijete i onu što ga rodi. Pa ovaj forum opet ne radi kako treba. Ne mogu napraviti edit (ne koristim firefox 3).
Uzmi štapiće za uši inatopi ih alkoholom i onda polako čisti. Sigurno ide samo moraš imati malo strpljenja. |
nema frke, imam ja strpljenja i previše, hvala na savjetima!
|
Ok, ok...
Odo ja sutra po alkohol... Rakija, šljivovica, konjak uzet cu skuplje... Za GPU samo najbolje. Pa cu to lijepo ocistit, maknut paste, stavit ultraultraultra tanki sloj... A bas sam sad namazao novu. |
Kako rekoh, niti alkohol nije potreban, iako je poželjan u ''težim'' slučajevima.
|
Citiraj:
a uvjek sam mislio da je galaxy smece proizvodjac :D |
Citiraj:
Te elemente mu je bolje ne dirati ako se ne usudi. nece otpasti, ali bez alkohola i stapica i iskustva vrlo lako moze mrknut jednog ak divljacki pocne trljat. A to zapeceno govno ide JAKO tesko bez alkohola. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde da vas ja upitam,pošto mi je ovo prva nvidia u mašini,a i nisam baš obraćao previše pažnje,koje drivere da si skinem za 8800GT.Znam da je bilo nekih oguljenih ,dali ove najnovije ili..važno da ima dobre performanse i kvalitetnu sliku.Ili to neide jedno s drugim kod nvidie.:D
|
Krivi post... Ispricavam se.
|
da li se moram zabrinjavati zbog ovog? pojavljuje se povremeno..
konfa u profileu.. http://img208.imageshack.us/img208/4647/powergpuej6.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesi li ustekao dodatno napajanje u graficku karticu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |