![]() |
Citiraj:
|
nešto mi frend spominjao, pa sam zguglo... it's true - http://www.guardian.co.uk/media/2008...eremy-clarkson
svejedno mislim da će i dalje biti vrhunski i jedva čekam nedjelju :D |
:D
Citiraj:
|
a e...a i najbolje epizode su im bile s low budget polovnim autima i njihovim "testiranjem"
ccc...kad se samo sjetim da je clarkson kupio registriranog volva za jednu funtu i da je auto cak radio...ccc... |
gledao sam sve zanimljive ponovo od negdje 6 sezone na ovamo... pure rofl.
stvarno mi nije žao imati tu kolekciju jer su smiješni konstantno. |
hmm, sada treba negdje iskopati ultimativnu HD kolekciju :D
|
o.O HD??? :zdero:
gad deaaammm, ja sam gledao samo ripove koji su najbrze nakon emitiranja dosli u "prodavaonice" :hitthewal: |
a ja imam ove speciale neke u HDu :) tako da bi onda trebala negdje bit i cijela kolekcija. ako nista onda novije sezone...
|
ako nekom treba imam sve sto je dosad izaslo od top geara australia, russia i naravno original...+ imam jos kojih 15ak GB bice samo clarksonovih emisija
|
u HDu? :)
|
Citiraj:
|
Top gear original, 12 sezona + The Thriller je cca 65Gb ako se ne varam. pa sad :)
|
Citiraj:
@Red Dwarf, ako budeš dolazio u Split, ponesi to sa sobom. :D |
bez australije i rusije govorimo o 79GB materijala
e i nazalost nije HD nego obicno... dakle govorimo o JC's motorworld, JC meets the neighbours i jos par tih JC -jevih filmova, cijeli top gear i tako jos par tih foilmova vezanih uz voditelje top geara :) |
tg se nazalost ne snima u hd-u :( osim polar speciala, ali nesto se bilo pricalo da bi ga mogli uskoro pocet snimat u hd-u, rijeci im se pozlatile
inace imate dva trailera na final gear stranici, fora su :) http://www.finalgear.com/news/2009/0...on-13-trailer/ http://www.finalgear.com/news/2009/0...n-13-advert-2/ |
sa obzirom da režu budžet, nebu nis od HD-a:(
|
TG se ne snima u HDu? xD ... Sta sve necu cut,... Pa one kamere snimaju u brutalnijim rezolucijam od Full HDa. Samo se ne emitira u HD signalu ;)
|
Prva epizoda nove sezone je vani, mozete ju "ubost" :D
|
Gledam je upravo, predobro!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
gad dem :bonker: Kak si ju uspio tako brzo nabavit? Ja ju gleam za pol sata ako sve prođe u redu |
spoiler alert!!!!
otkrili su tko je novi stig Chuck Norris :D ontopic-> posudio i sad sat vremena raja :D |
Kako zakon... Na polovici sam.
Predobra stvar. EDIT 2: Ajme... Nisam nikad zamisljao da je Stig toliko velika osoba... Ja mislio da je neki tamo... EDIT 3: Hmhmhmh... Malo su se zezali ipak. |
|
Citiraj:
|
A da se malo smirite sa spoilerima. Neki još nisu gledali. :fuming::fuming::fuming:
|
Jeste vidjeli da bi u ovoj sezoni trebao biti i Ken Block gost. :D Bas me zanima kakvo ce njegovo biti vrijeme.
|
IMO, ovom ferariju nije mjesto na onoj listi jer to nije road legal car dok svi ostali jesu (il nisu :D). Jer ak on moze biti na listi, onda moze i RenaultF1 biti :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
pa sta cekas? :D dobar pocetak sez.... tom fxx nije mjesto na power lap times ploči. aliiii brate kako ju je prosao.... u najmanju ruku impresivno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |