![]() |
I Fisichella popušio-starta 13.
|
Momire, ma RENAULT je najbolji!:D:care:
Mercedes slobodno posjeduje "Ferrarijevu bibliju",sve imaju pravo znati kako momcad funkcionira, sve o bolidu, mogu raditi svakojake svinjarije na ocigled sviju i oni nece da budu kaznjeni...e pa ne moze to tako. :zdero2: treba njima DRESURA! |
Citiraj:
|
Navijam za Alonsa, ali ovu sramotu nikad nisam vidio, da su ga bar na kraj stavili, pasji skot prljavi.
|
Ma mi ovdje sve znamo o F1. Pitaj svetog petra di je ta biblija uopce bila. U F1 u zadnje vrijeme toliko gluposti da mi se polako gadi. I naravno ferari je kriv za sve.
|
Citiraj:
Bit će dobra utrka danas, tu se naoblačilo, Mađarska nije daleko... @ aski: zakon sig :D EDIT: Ferrari može bit kriv samo što nisu konkuretni ove godine, za drugo ništa. |
Koji je Alonso krkan. Dobio je kaznu +5 mjesta tak da je Ham. starta prvi.
Da i Mclarenu se oduzimaju bodovi koje danas osvoji u konstrutorskoj kategoriji :lol2: |
Uf, ovo je grdo i za gledat kak McLarenovi bolidi idu...možemo se samo nadat da će im nekaj riknut...
|
Citiraj:
|
Dosao Hamilton u boks. Onaj mjerac vremena se zaglavio (blokiro) na 4.9 sekundi a komentator urlice "PERFEKTNOOOOOOOO, SAVSEEEEENOOOOOO. Kako su samo odradili ovaj pit stop,......"
Nije Prasicko najgori. |
Dosadna utrka, Hungaroring treba izbacit iz kalendara...Honda je stvarno ukenjala svoj nastup, prosle godine je Button za razliku bio prvi ovdje. Alonso - no comment. Hamilton dobro odraden posao kao i uvijek.
|
nisam bas bio u toku, koji je klinac bilo s Massom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno osim kimija on je to vec pozvrdil :D |
Ma kimi slavi, skace, plese i vristi od srece. :D
|
LoL utrka u sjeni dogadanja na kvalifikacijama :D:D
strasno kakva se sranja desavaju u zadnje vrijeme,,,,,,,, a inace da Kimi i njegove izjave "..... pa utrka je bila malo dosadna......." LoL,,,,,,, a komentatori su strasni "kimi i lewis dvoboj" koji dvoboj 4 sec razlika i onda "kimi napada i lewis odgovara" razlika je jos 4 sec :D i njima je to jako zanimljiv i zestok dvoboj....... prepucavanje s najbrzim vremenima,,,,,, ono stvarno ako F1 dode do toga da se to naziva "dvobojem".........:fiju: |
Citiraj:
|
Inače bosla za Ferrari moram reći, bosla - slabo Massa - klizao se ko na kvalifikacijama.
Prasičkova riječ utrke grejning (eng. graining) :D. Grejning ovo, grejning ono, grejning dobar, gume slabe za grejning i mislim da će mu slijedeća riječ bit anderstir (eng. understeer). |
I nitko nije primjetio da je kimi na kacigi imao natpis "AMD Phenom"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Alonso je puko sluzbeno, dao je ultimatum momcadi da ostane ili on ili Hamilton. Ima na teletekstu...
|
Citiraj:
Bas ce biti interesantno cekati McLarenov odgovor. |
Nek se vrati Alonso u renault. Nama u mercedesu treba netko hladne glave. Poput kimija ili Heikkija. Hladni finci. Ako ovi u mercedesu izbace hamiltona, kake gluposti rade nebi se previse cudio, netreba im vise dozvoliti da voze. S time ce dokazati da su cirkus na tockovima, a ne momcad koja razmislja kako spada. Inace zivio mercedes.
|
Čuo sam i ja za to, pa i priču da je Ferrari zainteresiran za Hamiltona :D
Ja sam siguran da Lewis Hamilton ne ide iz McLaren Mercedesa :kafa: U slučaju da Alonso ode znači da samo može u Renault, jer Flavio je već trebao objaviti postavu, a stari lisac izgleda čeka još odluku FIA-e na kraju mjeseca za McLarenovu špijunažu. Po Jergoviću on bi mogao i u BMW, zanimljiva mu je zadnja kolumna, slična onoj kad je predviđao di, šta kako, kad Schumi ode! I dosta je bilo točno :goood: |
Da, Hamilton sigurno ne ide iz McLarena, niti ce ikad. Za Alonsa je itekako moguce da ode.
|
Osim Renaulta Alonso more u Spyker, ako budu ga hteli. U BMW-u bu sam nered delal sa svojim teorijama zavjere.
|
Citiraj:
|
Bolje da je ostao u Renaultu, sad se samo osramotio,seljacina:D,a htio je voziti "mecku"...steta sto nije dobio neku od posljednjih nekoliko godina, valjda bi se ugusio od dima i pobjegao iz mclarena nakon tjedan dana. :goood:
Meni bi bilo drago da se Hamilton nade u Renaultu:fiju:.ali takvo sto je skoro pa nemoguce. Mislim da ce na kraju napustiti samoga sebe,nakon svega sto mu se desilo:rolleyes::no2drug: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |