![]() |
Ajd poslikaj pa da nadjem to cudo da se malo zabavim..nije loša igra, cak dolazim u napast da povucem sve što sam rekao o njoj...ovi jaki auti su fora za GANJAT :)
neam jos love za Jaguara, ali..bit ce bit |
Citiraj:
Budem poslikao pa bacim na PCE Host! |
Citiraj:
|
Igra nije loša..i to uopće nije loša :)
|
Ma vec sam se ja snašao :)
@Baja- sve ok, hvala..al slike mi nece trebat(eventualno di da ubodem felge za mog "čipiranog" lotusa?) BTW...prva 3 mjesta su mi vec rezervirana za HL ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Znači ako koga zanima mogu napisat mini tutorial - How to! |
Link s svim informacijama...tuning shopovi,auti...trke... itd
http://guides.gamepressure.com/testd...de.asp?ID=2541 |
nego me zanima ima li mozda koji custom mod za ovu igru od strane igraca
|
Ja sam čul da taj novi patch ništa ne valja,zato se i crasha...Najbolja je stock verzija xD
|
Oprostite ako je već bilo, ima li tko kakve informacije kad unlimted 2 izlazi.
Bio je jedan , ili možda dva filmića na youtube-u i pokazivali su neke nove finte izgledalo je da nije fake... Inaće igra je full ok , ali u neko doba lagano dosadi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
...ne slažem se...stock igra mi ne radi na core duo t2300 1.7 GHz i GF Go 7600 256MB 350/350@480/400....sa patchom ide ko podmazana, na 1280x800 details na high i bez aa(može i sa aa ali ne uvijek, lud neki laptop, čas ide ful čas ne). |
se može igrati TDU preko hamachija?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jučer gledam di mi je DVD od TDU, i nemogu ga nać. Danas sam naručio NOVI pa će mi doć za koji dan :) onda se nadam da ću moć peglat po netu! |
E!Kako se uloži STAKE(keš) kada se trkamo sa lokalnim divljacima(trkačima...) ??Uvijek mi pise 0$ a kao da ostoji opcija za lovu uložit?
|
u opcijama možeš to složiti, ali ide samo do 10000 dolara
|
...da ne duljim sve se vidi na slici, zna li neko u čemu je problem?
http://pce.hostili.com/images/tdua84n.jpg EDIT: Postoji li mogućnost da su Atarijevi Test Drive serveri skloni rušenjima? |
Citiraj:
|
JA igru instalirao prije 3 dana, postala mi zakon, cak sam prestao igrat Americas army..kad ono, jucer navecer, hocu izac iz stana stisnem exit, umjesto da sejva i izbaci me ne ulicu da se vozim , ostane loading ekran....igra prakticki stane..par puta sam se uspio proganjat,nekak natjerat igricu da proradi ali sad vise ni to nemogu...
help!!please!!! |
Citiraj:
Bolje napiši šta si instalira (samo igru, igra + patch, igra + mega pack). Trebalo bi radit ako, je radilo prije! :kafa: Bacite oko na ovu stranicu Te posebno na TDU Tool Kit! |
Citiraj:
samo sam igru instalirao, nikakav patch ...sam mi to nije jasno, par puta mi se igra i zvok smrznuli i za kojih 10 sec se komp restarta...dogodilo se 3 puta, Mogu radit sve u safe house-u gledat auto u garaži, one rangkingse, al nemrem izac van i vozit....:zdero2: :hitthewal: |
Citiraj:
Istina postoji i mogučnost da ti zezne save pa napravi backup. To možeš napravit tako da nađeš gdje igra sačuva tvoj profile , dakle negdje u my documents pretpostavljam i kad nađeš folder kopiraš ga na desktop recimo da kasnije možeš vratit ako bude problema. |
Citiraj:
lol, ovo sa save game-om si objasnio kao da sam nekakav noob tezi al nema veze :fiju: PAatchirao sam igru..ne pomaze, također sa tdu tool kitom (u kojem postoji alat bas za taj problem kojeg ja imam) ali nisam uspio... |
Citiraj:
|
HVALA!! Evo da sad sam igro u komadu :P :fiju:
Valjda sad nece bit nikakvih problema:roller: |
TDU Tool Kit! je sranje, nema nikakve koristi od toga, osim možda što može napraviti backup od save-ova
|
ajmo jedno brzinsko!
posto mi je trenutna instalacija tdu-a u banani napravit cu reinstall,kad reinstallam jel dovoljno da stavim tdu+mega pack?ili treba jos nes ubacit?ovo je pitanje za one koji su to vec izveli..? |
jedino stare save-ove, mega pack stavi patch
|
ja imam problem s igranjem na netu, ne zeli se spojit na server iz nekog razloga (svi portovi propusteni sto je trebalo - cak ni s kompom u dmz ne radi)
netko ima ideju? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |