![]() |
Citiraj:
Također, tvoja kartica nije ''jača'', ona samo ima više memorije, što se u testu koji je kolega Matthew izvrtio (bez AA) ne osjeti... Uzmi u obzir i koje drivere koristiš... |
Citiraj:
Bolje su one iz Obliviona... http://img130.imageshack.us/img130/5...cpralk5.th.jpg |
Al' su fino zapakirane za launch!
|
Koristim 163.71 drivere
|
Citiraj:
Znaš kaj je fino zapakirano za launch? Trebao si to već vidjeti, malom pu-ajceku (odojku) se povade kosti, zarola ga se i stavi u mrežicu...nakon toga je sve PnP:D |
Launch Jelc ne lunch :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumbs/1360Obelix.jpg |
Uf, mislim da ne smijemo više spamat, to je tema ipak za Žderonje-malo smo pretjerali:)
|
Slažem se, isprika ostalim posjetiteljima. Nadam se da im je ipak bilo barem malo zabavno :)
|
evo, proba sam i ja demo, grafika je vrhunska, stvarno next gen, a probao sam igrat u rezoluciji 1600*1200. Na 19 crt-u izgleda kao rederirani film (xp+onaj directx 10 mod)jedini je problem sto je izmedju 10-20 fps-a :)
eto naponon igra koja mi moze iskoristit graficku do kraja, sad treba skupljat lovu za 8800gt .p.s. jeli znate hoce pojeftinit gts modeli ? p.p.s jeli znate kako rijesit npr kad gledam dalekozorom u daljinu iskoce mi nova stabla koja se inace ne vide (a treba bi ih vidit), jeli to treba af na 16X ili su to iskljucili jer je prezahtjevno tj. kako ukljucit da vidis sve u daljinu ? |
Citiraj:
Uzmi u obzir da su mi Shaderi bili na 1600MHz(nije linked s GPU clockom) i mema na kojih 70MHz više od tvoje. |
Evo malo su se poboljšalji FPS-ovi sa tvojim driverima, znači 1280*1024 sve high bez AA
http://img136.imageshack.us/img136/9...1764kl6.th.png |
Citiraj:
|
nisam u zadnje vrijeme pratio.....jel izašao Crysis i ako je, prije koliko vremena?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim-ne treba ti ni čitat članak kad imaš i slike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za koliko bi se mogao nači crysis u našim dučanima? Mislim da se isplati kupiti orginal igru. Kakav je multiplayer, nisam igrao betu. |
Citiraj:
|
imam komp star preko 4 god
2.4 intel 2x512 i nedavno sam uzeo x800xt pe i sve vrti na medium,ja hapy:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
oce mi moc vrtit sa mojom 6600
vidim da je minimum 6800? pa...ima neko iskustva?? |
Malo upozorenje :-)
Tek toliko da ne bude nismo-znali.
To kaj netko napiše "nabavio sam igru, takva-je-i-takva" nikom ništa, za postanje o tome gdje skinuti igru ili razgovore o pirateriji ubuduće neće biti brisanja nego:banana: Mislim-ako je nekom teško koristiti PM, mail, ICQ, mob, nego mora ponosno objaviti na forumu ono kaj ionako svi znaju...taj ni nije za drugo nego za bananka:D |
Citiraj:
16.11.2007. |
ok, onda cu reci ovako:
dobil bum bananu zato kaj se ne pridržavam pravila pa budem poslje malo njalke o demokraciji i modovima bez sluha za jadne proletere... sry jelc, tocno sam znal da budes editiral :D :fiju::chears: |
Spamara je pobrisana.
Moram priznati da sam malo blesavo pomislio da većina forumaša zna da pisanjem o pirateriji može naštetiti samo PCE...na žalost izgleda da nije tako:( Svi to znaju ali ih boli kita za to... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |