![]() |
Ma ja čekam sljedeći post ak se već nije pokopao :D
Inače rijetko naletim na ovakve padobrance i uvijek i drage volje priupitam da mi objasne to što napišu, ak niš drugo bar se slatko nasmijem :D |
ova zadnja 2 posta od bulje su legendarna loool
:D :D :D |
daj .. od kam si to uzel .. ocu to " u zivo " videti :D
.. ovak neke još nisam čital :D |
Aj kad sam vas već toliko obradovao evo konfe do 5000kn
"nisam" ga pitao (između ostalog) zaš je stavio pazite sad ATA hard a nigdje u naslovu matične ne piše da ima SATA. :goood: P.S. Ne bi bilo ovako kewl da dam link. ;) Citiraj:
|
Ja ne vjerujem očima :lol2: :lol2:
''Bit ces faca imat ces dvije graficke odjedamput :]'' :D :D :D Kidam se od smjeha :D :lol2: |
šta se smijete ja imam tnt riva 16mb pci i x700 i najveca sam faca u ulici i sve se ženske pale na mene :D
|
ovo se dogadja samo ponedjeljkom kad mu se sive stanice jos nisu overKrokale za radni tjedan ili?
Mislim stvarno...ono na kraju jos me dokrajcilo-uzmi neko jeftino...- Objasnjenja su prekrasna-obaraju sa nogu definitivo.brzina graficke u bitima i statigajaznam sta je vec nadrobio mladi gospodin... |
Ova vručina utječe loše baš na sve :lol2:
@buljo - HOĆEMO JOŠ :D |
Sad mi više ni ime ne želi reć :D
Ovo nije tako strašno ko ono prije. :( Citiraj:
|
|
A smrade :D
|
OU MAJ F***** GAAD!!!
Buljo, pusti ti tog genijalca, vidi sa da je njemu nemoguche dokazati da mjesha ribizle sa lubenicama. Ti poradi malo na tome da upozorish sve informatichki neuke ljude tamo koji bi eventualno jednoga dana mogli zatrazhiti pomoch pri sastavljanju konfiguracije da NE OBRACHAJU pazhnju na prijedloge dotichnog chlana jer, u suprotnom...jadna li im majka, naj***** su. |
koji urnebes... al tip uvjeren da zna :D
|
Strava :nono: aj idemo se svi regat gore da lika ''tražimo za savjet'' :D
Kako je iritantno kad lik prepričava teoriju, koju očito ne kuži... |
Lik je prejak....
"Za crossfire sam, citao u nekom magazinu i pise da se brojke zbrajaju pri cemu se povecava brzina a ne kvaliteta slike..." :D |
Nađe se takav biser tamo ali kak ja pratim taj dio uvijek imam taj stav s visoka pomalo bahat (a samo želim najbolje :o ) i svi nakraju kažu da im se više ne da prepirat, a ja uživam u tome. :D
A jesam gad :D @Zaramoth Bez brige dežurna služba zvana Buljo pazi i tamo :D |
loool pokidao sam se, najjaca je izjava..."bolje uzest 8800gts dx10, pa kad ova oslabi stavim si jos jednu":lol2: :D :D
|
vbzgslsvhulčkjbčldbnčbuehbčsbhusčbnjblbnbkčhčlbhetčblethbdlnjbažfqaqf
Dobar je Memo, dobar. |
Citiraj:
|
Lako se vama sad smijat treba proživit svaki post sa tim dečecom :D
|
A taman kad čovjek pomislio da je vidio sve...od kud ih samo čupa, lik je junak i 1/2.
|
Citiraj:
Da ne povjeruješ, prejako, nebi mogao njegovu teoriju ni palicom izbit iz njega :stoopid: :D @Buljo daj mu baci link na ovaj thread da vidi kaj ljudi misle o njemu, možda se razuvjeri, makar ne vjerujem |
Bojim se da bi mi zafitiljili bananu :D
Iovako pretjeram ali danas..... :D:D:D Ak bude još neš bistrog od tamo stavljam.... :D Najviše sam se polomio kad je nakon pol km dugačkog proljeva od posta crvenom bojom označi da bi mod mogao to stavit kao stiki, tad sam skoro opao sa stolice:lol2: |
Citiraj:
Keep us posted :) :beer: |
Ajme, mene je bilo sram čitati ovo :D Ne kužim kak netko može biti toliko tvrdoglav i glup u isto vrjeme :D
|
Stavio sam ga pogledajte moj zadnji post, ah suze su potekle :D
|
Joj, kako niski potez :D Way to go buljo! :D
Neće on znat skrolat do kraja threada da to opće vidi, morat će za to kupit dva žičana miša s baterijama, i to tri baterije po 1.5V:D |
Citiraj:
Valjda si misli reći da je ON tvoj idol, a ne ti njegov :D Bat, lik je paprikaš od koljena do glave, ne da je puko nego je ošoooooooooo:D Zamislite što bi mu Bubač odgovorio da se kojim slučajem dokopao njegove disertacije :lol2: |
Lol tor nisam mogao više razmišljat :D
Editirano :D Sad kad mi se zamjeri i pobaca linkove (na lol svoj blog lol) od svega kaj je rekao :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |