![]() |
Ne prikazuje mi
Napisao sam koje imam komponente, zasto mi ih ne zeli prikazati?
|
Jesi uključio opciju moj komp?
|
Citiraj:
Inače, zapravo hoću reći da je forum jučer opet počeo gadno divljati, u dva sata mi je sredio tri posta, i jedno dvadesetak puta izbacio database error... Bilo je toga i proteklih dana, a jučer baš onak često... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dodao bih i to da mi je forum maloprije skenirao portove... Zašto? |
Ovo je više nemoguće, ja nemrem biti na forumu više od 2 min, a da one ne prestane raditi, pa opet počne raditi, pa opet ne, i tak u intervalima svake 2-3min :s
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ja u maxthonu kad napisem na quick reply-u post i vratim se natrag njega vise nema :(((
|
Probaj kliknuti desnom tipkom i Undo u prostoru za Quick replay, barem meni tako radi sa Firefoxom.
|
sa IE7 isto radi tako... post -> database error -> back -> vrati mi na ono sto sam piso.
no prije mjesec dana i nije bilo bas tako a i bio je veci problem ako se nevaram. sada zna dosta zivcirat u vecernjim satima al ok je... nikud presa :kafa: |
Citiraj:
osim toga pali i Refresh: post -> database error* -> F5* -> pošalje * - Nekad se ovo ponovi i po 55 puta:D Malo sam offtopic, al ne sjećam se kad sam zadnji put izgubio post, kako ovdje, tako i drugdje po netu,... Šta se foruma tiče, radi malko bolje nego prije, al još to nije to. |
Problem sa mailom. Za jednu poruku sam dobio 5 maila:
http://uploadcentar.com/img30/9508pcx_poruke.jpg |
Ja vjecno dobivam 2 a jednom sam dobio 4, tako da mi to nije nista cudno.
|
i kad ide novi server online?
kad kad kad :D |
Budeš vidio, ne brini. A ionako nemamo neki datum...
|
...ima li naznaka da bi se mogla reputacija vratiti?
|
ne.
|
Citiraj:
Alo majstore:D Oćevišetajserver?:p |
ne.
|
Tor oće danas plača :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"Better be careful. I have a full bladder and I'm not afraid to use it." - Top Secret, DR. House |
Al sam se nasmijao(kiselo:D), kako znam nekad umjesto da odem na bookmark napišem ja u Googlu "pc expert" i vidim da forum više nije indexiran od googla pod nazivom "Pc Expert - Forum" nego "Database Error" sa linkom na forum.:lol2:.
|
Citiraj:
http://shrani.si/f/43/ZL/3cht0pMK/errr.jpg |
..nemoj refreshat..grunut će sve..:fiju:
|
Citiraj:
I u zdanje vrijeme je užasno spor (i na mojoj rekordnoj vezi) nadam se da će to brzo rješit sa serverima! |
I ja se nadam da će se brzo srediti :chears: Kad god dođem izbaci database error :banned:
|
Citiraj:
@Admini, sretno sa popravkom foruma! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |