![]() |
Citiraj:
|
A da te ne zeza CGNAt?
|
Citiraj:
Napravio i sljaka sve za sada👍🏻👍🏻 |
Citiraj:
|
Tp-Link C20 je vrlo dobar router; meni mu fale jedino GB portovi, tako da ima vece brzine preko wifi-a.
Jesi probao ukljucit IGMP Snooping i isprobavat ostale opcije, MTU, Fiksne IP adrese i takoto? Kolko se sjecam za Netfix je na nekim routerima potrebno smanjit MTU na 1480 (za PPPoE WAN Miniport) sa defoultnog 1492. Neznam jel to vrijedi i za VDSL na tom routeru... |
Koju app koristite za iptv?
Instaliram kodi i kad idem iskopirat link preko fire tv app on mi iskopira samo zadnje slovo linka. Teška retardacija. Ne znam kak da to riješim. Dok mi na gse iptv iskopira link, ali mi je app loša. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
tivimate .. ja bi reko No.1
ili ako tvoj davaoc ima svoju app |
Citiraj:
Wifi mu je dobar ali nedovoljno dobar za IPTV i gaming preko wifija. Dok je imnbox v46 bio glavni, gamirng je radio odlicno , ali igram sat vremena. Onda sam pogledao nesto preko fire tva,steka nakon 40 minuta gledanja , ili 15 ili 20, nije određeno. Mag receiver preko lana je radio ok. Pa sam stavio inn u bridge i pokrenuo c20 kojeg sam imao ukljucenog kad sam imao optimu. Napravio sam factory reset i podesio ispocetka. Gaming radi losije, a fire tv isto kao na innboxu. Probao sam opet receiver preko lana i radi ok i na c20. Ok, 5ghz bi mozda radio bolje ali zasad cekam eth adapter za firetv pa cemo vidjeti. Ako bude radilo ok,vratit cu innbox u router mod radi gaminga (nemam mogucnost provlacit zicu do pca za sada a preko wifija na c20 steka jer se ping zna dignut na 300-800) i ubost cu adapter u lan. Nemam puno vremena kao nekad sjest i cackat po mreži :) EDIT: Riješeno. Prvo isprobao 5ghz na c20, ista stvar. Nisam mogao čekati eth adapter pa sam zatrazio vraćanje innboxa u router mod. Poceo igrat ,ping odličan,nema dizanja pinga iz čista mira na 500,800 i šta ja znam. Spojio Fire tv,naravno smrzavanje usred filma. Prebacio sam c20 u AP mod, spojio ga na innboxa i otvorio samo 5ghz band, sakrio ga i spojio sam firestick na njega- radio odlično cijelu večer. Probat ću još danas ali mislim da je to to. Kad dođe eth adapter vjerojatno će isto radit dobro i bez c20. Zanimljivo je da firestick spojen na c20 5ghz u router modu šteka,a u AP modu ne. Možda probam iskonov fritz da eliminiram sve osim njega,ako ga ima uopce u ponudi za vdsl. |
Kako napraviti Kodi backup na firesticku 4k. Probao sam preko addona Backup, ali nisam uspio.
Konfigurirao sam Backup i zadao putanju, ali prilikom pokušaja backupa napiše: The destination may not be writeable. Would you like to continue? |
Na sto (koju putanju) pokusavas napraviti backup ?
Ako na USB stick/drive, jel imas potreban OTG kabel i jel taj uredjaj prepoznat, tj jel mozes na njega pisat/kopirat sa npr XPlore app-om? |
Ja svojeg bekapiram na nas
Preko ftp porta Btw fire 3gen prestao biti dostupan na amazonu Sad je samo lite, 4k i cube |
Citiraj:
USB 3.0 porta, na koji su priključeni USB stik i bežična tipkovnica. |
moras mu u postavkama zadati "protokol" .. smb, ftp, usb .. i zadat lokacijo ..
|
Citiraj:
|
Razumio razumio
Bas taj addon i ja koristim Al po defaultu treba bas to namjestit |
Citiraj:
|
Da se nadovežem na gornji post, dakle objašnjenje korak po korak, kao tutorijal.
Zahvaljujem. |
a da samo pogledaš postavke ?
ja kad sam instalirao backup addon, u postavkama lokacija backupa je bila prazna .. tako da to popuniš i mora radit nego, jel ima tko viška OTG kabla ? spreman se na emulaciju n64 i snes igara + gamepad .. koji provjereno radi? ps4 bi mogao ? |
Citiraj:
U prijašnjem postu naveo sam da to radi na android boxu, ali ne i na firesticku. Isti postupak sam primijenio na androidu i na firesticku, ali na njemu to ne radi. |
Ima li netko iskustva s BT TWS sluškama povezanim na firestick? Imam xiaomi basic 2, super se čuju ali nemam mogucnost pojacavanja/smanjivanja zvuka. Daljinac smanjuje zvuk TVa ali ne sluski. Stavio sam aplikaciju kojom mogu smanjivati zvuk ali mi je tlaka trazit idealnu jacinu zvuka svaki put jer moram izaci iz iptva pa podesit jacinu pa opet uci u iptv, pa na youtubeu bude prejako pa opet uci u app itd. Ima li nacin da se se daljinac prebaci u mod pojacavanja zvuka sluski kad su spojene umjesto pojacavanja tva?
|
Na galaxy budsima sam morao podesiti njihov touch control na vol +/- prije samog uparivanja. To napravim preko moba i appa za budse. Sa hardverske strane drukcije nije islo, ali slusalice pamte funkciju touch tipki i podesavaju jacinu zvuka unutar sebe - nezavisno od tv-a.
Ima li nesto slicno za TWS sluske, neki app na mobu za njihovu konfiguraciju, ako imaju kakve touch kontrole? |
Xiaomi Basic 2 nemaju opciju pojačavanja/smanjivanja jačine zvuka. Imaju super zvuk, čak bolji od skupljih verzija, ali nemaju touch nego click, i nemaju napredne funkcije.
|
Tako je i kod mene .. nema kontrole volumena za BT slušalice osim ako oni to nemaju interno riješeno ...bez veze .. ali očito da nema druge nego instalirati aplikaciju kako je navedeno u prijašnjim postovima.
Ja nisam instalirao jer ne koristim slušalice toliko često. Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk |
Imam nekorišteni FireStick 4k.
Kako ga spriječiti da se nadogradi prilikom uljučivanja? Mreža je T-com i Speedport Plus ruter. |
Iskljuci oba WiFi-a na Speedportu prije ukljucivanja...
|
Ako se ne spoji na wifi stani pokretanje.
|
Zasto ne zeliš da se nadogradi?
|
A zašto želiš :D Iskustvena nauka mi je rekla da 90% updateova mi ne donosi ništa dobro, dok od tih 90, 30% donosi loše stvari a 10% uklanja nešto što je radilo.
I da software developer sam pa znam u kojem smjeru uglavnom idu updateovi, malokad je customer na prvom i drugom mjestu :). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Code:
d1s31zyz7dcc2d.cloudfront.net Code:
softwareupdates.amazon.com Sigurne metode nema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |