![]() |
Pa šta ti je tako dobar? :)
|
Citiraj:
Kupil bi ga i treći puta :D |
Total War Saga: TROY will be released on the Epic Games Store on 13 August 2020 - and will be free to keep if claimed within the first 24 hours of release
Po stoti put, ovi nisu normalni :care: |
Niš, to je to. Sony naplaćuje online gaming a ovi dijele suprer igre besplatno i ne misle odustati. Hebi se sony, niš od mojih para.
|
Ja sam stvarno mislio da im će im nakon što podijele GTA/CIV/Borderlands/ARK biti kraj besplatne ere a kad oni najave dijeljenje igre koja još nije ni izašla. Čeka nas puuuuno refreshanja, deal će trajati će samo jedan dan:D
Samo mi nije jasno, na Steamu za Troju piše: Citiraj:
|
Pa ništa novo, opet forsirana ekskluziva (koju će doduše podijeliti za džabe,
ali neće ju svi zainteresirani uspjeti upecati pa će se i prodavati dok nema drugih opcija) - na Steam će ju pustiti u jednom trenutku iduće godine. |
Tužit će ih netko zbog dumpinga :D
Samo vidim da je puno generalne populacije propustilo naslove, mogao bi se acc prodat za pristojnu cijenu. |
|
A na mene djeluje, poceo sam kupovat kod njih... sucker *♂️
|
vec je bio prosle godine, ali tko nije uzeo free Overcooked
|
Pa gdje je Ark?
|
Citiraj:
|
Steta. Overcoocked nije bog zna sto.
|
Citiraj:
Ako imaš ženu Overcooked je odličan za posvađat se :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tajne braka koje isplivaju na sasvim neocekivanim situacijama 👍
|
|
Znaci to je samo editor? Mogli bi onda BUS simolator igru u Cetvrtak ili se vec znade sto nam dolazi. Uzeo sam i ja Overcooked ali dosad nisam nijednu igru koju sam uzeo odigrao duze od 15 minuta, osim Civilizacije, nju sam malo duze igrao.
Interesantno je da ovi u tom Editoru spominju da ovdje editiras i podjelis na Steam Workshopu... PA jel sad to sto bi znacilo, neki dan EA presao na Steam pa sad se mozda Epic spoji isto? |
Overcooked je najbolja zabava kad imate u gostima drugi par, pa se pokrene 2v2. Efekt je još bolji ako to prije nisu igrali :D
Prvo ih zagrijemo Fifom, a onda dokrajčimo Overcookedom. Plakanje od smijeha. Kupovina 2 dodatna gamepada mi se isplatila samo u jednu večer |
Citiraj:
|
Danas valjda taj famozni Ark kojeg nikada nebum igral :D
|
|
|
Trackmania
Free PRE-PURCHASE https://www.epicgames.com/store/en-U...rackmania/home Citiraj:
|
Citiraj:
Spasite me, overcooked 2 ima i dlc |
Kaj taj overcooked sa ženom igrate na konzoli? Na PC to neće ić tak lako u dvoje ne?
|
Ja sam na PS-u.
|
Na PC sljaka u 4 bez problema, sa 4 gamepada, moze i popola mislim
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |