![]() |
Ajde Brko ne pili.
Isli su sa super soft stopat hamiltona... Da su isli stopati isao bi kimi odmah na medium Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Fakat nekuzim, likovi nisu sposobni napravit 2 pita zaredom kak treba.
Gg Ferarri, tak vam i treba. Žao mi samo Kimija, nije zasluzio ovo u zadnjoj godini. |
Citiraj:
Raikkonen je trebao ići u boks, uzeti SS i onda ganjati Hamiltona. Hamilton bi onda morao brže trošiti svoje gume koje sada pristojno troši. Dakle, Kimi je no.2 otpočetka sezone ;) A i kao što rekoh, Vettel ovo dobiva. Premalo krugova do kraja, a i špara ih. Sent from Mobara |
Kao i Bottas ;)
Steta za ovo. Ni kriv ni duzan spusio dobre bodove... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Mislim da neće gume izdržati. A i ovaj Kimi nema nimalo sreće.
|
Honda je 4.
Znaci, ako Vettelove gume prdeknu, eto Gaslya na postolju 😁 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
U kojem krugu je Vettel išao u boks? 16 ili 17? Znači da su gume sad stare 30 krugova. Pa mislim da još 12 budu izdržale.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Uostalo i je 2 vozac. Pokazao je zasto proslih par sezona. Ako Ferari zeli stisnuti mercedes mora ici na jednog vozaca. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Isao je u 19. cini mi se.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Je, Bottas je baš bitan, kao i Raikkonen.
Možda bi Vettel trebao sad u boks po crvene. Pustit Bottasa a biti ispred Hama. Ali "he who dares wins". Ferrari se kocka pa da vidimo. Sad je jasno. Vettel ostaje do kraja. Sent from Mobara |
https://m.facebook.com/story.php?sto...28133593991619
Đizus, ode noga skroz. *nije za one osjetljivije. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
|
Bottasu odma otkaz nakon ove utrke.
I čestitke Toro Rossu. Svaka čast. Sent from Mobara |
Haahahhaa.. Drug baš si grub. Hahahaa. :lol2:
|
Odlicna utrka, cudo kako je propeti konjic njezan na gumama, cudoo.
Najveca iznenadjenja toro rosso i sauber |
Šteta za Kimija, valjda čovjek sa najmanje sreće u F1 svake sezone barem 10 u utrka ima neko sranje di ga il zajebu il mu se nešto dogodi
Svaka čast Vettelu , mislim da je odvozio 39 krugova na soft gumama. Vidlo se na kraju koliko gripa više ima Bottas u zadnjem zavoju bi valjda 0.4s nadoknadio Gasly isto jako dobar ovaj vikend. Honda 4. :D |
Alonso 4. u poretku :D
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Sauber :goood:
TR :goood: Ferrari :hitthewal: Grozni :hitthewal: Opet oba vozača koja simpatiziram izvan bodova. |
Hamilton nadrkan danas :D
https://streamable.com/vndze Btw jel netko primjetio da je naš čovjek dao konstruktorski trofej :) https://i.imgur.com/xM4OHKc.jpg |
McLaren 7 i 8 nakon 13 i 14 na startu. 6 mjesta svaki, nije loše obzirom na kantu. Do europe bude više bodova nego kombinirano 2015 i 2017 :D
Sent from Mobara |
Citiraj:
https://streamable.com/15zjv |
Ajme jedva sam izdržao preserans navijački komentar na SKY - ju, al to već znamo :fiju:
Druže ne zezaj, da je obrnuta situacija isto bi napravili sa Botas -om, na žalost 2. vozači su vodonoše za 1. |
Kakva dominacija. :roller:
Šalu na stranu.. Treba uživati još dok se može. Ne bude ovo trajalo dugo. Ali čisto solidna utrka. Bilo je svega. |
Nekužim šta Grožđani radi u F1, da fakat nema nitko pametniji.
Citiraj:
|
Citiraj:
A skyevci, da nema Hamilton kuda da nije ništa kriv, ovo ono.. Ma fuj. A Ferrari, majko Kristova koji debili. Taj usrani semafor im ne radi već godinama kako treba. Taj Kimi je stvarno baksuz desetljeća. Bottas je pokazao da je jedan od najlošijih vozača na gridu. |
Nakon dosadne dosadne Australije ova utrka bas puna zanimljivosti i pretjecanja.
|
@Nikky
Pa moram malo zezat :D glupo je da smo svi ozbiljni :) Sad ozbiljno i bez zejebancije, dati ću svoj obol utrci, objektivno. Ovo sa Bottasom me podsjetilo na okršaj Alonso-Perez u Maleziji 2012. Alonso je bio sporiji na prvom mjestu, Perez ga je gonio i mogao komotno uzeti pobjedu. Nije. Čak je i u jednom momentu sa staze izletio. Ista stvar danas i Bottas. Vettel je doslovno vozio na platnu. A ovaj siromak ili je napunio gaće ili je mislio da će Vettel samo tako stati. U oba slučaja stvar je ista - klasa. I iskustvo. I naravno enormna razlika u tome. I Perez tada i Bottas sada su dokazali da nikad ništa od njih u smislu "kad mi daju top bolid budem ja onda nešto". Vettel je danas izvukao Ferrari, a ne obrnuto te zaslužio ne samo plaću, nego i stimulaciju. Hladnokrvno, točno, precizno... vrijedno naslova. Sasvim zaslužena pobjeda. Čestitam. Bottas je panj. Vodonoša. I stvarno ga nikome ne može biti žao. Imao je utrku u đepu. Imao je novije medium gume nego Vettel soft. Hamilton je isto svoje odradio jako dobro obzirom na kaznu i pizdariju na kvalifikacijama. Ne sjećam se kad je zadnji puta Mečka bila toliko bolja na utrci nego na qualy. Gaslyju i Toro Rosso Hondi svaka čast. Stay out of trouble i vozi svoju utrku. McLareni malo zaradili na nesreći Kimija i Ricciarda ali jebiga, Alonso je 4. overall. McLaren radi puno bolje u utrci nego u one-lap scenariju. A 3. u konstruktorskom. E sad, što bi bilo kad bi bilo da su ostali na Hondi, ali ovo je veeeeeeliki korak naprijed... koliko god i dalje u kurcu bili. Red Bull katastrofa. Počinju ličiti na McLaren. Willams i Force India... no comment. A ono što je strašno je to da su prva 3 bila u 7 sekundi, a 4. je 1+ min iza :( @Gabre Znamo da si hetjer Hamiltona, ali daj malo objektivnosti. Najobičniji dodir kakvih na početku utrke ima more. Namjerno nije sigurno bilo jer je Max ušao njemu u putanju, a ne obrnuto. Sent from Mobara |
Ne mogu se složiti, Max ga je zaobišao komplet i na izlasku iz zavoja mu Hamilton clipa kotač umjesto da malo popusti gas i udjela iza Maxa.
|
Namjerno mu clipa kotač? Kako bokte?
Max se nataknuo na prednji kotač. Rub krila je bio samo dodatak. Ako je namjerno, onda je Hamilton najjači vozač ikada ako u 0.2 sekunde može napraviti takvu reakciju i pomak bolida da taman spili gumu da komadom krila od 112 mm. I to još u zavoju. Na kraju to nije bilo ni Under investigstion a kamoli kaj drugo. A Hamiltona su fala bogu kaznjavali za sve i sva tako da je kriv, popasao bi kaznu. Ovako, racing incident i pretjerana agresivnost Maxa koji se i dalje ne kuži u centrifugalne sile... Ali dobro, ako ti veliš da je namjerno, ok... Sent from Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |