![]() |
pise za svaki mobitel s kojim softwerom dolazi i da akcije "free shiping" su samo za Italiju..
from my Le X720 on TT |
Je pise software, pise i multi language al nemres biti siguran jel ima i HR...Mnogi trgovci imaju screenshot sa jezicima pa si onda siguran...
Sent from my X600 using Tapatalk |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
|
@daki jel taj Xiaomi oznake Nikel??
from my Le X720 on TT |
Redmi 4, odnosno codename "markw"
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
narucen redmi 3s, jos je nesto sitno pojeftinio sad za bozic, nekih 8-9 eura :)
nego, jel stavljaju racun unutra u paket ili ne? cisto da znam? i da li je ikome isao paket na carinu ili je ovaj express shipping zasad 100% prolazan? |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
to je lijepo cuti... :D
nego, jel uzeo ko redmi 4s? pitam jer vidim da su po specifikacijama otprilike isti, a baterija je 25% manjeg kapaciteta pa me zanima dal se to znatno pozna po SoT-u? (nekako u mojoj glavi ne vidim isplativost uzimat noviji mobitel sa slabijom baterijom od prethodnika) |
Stigao je i moj Redmi 4, u petak.
Zapravo stigao je u cetvrtak, ali ga nisu stigli dostavit, DPD je kiksao, onda u petak skoro opet, pa sam ga mislio osobno preuzet u njihovom skladistu, pa su me kroz par min nazvali da ide danas na dostavu. Za sad sve ok, jbg. nema google services i play store, kolega Daki mi je pomogao oko toga, ali ima musica, nadam se da ima neki "normalan" rom bez ovih kineskih aplikacija i notifikacija. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk |
Kad će neka grupna?
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
|
Xiaomi ti ima sale day na Aliexpressu pa si provjeri, mozda oni imaju RN3 PRO
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk |
na kojoj stranici mogu normalno ko covjek provjerit tracking sa grossoshopa?
|
Citiraj:
na DPD stranici.. from my Le X720 on TT |
skuzio upravo po screenshotovima od kolege na stranici prije.. tnx :)
|
na zadnjoj i predzadnjoj stranici imaš pet linkova, možda i više za praćenje pošiljki.
jedan će ti valjda prihvatiti broj |
|
zna li netko u čemu je štos da asus zenfone 2 ima takve razlike u cijeni 4/16 162 eura a 4/32 154 eura
|
POZ.Interesira me kupnja mobitela pa ako mi netko može objasniti proceduru i naručivanje. hvala
|
Odeš na stranice webshopa, izabereš model, platiš i onda čekaš da dođe. To ti je sva mudrost.
Puno informacija bi mogao naći na prethodnim stranicama ove teme kao i na temi o naručivanju mobitela sa interneta http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251059 |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
ispravi na prvoj stranici informacije o dostavi, ovaj za 15 eura kolko sam ja vidio nije 8-10 dana, nego 8-10 radnih dana... dakle i do 2 tjedna u mom slucaju.
meni je danas osmi dan i jos nikakav apdejt od tranzita u francuskoj.... :/ |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
ok. ma nije bed, al sam nestrpljiv, malo mi je smijesno da "express" posiljka ide tak sporo s obzirom da mi ovi mali "free shipping" paketici u prosjeku dolaze za 14 dana...
javim kad stigne ;) |
a cuj svima je tako dolazilo, meni dosao 10. radnog dana.. izgleda da mora neko vrijeme bit u FR da se plati to sta se plati..
from my GT9505X Demo on TT |
Oće biti skoro nekih kupona za Mi5? :)
|
Citiraj:
@Srky evo samo danas.. http://www.grossoshop.net/it/xiaomi-...gb-bianco.html iskoristi popust s foruma.. :) from my Le X720 on TT |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |