![]() |
Najgori je X. Radije bih da popusimo 3:0. Jedini smo mi idioti koji nikad ne kalkuliraju. Od rukometa pa do nogometa. I unatoc tome sto nam se to svaki put odbije o glavu, nikako da naucimo...
Najjaca mi je izjava cire da bi on isao bez kalkulacija. A kalkulirao je 96e na veliko, ali da bi isao na shvabe koje je racunao napuniti kao nikad nitko do tad :D Ako ne mozemo pobjedit, pustit spanjolcima to prvo mjesto i nadati se pobjedi ceha vs turaka. Poprilicno jednostavna stvar. |
Citiraj:
|
A vrlo lako bi se moglo dogoditi da dalje odu Španjolci, Česi i Turci.
Ako dođe do bakljade. |
Meni su se kalkulacije i ovisnost o drugim repkama popeli vec na k.
Imamo dobru repku, imamo potencijal i igramo atraktivno, solidno, te mozemo parirati Spanjolcima. Idemo na pobjedu, bez kalkulacija i bez straha. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Po meni se kalkulacije isplate. Nikad nismo kalkulirali, to je cinjenica. Osim 96-e kad je cirohito namjerno na njemce isao. A ovdje mozemo izbjeci bas takav scenarij. Dakle recimo Cesi vode, a mi imamo 0:0 ili 1:1 i 5min do kraja, ja osobno bi njima pustio gol. Izmedju Walesa i talijana biram prve. Mozda sam lud, ali nekako talijane vise cijenim od walesa :) |
Ne bih se kladio protiv Walesa. Ipak su napravili ogroman iskorak i solidna su ekipa, a srcani su i borbeni kao sto su nasi bili 98.
Imaju i razlog i motivaciju, pa ono. |
Ne bih se kladio protiv nikoga. A Wales mi se svidja. No ponavljam, da moram birati izmedju Italije i Walesa, po meni izbor je poprilicno lagan.
|
Ko nam dođe prolazimo
|
Ja bi isto rađe wales nego talijane, mada nije ni wales bezveze prvi. Samo kako znati da bi kao treći dobili njih a ne francuze? Na temelju čega se to određuje?
|
Citiraj:
Ali, dalje navijamo i neka nam unatoč svemu pokažu da će dati sve od sebe :kafa: |
Večeras treba navijati za 3. mjesto. Treba biti pametan. Poslije će nam biti lakše. :)
|
Ili prvo ;)
A znamo da ce bit drugo
|
Ma kak opce mozete pomisliti na ista drugo osim pobjede.
Kalkulacije su za ekipu koja koristi tampone! kak je neko davno reko na ovakvim threadovima, gazimo spance ko plitak potok! |
Vidjet ćemo kako će to funkcionirati bez Modrića, ne znam da ga itko od naših može kvalitetno zamjenit...
|
Ajmo Hrvatska! Sheffield navija za Hrvatsku
|
Citiraj:
|
To ako se sve poklopi, onda stvarno... već ovo prvo se neće dogoditi.
Eto nas u osmini.
|
Mozete vi kalkulirat ili ne kalkulirat ali ako oni kreteni veceras naprave ponovno sranje izbacuju nas sa eura
|
Znači, izgubimo 0:1 i česi dobiju 2:0 tursku i kao sretni smo ako idemo na wales?
Iskreno, ja bi radije išao na jaku reprezentaciju nego na ove polutanske bunkeraške momčadi. |
Njemačka časti :)
ako se večeras nađe koji kreten nadam se da će im ostatak navijača pokazati što ih ide dajte nam te francuze, talijane, koga god :D |
Citiraj:
Prvaci ne kalkuliraju :) :goood: |
Subašić - Srna, Ćorluka, Jedvaj, Vrsaljko - Rog, Badelj - Rakitić, Perišić, Pjaca - Kalinić
Sastav Rvacke za veceras.Thoughts? :) |
To sluzbeno ili nagadanja?
|
Može! Čak mi se i napadač sviđa (ne vjerujem da govorim ovo za kalinića :D ).
|
Citiraj:
|
Brozović umjesto Roga i to je to, ali razumio bih ako ga želi odmorit :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |