![]() |
Da svaki puta ide po 2 pokusaja
|
Da, svaki dvaput i onda se na kraju piše bolje vrijeme.
|
A jbmu, nije kao sto sam ocekivao... Ako vam je to tlaka, mozemo sve svesti na full stage i bok
|
Nije problem, bolje da imamo jos jednu priliku!
|
Nekima ni 2 puta nije dovoljno :D
|
Jebga xlr morao sam prebaciti na automatic. Svaku drugu stazu mi na startu prebaci u neutral ili rikverc. Probao sve kombinacije i nemam pojma što može biti a taman se ufurao u manual :/
Odvozio 2000 Enduro i ovo mi je dosada najbolje odvožena Vallée descendante staza. |
Citiraj:
https://s10.postimg.org/p87qvvmth/2018.02.23-20.03.jpg Mislim da sam vozio vrlo neuredno sa nekoliko gresaka. Idem pogledat tvoju voznju na ovom trecem stageu :D :D EDIT: Čekamo nubov nastup! :D EDIT2: Na stageu 2 sam izgubio 11 sekundi. U zadnjoj cetvrtini zakacio neku grotu i izvrtio se, okrenuo se za 180°. Jos sam malo i izgubio, do kraja sam ga gazio k'o ludjak...flat out! :D |
Citiraj:
Citiraj:
Sale, dobro odvoženo, ali ne znam kako te Denton skinuo s onim dildom :p |
Jebga, ne bi mu htio umanjiti sweet taste of victory ali u toj prvoj stazi sam imao problema sa mjenjačem. U svakom malo većem zavoju bi mi prebacio u neutral sam od sebe i tu sam sigurno izgubio koju sekundu. Ostale staze odvozio na automatic.
|
Citiraj:
EDIT: Cak me ni nub nije uspio skinut na prvom stageu. Osupnut sam! :D Ajmo ostali, guzva na prvom stageu vas čeka! :D https://s17.postimg.org/9dmv94q2z/st..._nub_guzva.jpg |
Moram se malo izvlačiti štaš :D
|
nub je totalno "rastavio" 3 stage! :eek::care::care:
Ja sam uspio izletit nakon 3-4 zavoja, nesto sto mi nikad nije poslo za rukom na toj stazi :D Sva sreca pa nije bio end pa sam nakon jos par vrtnji po stazi zavrsio skoro s najgorim vremenom ikad na toj stazi :hitthewal: Iako je dobro sto inace na tim dugim stazama izgubim minutu od vodeceg, sad je ipak bolje :D |
Citiraj:
|
haha, a evo, enduro monaco prva dva stagea bilo jako tijesno (na prvom svi trojca unutar pola sekunde, na drugom sam bio 0.9s za saletom), zadnja dva ste nešto posustali :D
Završio i hillclimb, sasvim zadovoljan s drugim mjestom, iako je i tamo bilo tijesno, na 19+ minuta svega 3.4 sec za saletom:) |
Ma ovaj nub nije normalan. Prerezat cu ti žice ili iščupati baterije šta god imao na tom usranom gamepadu :D
|
Citiraj:
EDIT: I nisam izgubio ni jedan kotac niti sam gumu izbusio. To zahtjeva proslavu! :D Jucer sam zavrsio i F2, u grabi... nakon sto me bolja polovica omela u voznji, izletio ravno u grabu :fuming: :roller: |
Citiraj:
|
Pravit ću se da ove provokacije nisam vidio :D
Ako nekog zanima kako je izgledala borba s 205icom, zadnji lauf, tu sam se već privikao na auto, ali vozim ipak s dosta zadržke. Stavio sam 3rd person kameru na replayu. Negdje na pola sam skužio da bi trebao zgasit mjuzu :D |
Ne znam što se žališ. Super si odvozio. Sa 205-icom ako završiš stage da ti stražnji spojler nije otpao znači da ga znaš voziti :D
|
Trebao si vidjet ona prva 3 stagea, vrcenja, prevrtanja, izletavanje sa staze, gaženje publike... Htio sam snimit replay toga, al je mi se geforce experience nije htio pokrenut:/ Obično bih se u drugom runu sabro i odvozio ziheraški. Auto je gori na asfaltu nego na makadamu, malo jače stisneš gas u zavoju i adios :D
Aj bas se veselim idućem pikes-u, napetost koju pruža pred kraj dugog stagea gdje možeš sve izgubit je zakon :D. Nadam se da vozimo ovaj novi 208 :D |
Napravio sam novu enduraču sa klasom 2010 po uzoru na Masters Championship. Nakon svake staze možete popravljati aute i sejvati.
https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-10 Finska --> 25.02.2018. - 11:00h --> 11.03.2018. - 00:00 Wales --> 11.03.2018. - 09:00 --> 25.03.2018. - 00:00 Monaco --> 26.03.2018. - 09:00 --> 08.04.2018. - 00:00 Grčka --> 09.04.2018. - 09:00 --> 22.04.2018. - 00:00 Švedska --> 23.04.2018. - 09:00 --> 06.05.2018. - 00:00 Njemačka --> 07.05.2018. - 00:00 --> 25.05.2018. - 00:00 Znam da traje dugo ali dobro dođe kada nemate što raditi pa upalite malo dirta. 1. xlr - xlr 2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - nub 5. VandaL.pr! - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st 10. cro_ryder - fkfk2422 11. zgmmax - zgmmax 12. theo - Tejo 13. xGAME - xg4m3- 14. MadManBD - m4dm4nhr |
Jucer odradio sektore, ali nisam zadovoljan. Odradim full stage ujutro... Postoji sansa da cu prodavati volan+mjenjac uskoro, uletio mi neki autic pa da si pokrijem neki trosak :/
|
Šteta da ga moraš prodati. Ako ga i prodaš onda ćeš nas početi rasturati na gamepadu :D
|
Ipak 3. mjesto, na iglene uši :D Sektori su mi bili li-la, na svakom sam imao neku greškicu i to se skupilo. Finale sam oba puta kiksao, prvi put retire, drugi put imao 3-4 greške uključujući jedno čudno odbijanje auta i pucanje gume koje je rezultiralo naknadnim krivim ulaskom u serpentinu, a sve to nekih 3 zavoja prije cilja. Šteta. Quattro puno bolje ide po makadamu nego asfaltu :)
I snimak zadnjeg runa: A za volan, gle, ako sutra auto bude dobro prošao na pregledu, više mi neće trebati ova igračka :D (nadam se da ću ga ipak zadržati) |
Šta si uzeo?
btw naporavio sam još 3 standardna eventa od tjedan dana. https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-80 https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-f2 https://www.dirtgame.com/leagues/lea...c-ekspert-gr-b |
Je li se netko susreo s problemom, gpu usage 0%, cpu usage 100%, igra runa na 10ak FPS...
|
Kud ste baš 205icu krenuli forsirat :D
Završio pp, par zanimljivosti :P Naravno, kad sam vozio, iz perspektive vozača, nisam vidio zašto mi neće krenut, prepao sam se da sam auto razbio :D |
Kakva lolčina :D
Vježbam s 205icom ovaj put, baš interesantan auto. Živčan ko moja bivša. Kad je bal, neka bude labuđe jezero u lokvi vode! |
Pozdrav!
Naletio sam na ovu temu, i odmah sam odlučio sudjelovati,...Kupio sam kod, igra se upravo skida,...ako sve prođe u redu - vidimo se na stazi,...:goood: |
Citiraj:
nub - rasturio si me opet :stoopid: ova 205-ica je totalno u krcu auto :D xlr - gl :D djokica - welcome, kada kreneš sa vožnjama samo se dodaj u popis |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |