![]() |
Hmmm. Narucio Huawei Ultima Steel kod njih, na -25% je, pise samo webshop, i do 10 dana dostava. Proslo je vec 8 dana, ni traga ni glasa od njih. Znaci, sudeci po komentarima ovdje, nece tako skoro, ako i uopce :)
A nista, cekam do kraja slijedec tjedna, ako ne, trazim povrat sredstava. Koliko se ceka na povrat od njih, jer nekako sumnjam da ce ovo doci. |
|
Nadrealni su. Nekidan sam napisao da mi storniraju narudzbu, pa su mi rekli da ce provjerit sa skladistem je li moguce :D
Doduse uzeo sam na firmu pa nemam pravo na onih 14 dana na povrat, ali svejedno strasno nesto. Racunam da storniranje mora bit moguce svakako. |
Dobit ih na telefon je nemoguca misija. Pokusavam saznat sta mi je sa satom narucenim i placenim ima 10 dana, no ne ide:/
|
Da 10 dana gospodine Juka, molim vas da stanete u red.
|
Citiraj:
Al sam ih zato uspio dobit na telefon ako ne nista:) Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Frend mi je danas pričao da je naručio TV još u 8. mjesecu. Iako mu telka treba, ne žuri mu se jer je u njihovom pravilima poslovanja našao stavku da ako ne isporuče robu u određenom roku, on može uzeti nešto drugo.
Nisam baš siguran da će mu to upaliti, ali neka pokuša. |
S obzirom da ih kreditira od 8.mj mozda ima pravo i na isplatu kamata
|
Citiraj:
|
kak ti nije jasno, pa čovjek je platio nešto tipa 8000kn, i sad može nakon pol godine uzet nešto drugo za 8000kn, odličan deal i super benefit, logično :D
|
Po onome što on kaže, ne mora uzeti nešto od 8k kn nego može i za veći iznos, bez nadoplate. Ja se u to ne bi kladio.
|
Svašta se ti možeš dogovorit s trgovinom, ali takve budalaštine ne postoje u njihovom pravilniku na webu tako da ne treba baš prepričavat sve što netko kaže.
|
SD otišo u qurac u zadnje vrijeme...
ja sam isto nedavno nesto narucio pa je bilo muljanja i laganja na telefon, ono čemu? da mi je znat kak pravdaju sav taj priljev novaca a ne isporučuju plaćenu robu. e da, procitao i ja komentar od kokosa jucer i onak osto samo WTF sam ja sad pročitao :stoopid: to bi kakti trebao bit uspijeh il što? :stoopid: da nakon što 2 mjeseca raspolažu njegovim novcima da bi mogao imao šansu za zamjenu za neki drugi proizvod, ono vauu kaj fakat? |
Znači SD su ošli u ocat nakon što su ih kupili slovenci, nadam se da će onda netko drugi zgrabiti zastupnistvo za PS u HR.
A SD nakon ovih upisa izbjegavam u širokom luku. |
Ja sam stornirao prosli tjedan narudzbu, ajde sta kasne, ali bezobrazluk je ogroman
|
Jučer mi frend priča da su se izgleda unormalili opet. Ne znam je li netko probavao.
Navodno porođajne muke nakon što su ih kupili slovenci. |
Kupovao u više navrata nedavno, sve funkcionira normalno.
Nije baš instant slanje ali u roku par dana pošalju. Slovenci su ih kupili prije 2 godine, tako da ne znam zašto ljudi uopće povlače tu priču jer to nema veze s ničime. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odgovaraju isti dan. Uzeo Huawei watch ultimate, jos 28.9. Rok isporuke su probili za 20.ak dana. Nakon sto mi je dosao, tjedan dana nakon je krenula akcija gdje se uz isti sat dobiju jos i Freebuds slusalice. Poslao im mail sa upitom mogu li ipak upasti u promociju jer je kasnila isporuka, kao nekakav znak paznje, i proslo. Ispricali se jos jednom za kasnjenje, i salju slusalice:) Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kad sam zadnji puta nešto vraćao (sat u ekupi), morao sam u roku od 2 tjedna najaviti povrat proizvoda. Nakon najave imate još 2 tjedna da ga vratite..
Nego, kako ide vraćanje velikih paketa, konkretno tv.a. Preko čega poslati takav veliki paket i koliko to košta otprilike? |
Citiraj:
U petak slao mail, a u srijedu je isteklo tih 14dana. A mislio sam cak vratit sat, nije mi nesto sjeo bio na prvu, cak sam i ticket bio digao za vratit ga, odnio na postu, parkirao ispred, i onda sam ga jos jednom probao stavit na ruku i odlucio ga ostavit.. 😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Hp od 1.9. promijenili uvjete.
Svaki paket duzi od 60cm ide kao paletna posiljka. Neznam za private. Sent from my CPH2449 using Tapatalk |
Koliko im treba za potvrdu narudžbe? U subotu naručio preko webshopa ,no još nikakve potvrde da je obrađena narudžba il pošiljka poslana....prije to bilo brže što se tiče tih potvrda da je sve ok sa transakcijom.....
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Narucio jucer, upravo dobio potvrdu narudžbe.
Nego, nemam nigdje racuna. Ovo je 3. artikal od kad su ih preuzeli zlovenci, i sa nijednim nisam dobio racun. Kad sam isao vracat jedan od t8h artikala, receno mi je da je dovoljan broj narudžbe. Ali kako onda recimo prodat dalje uredjaj bez racuna, tj samo sa isprintanim mailom gdje se vidi broj narudzbe? Edit : stigao sms za preuzimanje. Znaci manje od 24h. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Mislim da sam zadnji put dobio racun dan iza dostave na mail.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://www.directupload.eu/file/d/8...r37a3i_jpg.htm |
Vidi, stvarno. Thx. Nisam ni skuzio. A pitao u storeu tu u Splitu i rekli su mi da po novom ne salju racun kad je kupljeno preko webshopa. Ne znaju ni oni 😁
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Nakon mog upita ,vele da je tv naručen od dobavljača i u roku 10 radnih dana je isporuka. Tako sad stoji i na stranici uz tv. A u subotu je pisalo dostupan za web narudžbe. Očito brzo ispraznili skladište pa sad dodatne moraju naručiti...
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |