![]() |
Uskoro izlazi i Iocean x8 mini pro kojeg ja jedva čekam. Osmojezgreni proc, 2gb rama itd za oko 150 eura.
|
Citiraj:
|
Hvala momci na brzom odgovoru!
Preletio sam sada recenziju i čini mi se odličan ovaj Coolpad L31, premda bih dao prednost Ioceanu x8 mini pro ako će biti u tom cjenovnom rangu, prvenstveno zbog boljeg dizajna. Da li se zna kada bi točno trebao stići na police u trgovine i koji shop preporučate, koji je najpouzdaniji, iz kojeg najbrže stigne paket? Živili! |
Ako joj se sviđa x8 mini, taj joj onda i uzmi.. ;)
|
Citiraj:
To2c se pokazao kao jedan od najpouzdanijih online shopova sa kojih su forumasi narucivali |
Je li možda kome stigao THL 5000 tj. da li ga je netko kupio?
|
meni će stići ali tek za 15-ak dana, ne vjerujem da će stići prije.
|
Citiraj:
|
ponajprije me zanima baterija koliko će dugo trajati, a osim toga full hd na 5 inča bi trebalo biti izvrsno. :D
|
Pozdrav ljudi. Naručio kolega neki odron :-) do 100 dolara prema preporukama koje ste dali.
Sad trebam preporuku nekog phableta. Čovjek je dvometraš s ogromnim prstima pa traži mob s 5.5, čak i 6' mu nije preveliko. Dao bi nekih 150 dolara. Za sad mu je favorit lenovo A850. Ima li neka bolja preporuka? Preferira firme koje zapravo i rade mobitele, tako da cubot i elephone odroni (sory ag) ne dolaze u obzir. Hvala na pomoći. |
Citiraj:
|
koliko je to cudo od tehaela tesko, kvarat kila :D ? s obzirom na power/weight ratio
|
Ak je moj bivši Điđo G4C imao 420 grama sa baterijom, ovaj bi mogao i preko pol kile težiti :)
|
420 grama?! Wtf?! Jesi siguran, znas ti sta znaci 420 grama?
|
Citiraj:
|
haha a likova :D ustedit cu mu tipkanje pa rec da se našalio, to je netko bio lupio negdje prije...super mala težina s obzirom na bateriju...
|
Pa zato i govorim, imam neo n003 s 3000mAh baterijom i 5 incha ekranom, i laksi sigurno nije od điđe, a znam da nema pola kila u njem da ga jebes
|
Citiraj:
Dobar phablet nećeš naći ispod 200$, ja sam uzeo Ampe A605 i kad sam ga već uplatio, našao sam Umi Cross C1 šteta što ga nisam vidio prije ... inače je u Njemačkoj prilično skuplji, ali prije dođe i bez PDV-a |
za THL 5000 piše da je težina 170g.
a za Druga Điđo G4C piše 154g. :D ali baš bi bilo zanimljivo imati mob od pol kile :D i IBM se baca u biznis :D http://zimo.dnevnik.hr/mobile/ovo-je...plikacije/9427 |
pozdrav svima nakon nekoliko morskih dana.:chears:
naime naručio sam 6.8. coolpad F1 (nije stigao,nisam niti očekivao) ali sada bi naručio još jedan za člana obitelji. vidim spominje se ovaj shop sa kuponom za 157 $ http://www.coolicool.com/coolpad-das...tphone-g-33717 jel netko već naručivao ovdje? i šta točno znači ovo i dali se isplati? Add Customs Insurance(Customs Insurance offers premium protection and safety for your valuable items during internationl shipping. We will refund you the tax once package has been caught by the customs or you will undertake all) -dođe 10 bucks |
Kako ide to sve s PDV-om i time? Jel plačate ili se nekako izvlačite?
|
Izvlačimo se, ta nismo ludi još ovoj banana državi placat za SVOJ mobitel. Samo, na krivoj si temi, ubit će te Brko
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad ovaj SGS3 je pero-laka kategorija naspram G4C :D |
Citiraj:
Sviđaju se ta oba frendu, ali pošto nije zahtjevan korisnik zadržao bi se na granici od 150 bucksa. Pošto smo zaključili da su phableti iznad 6', ima li još poneki mobač na 5.5' -6' ekranom za preporučiti? S kojih shopova se podzadnje kupuje? Lani sam imao 2 kupnje na bangu i po jednu na geeku i focalpriceu. Samo s focala mi nije naplatilo pdv. Koje su trenutno omiljene stranice? |
|
Citiraj:
|
Ma bit će Brko milostiv za ovih par brzinskih upita. Uostalom, skupio sam 4 favorita. Pošto ja naručujem frendu, zasigurno ću neki osvrt napisati na uređaj koji kupi pa ću time obogatiti ovu temu :chears:
|
Dok ne prelazi u raspravu, dobro je :) ali da, dečki imaju pravo. Tema za dućane i to postoji, ovdje samo mobiteli, kao što i piše u prvom postu kojeg ni ti ni xGAME niste pročitali, iako postoji sugestija :D
|
Sviđaju se ta oba frendu, ali pošto nije zahtjevan korisnik zadržao bi se na granici od 150 bucksa. Pošto smo zaključili da su phableti iznad 6', ima li još poneki mobač na 5.5' -6' ekranom za preporučiti?
S kojih shopova se podzadnje kupuje? Lani sam imao 2 kupnje na bangu i po jednu na geeku i focalpriceu. Samo s focala mi nije naplatilo pdv. Koje su trenutno omiljene stranice?[/QUOTE] coolpad 7320, Umi c1 Sorry ,vidim da je Darmar već preporučio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |