![]() |
|
Citiraj:
Moja procjena: Leicester : united 0:3 City : Chelsea 3:3 |
Sumnjam da ce biti toliko golova. Biti ce ok ako cfc izvuce x. :)
|
Citiraj:
Obrana nam je losa, neuigrana. Prekidi su trenutno najslabija tocka, svaku tekmu dobijemo gol iz prekida, igraci kao da su izgubljeni. O lovrenu necu trositi rijeci. Trener jos uvijek isprobava formacije, malo igra 442, malo 451 Cijelo drugo poluvrijeme smo bili bolji, lovili rezultat, gol je visio u zraku, i onda se desila standardna situacija, ako ga ne zabijes ces ga primit, i otisli na 3:1 iako je realno trebalo biti 2:2 Jedina pozitiva mi je bio mali Raheem koji se trudi, i vidi se da ce postat klasa od igraca ako ga ozljede zaobiđu, i mario je isto bio dobar, imao je par momenata, ali su ga tukli, provocirali kao i svaku tekmu, ali vidi se da su ga naucili malo bolje kontrolirati temperament jer bi stariji mario vec imao dva crvena u ovih par tekmi. Moreno isto dobar, brz i ima dobar centarsut, konacno imamo dobrog beka, a onaj drugi je bio izvaden odmah u 20oj minuti tako da neznam koja je situacija s njime Realno sam ocekivao los rezultat kada u prvom sastavu igra borini i lucas. Ali ako od ovih panjeva dobijemo 3 komada, mogu misliti kako ce nas real napuniti u madridu :lol2: Toliko od mene do sljedece tekme :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Odlično je kaj država niš ne poduzima, treba im skupa sa barcom zabranit kupovinu igrača dok ne dođu barem na 100 mil.
|
Treba ih izbaciti iz LP natjecanja. ;)
Dobra tekama Leicester VS M.United... 1:2 Imao je united 0:2. Drugi gol od dimarie je bio fakat dobar. :) |
Di Maria :) Izvrsno!
|
Citiraj:
Ali ne razumijem zašto sam toliko tražen :lol2: Sad ste izašli iz rupica kad se pobjedio Deportivo, a kad se popljugalo od Sosijedada i Atletika onda je bilo mir i tišina :roller: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
IVANE TI SI BOG! :D 4:3 AJJJJMMOOOOOOOOOOOO! ODLIČNA TEKMA! :D IVANE, MI TE VOLIMO! :D |
Leicester : united 4:3 :D :D :D
|
IVANNNEEEE EVO I PENALA ZA LEICESTER! :D
IIIIIIIIII EVO 5:3 IVVVANNEEEEEEE JAAAAVIII SEEEE :D :D :D :D |
LOOOOOOOOSSSSSERIIIIIIIIIIII, strikes again! :D
Citiraj:
|
5:3 ahahah
Vrhunski |
Al glavno da su utukli more love u ekipu koja ne zna igrati. :) Fejcao im je bio best buy vjerujem. :D
Doduše previše lajem pa bi mi se moglo vratiti za 40 minuta kada CFC igra portiv M.Citya. :D Ali ok to je M.City. :D + WBA vodi protiv Tottenhama. :D Predivan dan. :) Još CFC odigra dobro protiv M.Citya i to je to. :p |
Leicester Cityiiii!
Salžem se s Hammom,ajmo Chelsea! |
Sta je ivan prognozirao? Loooooool
|
I standardna politika kad je United u pitanju, 6 minuta nadoknade.
|
Pa ok, palo je osam golova. :) Nebu im ni 20 minuta pomoglo. :)
|
A oni gledaju Strottmane i Vidale....bolje da se presele na Chielinnije Bonuccije i Benatije
Citiraj:
|
Najsmiješnije od svega je što je Rajan Gigs prije 3 godine rekao da Junajted nikad neće past kud je Livči pao 90ih jer oni imaju mlade perspektivne igrače tipa Nani i Anderson :roller:
|
United,najlošija obrana lige,komentar Garryja Linekera,prije jedne minute,sky sport!
|
Citiraj:
Hillarious štoviše :D |
A sada derbi. :) M.City - CFC. :p COME ON CHELSEA!!!! :)
|
Citiraj:
BTW nisam uhvatio,jel to Ramires na desnom ofenzivnom opet? |
Bio bi zahvalan kad bi netko okinuo kakav stream sad za tekmu CFC-city
|
|
Thanks
|
Citiraj:
|
4 - 2 - 3 - 1 igra CFC
4 - 4 - 2 igra M.City Za sada city dominira. :) Everton poveo. Lukaku. :) Trebao bi schurle igrati umjesto ramiresa i oscar umjest williana..imho ofc..nisam ja trener. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:04. |