![]() |
Citiraj:
|
Čudno, ja sam bija uvjeren da su problemi česti samo kod ATI-ija :p
Glavno da je on to rješija i nek ga socijal-ATI dugo služi :) |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/3/iW/44vgVRHR/inno-3d.jpg Ok Suntekove zavojnice nisu u mm poravnate, ali nema ih puno, imaju pokrov/zaštitu - i taman su lipo u ovoj kvadratnoj rupi da ih se može lakše zalit vrućom plastikom ako zatriba :p PS Zanemarimo sad izvor di je ipak bilo problema :p (plastika onog pokrova iznad ventova je bila u kontaktu s display konektorima, pa time i cili cooler malo nakrivljen = slab kontakt s GPU-om) http://forums.hexus.net/graphics-car...ating-fix.html |
Citiraj:
Sva sreća pa se selim na konzole:D Aj bitno da ATI radi, kaj je tu je, al definitvno treba obratit pozornost na te stvari.. Mislil sam da je rijetkost s tim grafama tj nekompatibilošću, al očito nije. |
Citiraj:
PS4 ? Ili X1? Meni je nekako veci gust lupat igre na PS-u, ali samo ekskluzive, za sve ostalo tu je PC :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
evo...mali update...I moja ITX verzija cvrči pod opterećenjem...Kad se ukljući vsync cvrčanje se smanji za 90%?
Možda do drivera? Nema veze...bitno da je hladna ko led :) |
Citiraj:
|
Srićom su u Futuri imali živaca :D
Šalu na stranu, žalosno šta te toliko uyebalo, ali sad bar znamo pravilo = nema pravila. BTW pošaljem ti ja svoju ploču i CPU da istestiraš tu G1, i ako ti ne grafa ne "wajna", zadrži ih, i pošalji mi to svoje :p |
http://www.bit-tech.net/hardware/gra...x-970-review/4
Tu se vidi MSIjev PCB koji je jako slican ko na mojoj 780. 6+2 napajanje, puno mjesta i sve zgleda precizno. Ispod toga ja necu ic kad cu nabavljat grafu. Rade 970tke na dosta visokoj voltazi i treba bit to kak spada a ne da izgleda ko da su iskoristili PCBova sa gtx 660 i sl.. G1 ima slican PCB ko Gaming btw- Ne mislim to samo zbog cvrcanja, mada mislim da ja bolja sansa da nebu od ovih sa kratkima i 4+2 regulacijom.. |
Njemu inače i ova G1 lagano zacvrči BTW :p
Da ga citiram: Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi u obzir da sam malko bolestan na buku, konfa pod moj komp je potpuno necujna kad se ugase ova 2 HDD-a. |
Citiraj:
U idleu je gotovo nečujna (najviše se ćuje vent od napajanje - mali drkafuljac od 40mm i naravno disk iako je wd green čuje se). U loadu se više čuje to cvrkutanje zavojnica nego vent. Oduševljen sam grafom i žao mi je što ide na prodaju ta konfa... |
Što se buke u idliranju tiče, na svemu što ima aftermarket hladnjak buka je nepostojeća. Na mojoj Palitki se ventovi ni ne zavrte, na dodir je grafa hladna ko led, a u manje zahtjevnom 3D se ventovi zavrte pa kratko stanu i tako u krug (Diablo3).
Što se buke tiče dakle, nema uopće problema. :D |
Citiraj:
Ni neznam dali ih itko drugi ima... |
evo ima ih kolega sa foruma 2 die 4 LINK
|
Ma ja pricam o ITX verziji, a vec sam i ja postao link na te G1 ;)
|
Citiraj:
Btw koliko vam plaća 2die4 za reklamu :) :) |
A nis, ja to radim da vidi ekipa koja trazi bas tu grafu i zelio bi da isto naprave i drugi ako nalete na neke po dobroj cijeni ;)
|
Kad vlada nestašica ovih grafa mislim da je svaki info o nabavljivosti, makar i reklama, dobrodošao :D
|
Razmisliti ću o 970 kad izađe novi ati :-) (kupujem razumno, uvjeravam sam sebe... A ruke svrbe...)
|
Citiraj:
Uglavnom isplati se pričekati jer su cijene trenutno debelo prenapuhane, a par mjeseci relativno brzo proleti! |
A lako se strpit vama koji imate postene grafe, da imam neku u rangu vase, nebi razmisljao barem jos 1+ godinu o novoj, ajde cak i ova moja gura jos zadvoljavajuce igre na med/low na nativnoj rezi (1280x1024) ;)
|
Citiraj:
|
Čekanje da kupiš računalnu komponentu je ekvivalentno čekanju na "onog pravog" kod žena: ako se u početku i čini kao da je on onaj pravi, za par mjeseci više nije to to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako nova serija izlazi za nekoliko mjeseci logično je pričekati ukoliko možeš...barem zbog pada cijena starih serija. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |