PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kvalifikacije za EP 2016 (Francuska) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=257103)

Guls 08.09.2015. 13:45

Ma nije ni žuti čudo od trenera, propisno se osramotio po Srbiji, došao u Azer, igra bunkera i presing na protivničku loptu. Nije to nikakvo posebno znanje, samo očito ima nešto autoriteta pa ga ovi i slušaju.

srale7 08.09.2015. 13:50

Citiraj:

Autor Guls (Post 2825196)
Ma nije ni žuti čudo od trenera, propisno se osramotio po Srbiji, došao u Azer, igra bunkera i presing na protivničku loptu. Nije to nikakvo posebno znanje, samo očito ima nešto autoriteta pa ga ovi i slušaju.

Nitko nije rekao da je čudo, ali mislim da bi trenutno bio najbolji izbor. Ima iskustva i vjerujem da bi s njim reprezantacija igrala na način da bi to bilo gledljivo, za razliku od trenutne igre.

Guls 08.09.2015. 13:52

Ne znam, ali nekako vjerujem svom starom koji već 30 godina trabunja jedno te isto:

Ja bi to sve tuko ko volove

:D

Flood 08.09.2015. 13:53

klik

Baš me zanima koga će voditi poslije Azera...

Alph4Dawg 08.09.2015. 13:57

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 2825169)
Taj film nećeš nikad vidjeti. Postoji nekoliko razloga:

1. Takvog trenera bi trebalo platiti nekoliko milijuna eura, što je u suprotnosti sa vrijednostima ovog HNS-a.

2. Vjerojatno nebi htjeli doći (barem ovi što rade u klubovima, a neki možda ne žele repku voditi nego čekaju klub)

3. Pitanje podobnosti

4. Ne paše nam u ovakvoj situaciji stranac koji bi morao na brzinu upoznati igrače, a kamoli atmosferu unutar i oko repke

Da je situacija normalna, ja sam već godinama za to da se proba sa strancem (ali iskusnim stručnjakom)

Jasno mi je to.I, nisam ni mislio da se sad u sred kvalifikacija dovuce inozemni strucnjak, vec na pocetku iducih kvalifikacija kako bi mogao rekonstruirati, podici i sloziti momcad from scratch.
Koga god da sada postavimo umjesto Kovaca, svejedno je.U dvije utakmice ne mozes puno napraviti, upravo da si najbolji strucnjak na planeti.
ALI, momcad treba sok terapiju kako bi se probudili i dobili zadnje dvije tekme i izvukli maksimum, pa onda neka sudbina donese sto treba.

Guls 08.09.2015. 14:28

Samo kako šokirati jedno 6-7 igrača koji zarađuju masnu lovu i dolaze ovdje na odmor? Najjednostavnije ih je ne pozvati uopće. No, to je odmah čavao u lijes zbog poradi javnosti. Nakon cijelih ovih kvala, ostavio bi tri četiri igrača u timu (Modrić, Rebić, Subašić i Perišić), ovo ostalo bi sve potjerao iz repke nek se tornja v tri vražje.

panda505 08.09.2015. 14:36

Repka je najbolje rezultate imala kad je Žuti bio u stručnom stožeru.
Da se Žutog vrati kao izbornika, to bi bio pun pogodak :)

srale7 08.09.2015. 14:49

Citiraj:

Autor Guls (Post 2825210)
Samo kako šokirati jedno 6-7 igrača koji zarađuju masnu lovu i dolaze ovdje na odmor? Najjednostavnije ih je ne pozvati uopće. No, to je odmah čavao u lijes zbog poradi javnosti. Nakon cijelih ovih kvala, ostavio bi tri četiri igrača u timu (Modrić, Rebić, Subašić i Perišić), ovo ostalo bi sve potjerao iz repke nek se tornja v tri vražje.

To vec ponavljas ko papagaj, ali svima (valjda ii tebi) jasno da to tako ne ide, ni u nasem HNS-u, niti u bilo kojem drugom nacionalonom nogometno savezu.

Stoga prestani stalo trabunjat jedno te isto, k tome jos nerealno:beer:

Rebić? REBIĆ? Pa taj panj nije uspio izborit u godinu dana standardnu poziciju u osrednjem 2.ligasu bundeslige. Ok, mali je imao potencijala, probali su (reprezentacija/Fiorentina) uglavnom, 0 bodova.

Guls 08.09.2015. 14:57

Ide, npr Bilić i Klinsmann, znali su po 8 igrača promijeniti (stožernih) i to je davalo odlične rezultate.

Rebić možda nije supertalent i sigurno ne bi sam osigurao Euro, ali je s tribina tako lijepo vidjeti dečka koji igra sa željom i trči kao da ga vragovi gone.

Doink the Clown 08.09.2015. 14:59

A di je Vaha? :D Čovjek ima izborničkog iskustva, soli u glavi i Mamić ga voli :D

panda505 08.09.2015. 15:01

Citiraj:

Autor Guls (Post 2825225)
Ide, npr Bilić i Klinsmann, znali su po 8 igrača promijeniti (stožernih) i to je davalo odlične rezultate.

Rebić možda nije supertalent i sigurno ne bi sam osigurao Euro, ali je s tribina tako lijepo vidjeti dečka koji igra sa željom i trči kao da ga vragovi gone.

Klinsmann je bez pol frke izostavio Donovana (koji glasi kao najbolji USA igrač ikad) iz Amerskog kadra za SP u Brazilu

Doink the Clown 08.09.2015. 15:05

Citiraj:

Autor Guls (Post 2825225)

A Kramu koji grije klupu kraj indiferentnog Mandžukića i neiskusnog Pjace nitko i ne spominje...

Guls 08.09.2015. 15:08

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2825231)
A Kramu koji grije klupu kraj indiferentnog Mandžukića i neiskusnog Pjace nitko i ne spominje...

Tako je, Krama booom protiv Azera, najave novog Šukera, zvijezda se rodila!

Dečko se proda. Kraj. Nitko ga ni ne spominje.
Neki će reći da nije materijal ni za Leicester, ali prije će biti da mu ne paše liga.
Meni se Krama sviđa jako, sličan profil Eduardu.

srale7 08.09.2015. 15:12

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2825231)

Pjaca je u formi i igra konstantno u Dinamu, a 2+2 nikad nije bila velika zagonetka, pogotovo uokvirima HNS-a:D

Doink the Clown 08.09.2015. 15:26

Citiraj:

Autor srale7 (Post 2825239)
Pjaca je u formi i igra konstantno u Dinamu, a 2+2 nikad nije bila velika zagonetka, pogotovo uokvirima HNS-a:D

Pa i Krama je u formi - jedna tekma jedan gol :D
Ako pričamo o formi Mandžo nema što tražiti ni na klupi.

coconut 08.09.2015. 16:54

:D http://www.index.hr/lajk/poster/142593/permalink

Alph4Dawg 09.09.2015. 12:54

Eto, Kovac je smijenjen i nije vise izbornik.
Sad ce to Ante Cacic sredit... :D

partwish 09.09.2015. 13:00

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2825591)
Eto, Kovac je smijenjen i nije vise izbornik.
Sad ce to Ante Cacic sredit... :D

Ime novog izbornika znat ćemo do 21.09.

Doink the Clown 09.09.2015. 13:15

Citiraj:

Autor partwish (Post 2825594)

Meni se čini da je to samo formalnost i odgađanje neminovnog dok se prašina malo ne slegne, već se spominje Damir Milinović na klupi Lokomotive :kafa:
Nema nama normalnog i zdravog nogometa dok god je Mamić u svojoj foteljici:nono:

Alph4Dawg 09.09.2015. 13:35

Citiraj:

Autor partwish (Post 2825594)

Nemoj mi samo reci da vjerujes u glupost da vec nije poznato tko ce zamijeniti Kovaca? Ovo je prodavanje magle, da javnost pomisli kako su ozbiljni i kako stvarno razmisljaju o nasljedniku.Kao, netko strucan, kvalitetan i inteligentan ce zamijeniti Kovaca.Siguran sam da je Mamic vec odlucio. :D

partwish 09.09.2015. 15:27

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2825616)
Nemoj mi samo reci da vjerujes u glupost da vec nije poznato tko ce zamijeniti Kovaca? Ovo je prodavanje magle, da javnost pomisli kako su ozbiljni i kako stvarno razmisljaju o nasljedniku.Kao, netko strucan, kvalitetan i inteligentan ce zamijeniti Kovaca.Siguran sam da je Mamic vec odlucio. :D

Naravno da je sve jasno, samo što će oni tog datuma objaviti. Vjerojatno su si ostavili lufta ukoliko im se ukaže nekakav zanimljiviji poslušnik. ;)

Brko 09.09.2015. 16:00

Sad Tata prebire ko će biti najbolji za vođenje Dinamovog izloga u preostalim utakmicama.

Ja sam siguran da ćemo mi otići na Euro. Drug Platimi će nam osigurati ili drugo mjesto u skupini ili nekog protivnika ala Estonija u baražu. :)

burmuz 09.09.2015. 16:52

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2825683)
Sad Tata prebire ko će biti najbolji za vođenje Dinamovog izloga u preostalim utakmicama.

Ja sam siguran da ćemo mi otići na Euro. Drug Platimi će nam osigurati ili drugo mjesto u skupini ili nekog protivnika ala Estonija u baražu. :)

Pa kad su Platini i Šuker dobri prijatelji. A Real, Barcelona, Juventus i Inter su tatine prćije :D

panda505 09.09.2015. 17:15

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2825683)
Drug Platimi će nam osigurati ili drugo mjesto u skupini ili nekog protivnika ala Estonija u baražu. :)

Drug Brko, Drug Platimi, coincidence, I don't think so :D

Znao sam da Brko ima veze u visokim krugovima europskog nogometa.
NEĆEŠ RAZBOJNIČE

Mileni 09.09.2015. 17:41

Zna se da ce biti nekakva maminjova marioneta. No sve i da kojim ludim igrom slucaja dovedu i nekog strucnjaka, mislim da se situacija ne bi bitno izmijenila. Igrace jednostavno boli neka stvar za reprezentaciju.

Zato sam i bio medju onima koji su se obradovali Kovacevim izborom. Jer sam mislio da ce mozda, ali samo mozda slijediti i slusati svog bivseg kapetana. Na terenu je bio lav, i od kad njega nema na terenu sve je otislo k vragu.

No kao i po obicaju, ono sto je na terenu ne znaci nuzno da ce tako biti i na klupi. Na zalost.

Sto se tice same reprezentacije, na neodredjeno ih bojkotiram. Necu gledati nikakve utakmice. Pogledam poslije rezultat, procitam po forumima komentare i miran sam. Osim ukoliko ne krenu pohvale na njihovo zalaganje i sl. pizdarije, nema sanse da ih vise gledam. Ko ih hebe.

Alph4Dawg 09.09.2015. 17:50

Sudeci po tome koju lovu je HNS spreman dati novom izborniku, ako i kojim cudom bude stranac, biti ce neki sto trenira sedamdeset i prvu meduzupanijsku ligu u Kambodzi.
Ali, reci ce :'Pa sto?! Htjeli ste stranca! Stranac je!'

Mileni 09.09.2015. 19:05

http://www.jutarnji.hr/otisao-kao-ve...ijom-/1413570/

Unatoc neuspjehu, meni je Niko oduvijek bio odlican lik. I veliki plus i za ovo otvoreno pismo. Gospodin bio i ostao.

buljo 09.09.2015. 19:19

Kaj se mene tice moze i zoran bit ak to znaci da srndac i ola odlaze u zasluzenu penziju (svaka im dala al vrijeme je da drugi dodju na njihova mjesta) :D

Brko 09.09.2015. 19:34

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2825707)
Drug Brko, Drug Platimi, coincidence, I don't think so :D

Znao sam da Brko ima veze u visokim krugovima europskog nogometa.
NEĆEŠ RAZBOJNIČE

Tako je :)
Eto Tata priprema teren za Čačičija :D

1v@n 09.09.2015. 19:37

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2825754)
http://www.jutarnji.hr/otisao-kao-ve...ijom-/1413570/

Unatoc neuspjehu, meni je Niko oduvijek bio odlican lik. I veliki plus i za ovo otvoreno pismo. Gospodin bio i ostao.

Gospodin bi sam dao ostavku, a ne je čekao...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17.