![]() |
|
Evo još jedan. http://ana1.me/AR1CRO.html
|
Dinamo vodi 1:0. :)
|
a to je bio taj moćni CFC..:D gledajte ove sezone MU i poklonite se prvaku!!
|
Misliš onaj isti united koji je izgubio istim rezultatom kao i cfc od istog protivnika? :D Chill man. :)
Ovo je tek početak. ;) |
Citiraj:
|
Dinamo gol bez veze, nisu dorasli ni za ovu ligu.
|
A sad i gubi :/
|
Nema spasa ovom Dinamu.Ovo je mizerija.
|
jad i bijeda..nadam se da buju sad dinamovi legionari/prognanici/nepozeljni dobor odigrali u gostima. ajmo rijeka!
|
Ajd bar nisu dobili petardu kaK bi dobili da su u LP...
|
Nije ni PSV bolje proso :D
Grdi su ti ...goreci/moreci :D |
Bio na tekmi, sva sreća da sam se odlučio za sjever da me kiša ne opere onih 20ak min. Tužno je bilo vidjet odlaženje gledatelja i nemoć Dinama, nisu poštenu šansu od gola imali.
|
Citiraj:
Ne slažem se :D , pa jel veliki stručnjak trupac poslije tekme rekal da su pokazali da mogu sa svima igrati , ma genijalan lik :lol2: |
Riga mi se više od Dinama :D
http://www.jutarnji.hr/pobuna-u-modr...cati-/1127285/ I Rijeka je fasovala porciju. |
Lako za Rijeku. Fali im pol momcadi i imaju puno tezu grupu, mozda se neki nece slozit s tim. Ali Dinamo je sramota i nist drugo. Uz svu tu, skoro nevjerojatnu srecu u dobivenim protivnicima, oni ne mogu bas nista. Prolaz preko nekog Cedomorca u LP za mene nije bas nikakv uspjeh. Ove godine nisu mogli ni to. Mislim da bi uskoro moglo bi velkih potresa u vodstvu tog kluba. Nema se vise kaj za prodat i sve kaj dalje ide iz toga..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako ništa drugo sad će Halilovića forsirat da njega negdje uvale. Pa onda opet nekoliko novih omladinaca koje će se u novinama ishvaliti kao nove Bobane, Šukere i sl., i onda opet sve ispočetka... Dinamo je jedan začarani krug koji će morati presjeći neko izvan tog kruga, a i onda tek nakon par godina stagnacije možemo možda nešto očekivati. |
Stao mu je Maminjo na zulj. Sumnjam da bu mu ovaj ostal duzan i doci ce i Dinamo na red..
http://www.niktitanik.com/wordpress/...ER-300x150.jpg |
U međuvremenu, pitam se da li je možda sazrijelo vrijeme za Jurčića? Možda Kruno već iz ladice vadi udžbenik kontroliranog nogometa.
:lol2: |
zalosno da je dinamo nista vise nego sprdacina zbog glavatog idiota...
|
Negdje sam procitao da je prodajni izlog a da je i repka na tom putu.. To mi se vise svida od sprdacine ili prcije.. Nebi vise o tome jer me strah za vlastitu sigurnost. Mamicevaca ima za nevjerovat. Onda ga gledam neki dan kak govori Srbima kao uspjesan manager da Srpska repka nema kult reprezentacije a Dinamo?
|
Dinamo :hitthewal:
btw. |
repka je na tom putu jer su glava i komentator u talu...
crno nam se pise dok god je ta gamad u HNS.u |
Ohooo, Dejan Lovren zabija looserpoolu :roller:
Kakva igračina :) |
Mislim da mu je bio poseban gust utrpat "najtrofejnijem klubu" , jos ako je na strani di je KOP. :D:D
|
Olić opet riješava tekme sam...sad je dodao i lobanje na listu udaraca :D .
Ugl., brz je još uvijek, i nos mu se nije osušio :). |
Panjđukić opet zabio :D koji je to kralj, on će biti prvi strijelac lige ako ga Pep ne bude 'čuvao' za LP.
Svaka čast i Oli i Lovrenu :D |
liverpool opet poceo rutinski prosipat bodova, toliko o napadu na naslov, sada se vraca u stvarnost i borbu za kup uefa
da je barem rickie zabio gol, nega lovern, jao jao |
Citiraj:
prošlogodišnji prvi strijelac bundeslige Kießling je već sad ispred Mandžukića i to sa još 4 druga igrača a Lewandowski je na 4 gola, baš kao i Mandžara njemu u korist jedino ide što Leverkusen sad igra LP pa će se Kießling potrošiti i tamo :) |
Jučer je mikel dao svoj prvi gol za CFC od 2006 godine. :) Ne znam zašto ga drže. :)
Danas M.City - M.United |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37. |