![]() |
uni 1 rula, sve ostalo je banana.
uni1 je samo akcija i akcija. Do jajca :p :clap: |
Da uni 1 je opasna sve iznad su pljuga:beer:
|
Nego Komek i Buljo,protiv koga se planira ići u rat?
Nemam neku pretjeranu flotu al one ispod 15k bodova mogu sprašit |
Javimo ti navecer na koga idemo jer sada nije 100% sigurno;)
|
Uni 2 - account
Neda mi se čitat svih 45 stranica, pa samo da pitam, jel ima netko account u Uni2 i da mu se neda više igrat? =)
|
BTW admini su se u zadnji cas predomislili i nakon sto godina moljenja ipak su u zadnji cas stavili AKS u uni 4.
pa stoga uzivajte |
ja ne mogu naći nikoga sa 150 borbenih oko sebe za reciklažu. :( a baš sam napravio dovoljno reciklera......:fuming: .....
|
Nakon podužeg odvikavanja od OGamea mislim da sam potpuno izlječen. :D :beer:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Na mjesecu 2:218:9 (uni1) lezi vrlo vrijedna flota koja ceka nekoga da je reciklira. pozdrav
|
Pochetnik
Bash sam se regao na ogame i htio bi zaigrati malo pa me zanima dal sam dobrodoshao u vash klan btw pochetnik sam u ovome, a igra mi se chini jako zanimljiva.
trenutno sam u UNI1 Athlonija 6:405:12 pozzz:beer: |
prijavi se u Empire wing,tamo smo ti buljo,komek, i ja
|
mrak, tnx:beer:
|
ej ljudi pa nisam pojma imao shta sam propushtao do sad igra je GENIJALNA nemrem vjerovat: goood :
neg da vas pitam jedno, prochital sma da trba javljt stanje (met, kris, deut i ostalo) ali kome?:confused: btw josh jednom veliki THANKS:beer: |
NEmoj tu pisat izvjestaj ubuduce. tu ima puno ne raspolozenih likova :D :D :D
|
ups:rolleyes:
ouki douki:beer: |
hehe.:)
Daj si stavi icq da se mozemo dog. ubuduce:beer: |
Ja sam novak u o-game ali me zanima dali je moguće skočiti iz universa u neki drugi univers
|
jel igra ko u uniji 5? ja sam kreno od početka pa ćemo vidit kak će se stvari razvijat.
|
@grizli
nije moguche skakati iz uni u uni. no ako zhelish igrati u vishe uni, mozhes napraviti accounte. |
Citiraj:
|
Vidim da neke ogame jos drzi:D
I to dobrano :) |
Kako da me ne drzi, tek sam se razvio sada prelazim 100 k bodova i onda pocinje prava igra
|
Igrica se temelji na fleetsave-u.
A da ću si svaki dan radit shedule i racunat kad mi koji brod dolazi i vozit ih stalno i to jos u 2-3 unija...NO thanks... Gubitak vremena. Al kome gust nek izvoli :) |
Citiraj:
ja sam već u beeru. ti još nemaš saveza?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
vish da sam komp na default stavil jer igram samo to:D EDIT:bum ponorel |
He, izgleda da ima dosta pcexperata u uni5 :)
Evo ja se prije nekoliko dana regao u uni5, danas primljen u savez AS - savez prima svakog pa... Mogao bi past neki dogovor o nenapadanju medju pcexpertima? : cheers2 |
@ mighty
koji su uvjeti za ulazak u beer? :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:19. |