![]() |
rekao sam ja :D
I ove godine opet fešta! |
Tko bi rekao, Dinamo je izgubio...
Valjda ne idu na rušenje lanjskog rekorda :( |
Citiraj:
Ludogorec i Maribor nisu bas tak neke ekipe da bi trebal bit ponosan. Ni Malmo nije bio. |
Citiraj:
Šteta, popuhali 2 idiotska gola, komotno je mogao bit x... |
Ma nema veznog reda, mozda bi ove drvosjece jos i nesto ubole prema naprijed, obrana koliko toliko moze proc, ali vezni red jednostavno nema nikakvog igraca...
Ovaj sammir je veci macak u vreci od Andersona Coste, Grazydasa Mikulenasa i Kazoyushi Miure.... Nema tu onda kruha :) |
5000 ljudi na tekmi s prvim nositeljem u ligi prvaka. nesto je trulo u tom klubu. i imam osjecaj da je dinamo preskocio jednu stepenicu u razvoju kluba, a to je prezimljavanje u europa ligi. ovako su odma dosli u LP i ne mogu prdnut. financijski nije lose, al ko bi gledo kak njegov klub vec 7 utakmica ne moze izvuc nerijeseno i tko zna kad ce
|
Nisam ni gledao tekmu pošto nismo mogli uhvatiti dobar strim tak da se nisam ni nervirao. :D
Danas Chelsea - Juve. :) Nadam se dobroj tekmi. |
Ma čekaj samo malo ????????????
Ja sam sinoć negdje oko 85.-e minute otišao u sobu na net jer nisam više mogao gledat Dinamo.. Nastavio sam gledat zadnjih par minuta Real, tamak kad je Ronaldo da 3. gol, i nakon toga ode ja spat.. Sad malo gledam rezime od sinoć sa Dinamom i vidim 0:2, odnosno drugi gol Porta.. WTF ? Pa kad su dali taj gol.. A faaaaak... |
|
Chelsea -Juve - 1:2 točan rezultat!
|
Fak,chelsea dobiva :S
|
Citiraj:
Malaga ZDROBILA zenit 3:0, a schalke oobjedio 2:1. :D Kaj ti nije već malo neugodno? :D @robert... :) |
Ma sjebo je sve, sta sad...
Molim te ivane, nemoj samo u temu medvescak, jos su mi jedino oni ostali :D :D |
Već uplaćeno , spojio sam medvjede u petak sa Evertonom u subotu i Unitedom protiv Liverpoola u nedjelju!
|
I tako si ti siguran u pobjedu juventusa protiv chesea? :p
|
90% ali ziher je X2. Ne šanse da ne bude!
|
Pa sa X2 si pokrio 66,66% mogućnosti ishoda utakmice. :D :D
Znaš i sam da stamford bridgea rijetko tko ode sa tri boda, a padali su i veći klubovi od Juventusa. :) |
Citiraj:
|
Poderal bu Juve Čelzi ko dabar metar drva:D
|
Ovu temu pratim sa zanimanjem i dobro se nasmijem na komentare aka @ ivan77:D i njegove prognoze, a posebno su moćni komentari ostatka ekipe:goood:
|
2009 igrali su juve i chelsea u ligi prvaka.
Doma kod juvea 2:2, doma kod chelsea 1:0 (za chelsea). Ali to je bila 2009.g kada je chelsea bio najjači. :) |
Citiraj:
Šteta što na kladionici nema "Manje od 0,5 golova" da se može uplatit na tu tekmu. |
|
Ljudovi, može link na cijelu sinočnju tekmu Reala i Citya, na Youtube-u nema još ništa..
Zahvalan |
Chelsea juve iz 2 u X :D
|
Citiraj:
Ako stavi postavu ko protiv QPRa piši propalu, Juve pumpa. |
Mislim da je Juve u boljoj formi trenutno
|
juve bi mogao do pobjede ako im se dosudi penal, kao i u svakoj tekmi u prvenstvu :p
|
Danas opet protiv Valencie! MIA SAN MIA! |
1:0 za Chelsea.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |