![]() |
Imam još jedan kod ako nekome treba. Uvjet ostaje isti. Ja vama vi meni:goood:
Edit: otišlo |
Što mislite, hoće li opet biti 10% na kartice u sklopu black fridaya? Koliko sam pratio, bila je visa i bio je diners
|
Kupujem matičnu, ako neka dobra duša ima kod za popust, vraćam mu kad dobijem novi. :beer:
edit: riješeno, hvala kolegi Hrvoju! :beer: |
Kupujem Buds2 Pro na ekupi pa ako tko ima kupon, naravno vratim kad dobijem svoj nakon narudžbe.
Hvala |
I ja sam napucao vecu svotu pa ako ima kupon slucajno
Jos se nitko javio nije vracam odmah cim dobijem ako slucajno ima tko |
HB1711-LY72-422G-NZ2X-MCLH
|
Hvala na kodu, objavim svoj čim stigne (Ako nisu ugasili tu promociju)
|
Ugasili su je.
|
Ahh, to su onda danas ugasili jer jučer je bila aktivna
|
Ja danas dobio mejl da je opet 72 sata 10% popusta ...
|
Vremena je malo!
Tvoj kod za 10% popusta te i dalje čeka da ga iskoristiš na SVE* na eKupi! PROMO KOD: HB1711-LY72-422G-NZ2X-MCLH Kod vrijedi samo do 27.11.2022. do 23:59 Eto tako kažu |
Ali sad kad odeš na: https://www.ekupi.hr/hr/Black-Friday/c/BF0
Kaže: Hvala vam! Pogodnost od 10% popusta za sljedeću narudžbu je iskorištena! Pogodnost više nije moguće ostvariti kupnjom proizvoda iznad 1.000kn. Tako da izgleda samo postojeći kodovi idu a nove nedaju |
Mozda je neko već taj kod iskoristio...
|
Ovaj od scarwin-a sam ja iskoristio, ali sam mislio da ću dobiti novi kod pa da ga podijelim.
|
Ekipa evo vam jedan moj kod, vrijedi još danas samo. Tko ga uzme molim da mi vrati nazad poslije svoj kad ga dobije.
Lp Kod: HB1411-YRLZ-PBBH-D8LZ-XLP2 |
Ima kakav kod za danas možda?
|
ako tko ima a neće iskoristiti bio bih zahvalan
|
Ja sam jos uvijek u potrazi kosarica spremna samo da je kod
|
Trebam gume naruciti tako da bi bio sretan ako tko ima kakav kod..djelim dalje cim dobijem i ja :)
|
Evo kod za master, vrijedi još danas...
HB1611-FNH7-1GGF-ALT7-TYDT |
Iskorišten, puno hvala! :beer: Ako dobijem novi kod, pošaljem ti ga na PM.
|
kupujem promo KOD za 10% popusta na ekupi , nadam se da jos netko ima neiskoristenog.
hvala |
Nikako pokupit kod kad ae stavi javno ne stignem primjetit, ako moze na pp pa da mogu vratir istoj osobi
|
Ako netko ima kod na 10%,vračam čim dobim drugi.
|
Pošto je ovaj BF na Ekupi bio jebeno nevjerovatan a o CM da i ne govorimo dajem svoj kod najbržoj osobi. Javite se na PM.
P.S. otišloooo |
Bok ekipa,
Može neki kod na PM ? hvala puno ! |
Doniram kod, propala mi kupovina laptopa... Kupite nesto skupo, za 30kn ustediti se ne isplati :D
HB2111-HPAS-CSSX-KHK7-SCXW Požuri - kod vrijedi samo do 01.12.2022. do 23:59 |
Edit: Zahvala tommymanu, spasio je stvar.
Sad mogu srat na miru. <3 Kojom brzinom nestaju ovi kodovi, ovo je ko najbrži prst. Žicaju svi, budem i ja. Ako tko ima viška jedan, moj PM vas čeka. :chears: |
jbg, da sam reko na PM, dobio bi 10 pmova u 3min, onda opet, kome dati, prvome ili covjeku s najboljom pricom :D steta, kad bi se bar mogli organizirati pa ono jedan kupi vise toga. ipak smo forumasi jel... Ali oke... I barem da netko reda radi napise da je maznuo i zahvali... ali opet oke :D Ja sam odradio svoje, kod nije propao :D Zicao sam i ja prije pa nisam dobio. Kupio tri stvari pojedinacno, donirao 2 koda i iskoristio 1...
|
Ma apsolutno si u pravu, ne ide tebe. Dijeljenje ičega je uvijek izazovno, pogotovo izabrati kome dati.
Samo komentiram jer mi je komično kojom brzinom nestane, otiđoh na WC na jutarnju dužnost i kod više nije aktivan. :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |