![]() |
Čisti faul na golmanu.
|
Pa se ti brani u hokeju :)
Kiks igraca koji je "uklizao" iza gola kad su izvadili igraca, i automatski si 2 manje u obrani :) al ce im french opet hebat mamicu :) |
Hahahahahahaha,WINWINWIN!!!!!
|
hebemti..šteta. Ali bravo! Odlična tekma i odlično držanje medvjeda!
|
Citiraj:
Nema veze. Opet su pokazali da im velki led ne smeta i da se mogu nist i sa najvecim klubovima. Na pocetku sezone bi potpisal 10-12mj. tak da je za sad super. Donbass je zgubil pa smo jos uvijek 4ti, bar do sutra. LEV igra protiv CSKA pa bi mogli zgubit jedno mjesto u toj tekmi a i Atlant igra. U najgorem slucaju padamo na 6to mj. |
Šteta - Torpedo - Medvescak 2-1 OT.
|
Glumac mi je pokvario cijelu tekmu. Nisam gledal zadnjih 5 min i produzetak ali bod je bod.
|
Još malo pa tekma. :)
Za one koji su na mobitelima i tabletima mala pomoć za gledanje u pokretu. Flash nakon 4.0 nije problem. ;) Code:
https://www.dropbox.com/sh/bzppyhy4yy4cjna/9VVnWxopbY |
Evo nova pobjeda. Bravo Medeki.
|
Što je s našima, malo malo pa upropastimo sve u zadnjoj trećini.
|
Mah i suci su nam nam skoro opet uzeli bodove. Malo me pocinje to smetat. Timovi na zapadu su blizu da ne mogu bit blize. 4-12 u 4 boda nakon 22,23 tekme. Jedan bod je previse bitan da bi ga suci zasrali.
http://en.khl.ru/standings/244/conference/ |
Bravo Medeki. Prva ruska pobijeda.. 4ti na zapadu, trenutno..
|
Citiraj:
Bravo. |
Losa igra danas :(
Iako nije metalurg bilo tko, ali dekoncentirani su bili cijelu utakmicu |
JBSe. Kaj nisi napisal da je počelo. Zaboravio sam, a planirao sam gledat.
|
Mea culpa drug organ, bolje da nisi gledal nazivciral bi se :)
Imali su puno šansi, ništa realizirali, a golove primili na najveće moguće bauk situacije :( Jednostavno nedostatak koncentracije. |
Teško da bi primjetio greške, još nisam priseban od jučer. :D
|
Ja sam mislil da je u 14 a kad sam skuzio vec je bio 4:0. Nema veze, 4 boda iz 3 gostujuce nije uopce lose i mora se desit s vremena na vrijeme da odigraju koju losiju tekmu.
Nice win protiv jakog Metallurga. Drze se Medvejedi medu prvih 8. |
3 trecina odigrana stvarno yebeno. Naklon do poda medekima. :)
|
Ova ce bit jos jedna zivcolomka...
|
Opet nerješeno :D
|
Sad je vec svaki bod jako bitan i bas mi je zao kaj smo prokockali dva gola. Donbass i Lev su se poceli odvajat lagano i trebalo bi sad uzet drugi pokusamo kolko, tolko drzat prikljucak.. Nadal sam se da se bumo osvetili za onih 5:1, jos mlozemo bar malo..
Dva puta nas je dobio fuckin ...... Bravo Mededi.. Druga za redom u gostima protiv Sibira i lagano ucvrscujemo mjesto u doigravanjau iako ima jos puno. |
Medeki i drugu zaredom dobili uz hrpu iskljucenja. :D
I konkurencija izgubila, Spartak i Donbass. :) Jos da Riga dobije... |
Citiraj:
|
Utakmica je bila jako cvrsta sa puno tenzija i isljucenja ali su se nasi drzali jako dobro i ostali hladne glave.. Sad imamo dva malo "laksa" protivnika u gostima i da dobijemo jednu od te dve, dobro je. Onda doma 6 tekmi i opet jaki protivnici.
Mislim da smo ozbiljni kandidati za 7 ili 8 mjesto. Najbitnije da pobjegnemo Spartaku i da se napravi razlika od devetog mjesta. Jos da veceras Lokomotiv izgubi od Dinama Rige i dan je savrsen. Nadam se da su se Amur i Admiral ispucali jer su dobile dve jako teske tekme, oni su next u gostima. I jos jedan velki win kod Admirala. 4ti u nizu, 3ci u gostima kod Rusa. SVaka cast.. |
Medeki pobijedili tri zaredom na gostovanju a Dekanicu drugi shotout. Bravo. Samo naprijed.
|
Danas na drugom u pol sest AK Bars. Teski protivnik i jako bitna tekma. Bar da uzmu bod ak vec nebu dobili tekmu iako se nadam da budu uzeli sva 3. Spartak i Lokomotiv imaju teske utakmice isto i ak se kockice posloze mogli bi se malo odvojit i jos malo osigurat sedmo mj..
|
3:1 u prvih par minuta. Turbo hokej :D
Tri napada, tri gola (za Medeke, naravno) |
Ludilo od tekme..
4:1 |
Meda mete :lol2::beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05. |