![]() |
Predobro :D Zamisli kako će tek biti grafika na PC-u :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja se hvala bogu ne moram brinuti što se tiče PiSi-a :D |
Citiraj:
|
Hoće li tak i na PCu štekat igra kao i na filmiću? :)
|
Citiraj:
|
Ma nek šteka, detalje na medium i vozi :D
|
Ako je u pitanju port sa konzola na PC, a ne zasebno razvijanje PC verzije mislim da opet nebi trebalo biti nekog pretjeranog stekanja. Zato sto nove konzole koriste hardver jako slican danasnjem PC hardveru, u svakom slucaju puno slicnija arhitektura procesora nego prije na starim konzolama pa iz tog razloga nebi trebalo biti tesko portat igru na PC. S druge strane, mislim da su naucili lekciju sa GTA IV i nebi si trebali opet tako nesto dozvoliti.
Max Payne 3 je odlicno optimiziran, nadajmo se da ce tako biti i sa GTA V. Znam da dok god igra ne izadje mozemo pricati do sutra o optimizaciji, ali neke cinjenice govore da bi trebalo biti dobro. :) Iskreno, ja bi bio sretan sa PC verzijom cak i da opet bude los port. Bolje je igrati na PC-u na low-med postavkama, nego ne igrati na PC-u uopce. Zabavnije mi je udarati se ciglom po ruci nego ciljati s glivicom. :D |
Ma port bude 100% isto ko i cetvorka....al ni to ni najveci problem, ak bude jedini.
Al dobro tu smo pa bumo usporedili pc-ps4 |
:goood::goood::goood: |
Citiraj:
|
evo i na steamu :)
http://store.steampowered.com/app/271590/ |
kolko je ovo mjerodavno?
http://www.game-debate.com/games/ind...eft%20Auto%20V ako ce biti tak, ici ce to fino kod mene :D |
mjerodavno kao i vipova reklama :D
Ti nemas brige... |
Optimistično mi se čini da će igra zauzeti "samo" 20GB.
Wolfenstein i Watch Dogs uzimaju puno više prostora. Ja bih rekao da će trebati barem 40. |
dzizs al me vreme pregazilo
jos se sjecam kako je gta 3 bio vrhunac vrhunaca |
Ma samo da nebude da će se morat ćekati tamo negdje 1.7 patch da bude igriva... Valjda neće bit ista situacija ko s IV.
|
Citiraj:
|
jel pametno napraviti preorder kod ovih
http://www.g2play.net/category/3077/...o-v-steam-key/ spominjete cijene na nekim stranicama koje su duplo jeftinije od kao stvarne cijene od oko 59.99 dolara, pa da ne bacam bezveze eure, iako imam ps3 verziju gta v, nekako mi je draže imati je na pcu |
Pouzdani su
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno sam imao dosta lošeg iskustva sa G2Play (loš) i Fast2Play (iznimno loš) trgovinama. Veliki minusi su mi bili što sam dosta dugo znao čekati na igru. Uz obečanih 24 do 48h, igru sam znao čekati i do tjedan dana (ne pričam o prednarudžbi). Podrške su im katastrofalno loše i spore, znao sam po nekoliko dana čekati na jedno najobičnije pitanje. Naravno, to su samo moja iskustva, možda sam baš naletio u krivo vrijeme na njihove stranice, ali čisto sumnjam, jer sam bacio oko na forume koji su pričali o njima i vidim da se gomilaju samo negativna iskustva, pozitivnih također ima, ali jako malo. Stranica sa kojom sam i više negoli zadovoljan je G2A, cijene su im mrvicu više, ali su iznimno pouzdani, a ukoliko kojim slučajem zakasne sa isporukom robe (to kašnjenje njima znači do par sati), obavezno u znak isprike šalju promo materijale ili kakvu igru sa njihovog lagera, imam samo riječi hvale za njih. Nadam se da sam pomogao. |
|
biti ce super ako uspiju 1080p u 60fps izvesti na tim "next gen konzolama",a da ne izgleda na minecraft
|
Jel još nema nikakvih release date-ova?
|
|
|
|
Citiraj:
mah. ak izade izade, ak ne ne. vise me nije ni briga. :chears: |
ma i ja mislim da je to klasično podizanje hajpa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |