![]() |
Nije to igrica za preko noci, imam preko 1600h pa sam jos uvijek Master Guardian I
|
Citiraj:
Jedan hit njemu u ruku (lijevu), drugi hit kada skoči u njegovu desnu nogu, 3. hit njemu ponovo u lijevu ruku i zadnji hit u prsa u isti trenutak kad on tebe "one-tapa". Tu je sada ms u pitanju, znači ping ili desync, ali on tebe ubija prije... I moraš znati, imaš healt bar, nije svaki pogodak insta kill. |
Nema tu nikakvog desynca, s onakvim smg-evima mos imat 7-8 hitova u ruku/nogu pa cak i dio u prsa bez killa hladno, treba ciljat glavurdu. Nije isti dmg/armor penetration smg-a i ak-a npr.
Jednostavno si los, provaj naucit mehaniku igre, prvenstveno da se ne mices dok pucas, googleaj csgo "stutter step", pokusaj ne sprejat nego burstat po par metaka, ciljat glavu itd. Igra je teska, skill ceiling brutalno visok i ucenju nema kraja, ali je s razlogom najbolji kompetitivni (takticki) fps na svijetu. Sretno! |
R.I.P. CS GO :stoopid:
2012-2023 |
RIP =(
jel se sad svi prebacuju na 1.6 :D |
Koliko mi je zao ,toliko mi je drago. Prvo, jedan od official servera je u Vienni (Beč)sto za nas znaci jako puno, bas se vidi razlika kad sam spojen direkt u Beč ili kad me routaju u Beč preko npr Frankfurta. Ako Vienna rasiri kapacitete bit ce super za nas jer mi je ping super i lag takorec nepostojeci. Csgo me uvijek bacao u Poljsku ili Njemacku i morao sam se cesto prilagodjavati. Vidjet cemo kako ce raditi sada kad nema vise csgo i sad su svi na cs2 serverima
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |