![]() |
Citiraj:
koju verziju si stavio, free? ja sam uspio namjestit da kad spustim "glavnu" lentu tamo kliknem i udem u quicker, ali to je opet jedan korak previse :nono:. :chears: |
Citiraj:
Watchdog Task Manager |
Citiraj:
Stavio sam free samo da probam, sumnjam da je u paid to drugačije riješeno.. no, ajd vidi |
Ajmo znalci,kako da koristim doma wifi?
Imam carnet i speedtouch router Instalirao sam wifi pppoe i busybox al to mi ne radi ili ja ne znam koju sifru moram ukucat? Dali ima još koji način da se spojim na net... |
kako ili kojom aplikacijom onemogućiti bilo kakvo pozadinsko spajanje osim željenog.
Konkretno htc 2.2 želim kad uključim npr u browseru zero facebook da nema baš nikakvog pozadinskog spajanja ili syncanja. Dao sam primjer ali poanta je ista - da ništa ne troši promet bez moje želje i dozvole - bilo da me pita bilo da moram omogućiti/onemogućiti. |
|
hvala, ako još netko ima preporuku - poželjno za nerootan uređaj i što jednostavnije (nije za mene :) )
|
jedno brzinsko. dali je sigurno/pametno koristit AdAway?
:chears: |
Citiraj:
Osobno koristim AdFree |
Citiraj:
zato sam ga stavio :lol2:. :chears: |
decki moze preporuka za neki grocery list program. na iphone-u sam imao aNote i radio mi je savrseno. nazalost njega nema za android.
bitno mi je da ima onako listu i kad prekrizim nesto da to ode na dno inace se izgubim. :chears: edit:nasao sam ga, zove se easy note na androidu. dosta je losiji od onoga na iphone-u :-(. |
Remember the milk
http://www.rememberthemilk.com/services/android/ Ili upogoni Google tasks uz npr CalenGo ili gTasks. |
Jel netko probao Exfoliate aplikaciju? Kad ju idem skinut sa marketa piše mi da mi HD2ca nije podržana :/
|
|
Citiraj:
|
CroTouristGuide - aplikacija za pretraživanje smještaja na portalu www.crotouristguide.com
|
Citiraj:
Meni neće radit,morat ću drugi router uzet. Nexus S,probat ću još poslije sa custom ROM-ovima al samo sam rootao mob i na stock ROM-u mi je. Koju verziju busyboxa imaš? |
Ja imam ginger al i na froyu mi je radilo bez problema, naravno custom romovi. Verzija busyboxa je 1.92 cm7.1 . I jesi li isprobao onaj alice pppoe?
|
Ma nisam probao,probat ću sad neki custom ROM,pa ću vidit...A nebi htio bezveze se gužvat sa 2 routera u sobi ako ne moram.
Moja verzija je 1.93.1 |
Mail klijent za Android?
Pozdrav
Htio bi primati mailove iz firme na svoj mobilni uređaj kako bi bio u tijeku sa događanjima. Mail server je Exchange, no meni odgovara i POP3 protokol. Koji mail klijent odabrati? K9 mail je previše bugovit i non stop mu nešto ne štima, a njega mi preporučaju cijelo vrijeme na stranim forumima. |
A zašto ne bi koristio integrirani? Ništa mu ne fali, radi sasvim zadovoljavajuće.
|
baš sam i ja to počeo tipkat :)
|
Integrirani je najbolji, exchange radi sasvim uredno na njemu.
|
Nemam ništa integrirano, imam Elegance Swift mod koji nema integrirani klijent... :(
|
a onda probaj TouchDown, nije besplatna, ali meni je bila ok:
http://www.androidtapp.com/exchange-by-touchdown/ Ili imaš ovdje upute kako izvući mail aplikaciju iz custom roma. :) http://forum.xda-developers.com/show...=676069&page=2 |
Ej hej evo uspio sam nešto skemijati, fala na ovom savjetu.
POP3 će biti. Nego recite mi koji SMTP server navesti na mobitelu, ako dnevno mijenjam nekoliko lokacija: 1. Doma - mail.t-com.hr 2. Vani - mail.tele2.hr 3. Posao - mail.voljatel.hr Ima li neki način da odaberem jedan smtp server i da to onda šljaka? Ili možda mogu to sve slati preko gmailovog smtp servera? |
Možeš preko Gmaila, ali stavi onda ime, prezime i reply mail adresu od dolaznog servera, tj. njegovog accounta. U tom slučaju ćeš sve poslane mailove vidjeti na tom Gmailu pod poslano.
|
preporuka za neki Voip program osim MobileVoipa. ne radi mi bluetooth slusalica na njemu pa bih probao neki drugi.
:chears: @juice, zahvaljujem. probat cu. |
Citiraj:
I ovo bi trebalo bit to: 3CXPhone - VoIP / SIP phone |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |