![]() |
Citiraj:
trebao bih verziju za xbox naruciti (5 kom.) pa me zanima :) |
Naravno da je sigurno samo si uračunaj poštarinu i PDV na cijenu kutije.
|
Citiraj:
|
ne,samo postarinu.
|
Oce jos netko narucivati sa mnom (u rujnu cu naruciti) pa mu ja šaljem?
da ne morate pdv placati |
Evo mozes onda i za mene narucit kad budes... Limited, pa ti uplatim na racun:chears:
Ipak ovo je igra od koje treba imat i kutijicu:D |
Ok,budem jos u rujnu pitao tko oce pa cu naruciti...preko pm-a se lako dogovorimo :)
|
Ljudi su i prije naručivali igre iz UK pa nisam čuo da su plaćali PDV. Jedino poštarinu nekih 20ak kn, na kraju ispadne 270kn kutija LE + PWP, a basehost 235kn samo key LE.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako se PC kao gaming platforma iskaze u prodajnim rezultatima ((nadmaši konzole)jer ipak se samo to gleda) trebala bi dobiti puuuno vecu pozornost nego koju ima sada.
|
|
Zadni komentar je najbolji.
btw. nema se sto PC iskazivat i ne treba neka velika pozornost. Sve sto treba je da konacno prestane ta bolest zvana konzolitis i da dobivamo igre u skladu sa vremenom i mogucnostima nasih strojeva. |
i don’t care what DICE says.
What is p*ssing me off is how EA are using the PC version as their selling tool. seriously WTF man? Battlefield 2 may had sold well on PC. However what platform sold Bad Company series the most? Consoles obviously! Now that Battlefield 3 is coming out, wtf makes EA think PC will have the most sold unit? the freaking Bad Company 2 was one of the most pirated games in 2010 so who the hell are the trying to trick? Majority of pc gamers don’t give a damn about buying games, because they will torrent the sh* out of them. Publishers should stop freaking wasting time on pc platforms and hax that sh. BF3 will sell more on consoles than pc, so I don’t know why EA are using the pc version as a selling tool when they know consoles will sell more. mislim da je PC i te kako sposoban nadmašiti konzole |
Citiraj:
Činjenica je da je puno konzolaša već zbog BC2 prešlo na PC... |
kolki majmun moras bit da igras pucačine na kontroleru i konzoli, wtf nekuzim kak je to uopce moguće :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
support ima 2 tone valjda :D
|
Mislim da je assault sa medkitom i defib overpowerd.
Iznenadio sam se kad sam cuo prvi puta da su to promijenili. Trebat ce malo navikavanja. Support klasa ce prizvati novi val mega kampera - ammo kit, prone, machine gun & bipods... omg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom i support će sad biti "jeben", ammo kit i deri |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Krasno, 400 metaka u pkm i ammo pack, nek se nadje jos 400 :D . Al ajd sviđa mi se onaj koncept nocne borbe, nadam se da ce to staviti u igru : http://bf3blog.com/tag/bf3-class/
|
Squad lideri se mogu spawnati pored bilo kojeg člana tima dok se ostatak ekipe spawna jedino pored squad lidera, sviđa mi se to.
|
|
|
možda će u mp biti malo šire, kockastije
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:47. |