![]() |
Citiraj:
|
Super,dobro da znam ako napravim zaron s mojim G2 :D
Kakvi su ovi Villanovi romovi? Preporucuju mi da cekam 1.5 da se spoji s novim radiom.... |
Citiraj:
|
Totalno su ukenjali s tom promjenom ekrana. Istina normalni korisnik niti ne bi trebao rootati niti flashati ali s ovim je ta radnja postala složenija.
|
Citiraj:
Probao sam i Villanov ROM, radi dobro, jedan od poznatijih i kvalitetnijih ali nisam bio zadovoljan baterijom, pa sam isao dalje. Sad sam na Aurax.u sa ovim modom Zadovoljan sa i baterijom, i performansama, a i ne grije se toliko Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Moraš stvarno biti srećko da bi ga ubio :D Jeste primjetili kako unlockani Desirei drže dobru (istu?) cijenu i nakon 3 mjeseca? Da nisu uletili ovi lockani SLCD modeli, dam se kladiti da bi cijena išla naviše zbog manjka mobova na tržištu i dobre potražnje... |
Citiraj:
Custom ROM već može značajno podići upotrebljivost uređaja :) |
Citiraj:
Igrat ću se opet malo u nedjelju...... klokao sam sve sad cu malo i mob :D |
Citiraj:
|
|
poz, kupio sam si HTC wildfire i zanima me postoji li neka aplikacija za andorid pomocu koje se mogu spojiti na laptop te koristiti internet sa laptopa?
mozda ne treba aplikacija pa ako netko zna nacin kako se spojiti na net preko laptopa bio bih vrlo zahvalan... thx xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma razocaran sam wifi-jem zasad.. u splitu slabo/nista otvorenih veza..a cini mi se da je i slab domet.. |
Ako imate Windows 7 možete ga sa http://www.connectify.me/ pretvoriti u WiFi hot spot.
|
Citiraj:
Napravi se access point, android prepozna wifi, ukucam pass i spoji se no kad otvorim market kaze da nema konekcije.. Probao sam isključiti firewall ne ne pomaže.. |
Citiraj:
|
Uh koji sam bedak, kupim najbolju karticu za WIFI (alfa awus036h) i ne skužim da ima opciju mobilnog wifi hotspota. Dakle kad pokrenem tu opciju iz alfa upravljačkog programa sve radi, mob se spoji i koristi sheranu konekciju.
No connectify.me ne radi, ili mi mob javi da se spojio ali ne može na net ili kao što reče avukovic samo se bezuspješno connecta.. EDIT: petljajući po opcijama alfa upravljačkog programa i connectify.me uspio sam upogoniti i da radi preko njega, čini mi se kad je brža konekcija preko connectify-a no na koncu program mi nije neophodan za funkciju sheranja konekcije kompa i moba.. |
da, najnoviji je software...u servisu kažu da je software-ski problem, pa se sve vrti ukrug...
any HELP?! |
Ako je problem softverski, nosi u servis na reklamaciju. Staviti će ti novi OS. Ako i dalje bude zezalo, traži drugi mob.
|
izgleda da treba tražit drugi mob.....jel ovo više nije normalno....
hvala svima na pomoći.... :( kako se senzor blizine može smanjiti ili ugasiti kad se razgovara na mob?! |
Citiraj:
|
BTW,izasao Frodovillan il kak vec verzija 1.5.0...mozda se poigram vecheras :)
|
Jel se itko od vas raspitivao za te kodove? Mislim, meni ne trebaju, ali čitam da nije baš neko veselje što se toga tiče:
http://cafe.mobil.hr/threads/68858-H...ock-bez-code-a Mislim da je u 8. mjesecu krenula distribucija lockanih Desirea (hboot 0.83 i SLCD). Od tog trenutka je cijena unlockanim modelima malko skočila :) |
Kolko sma čitao po svim tim android forumima i xda.....nekima radi nekima ne. Osobno nebi slao pare tamo nekome ko će mi iskorišteni COD key poslat i mazat glavu sa time da to treba ukucat u HTC 5 puta zaredom :D
|
ja cekam jos poneki rezultat "unlocka" sa turbo sim karticom. ako bi to radilo kako treba onda nema smisla kupovat nikakve kodove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za ekipu koja ima LeeDroid v2.0 kakve su vam 720p snimke. Meni uzasno spore i zapinju, negdje 10ak fpsova, dok je 480p prosjek 26 fps.
I samo da potvrdim, ako se dogodi da moram na reklamaciju mogu sve vratiti u prijasnje stanje, napravio sam backup starog OS-a ( onaj od oko 300 mega) ? Tnx. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:31. |