![]() |
Da da, a ja vas isto sve zelim vidjeti, kad god bude ja sam za, pa cak i onda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Varas se, vidio sam te van Partnera, u Partneru nisam nis vidio :D E da i kad ce bit sastanak, opet se sve pokrenulo, pa stalo. Mislim ajde, prosla zima. |
Nisi vidio jer je moje zmejsko telo bilo na tvojem...
|
E onda se ni nesjecam niceg kak spada iz Partnera :D
|
Pa sta je ovo?? Zar nitko nije za sastanak?? E pice jedne :p
:D |
Ja sam za... Može subota u City-ju ili Amsterdamu navečer oko 8-9?
|
Što se mene tiče, može. :)
|
Ja radim do 23:30 ali ako je neko za afterhour...:no2drug:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nećemo tako. Neću ja da se igram bez POPa, sta cu ja raditi kad mislav ode na spavanje u 21:00???? Ajd sad ozbiljno. Nesto ovo organizovanje slabo ide, javi se dvoje troje i nista. Ove subote nam nema ni Lihta, čoek je sad među čifutima, ja neću moći doći (nemam para, pare jesu sjele, ali ne dogovorenig 10% nego samo 5% :fuming::Machineg:). Idući vikend meni uskrs (27.4.), pa me opet nema. Ako budete organizovali šta poslije 27.4 ja ću se prijaviti jer bi tada morao imati para da dođem, da vas vidim. :D |
Ako išta i bude biće tek za mjesec dana tako da...
|
Citiraj:
|
ajde žderonje iz grada na Dravi recite mi gdje ima dobrih ćevapa tu?
|
U Bonusu u Ulici Republike su solidni...
|
Citiraj:
|
U Saloon ne idemo nikako ja tamo radim... Jebo ćevape, di je jeftino pivo?! Čuo sam za jedno mjesto... 5KN idem uskoro izvidit...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
tako bezobrazno niska cijena je bila jedino u bivšoj pivnici u Divaltovoj... (već godinama ne radi) |
"Sloga" preko puta pekare Jumbo (na raskrižju vinkovače i dunavske)... :-)
|
Citiraj:
Kod nas je svuda Jelenko (Rogonja) 0.5 l 5,55 kn, tako da... :p |
Ne pijem ispod 0.5L...
|
Citiraj:
Jebote, dobar vam je onaj šokac... Odem tamo povremeno sa ženom i uvijek se prekobacimo. A kad za firmu naručujemo pizzu obavezno je iz saloon-a ona gigant (ili kak se zove) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe, ne ložim se baš na dostavljače ali vjerovat ću ti na riječ. Firma je Webit u pejačevićevoj.
|
Na njega ne samo da se ložiš kad ga vidiš nego.....zna i procuriti....
|
Citiraj:
Imam jedan prijedlog - idemo svi na Prvi maj roštiljati, kod Kopike preko Drave ima velika livada. :) Mislim da je to puno bolje od zagušljivog Cityja i onih njihovih "ćevapa"... :D Ako vi ne idete, ja odoh s legama roštiljati na đakovačko jezero. :) |
Citiraj:
|
Kad ono pada 1. maj? Prvog maja? :D
Ja sam slobodan četvrat i petak što se tiče škole, a para bi trebalo biti, znači mogao bih e pojaviti. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |