![]() |
|
Samo pazi da ne bi bilo ironije i na kraju ove rezerve odigraju tekmu za pamćenje iz razloga dokazivanja :)
Mislim realno, Pranjić bi mogao odigrati iz petnih žila, mora se prodati iz Bayerna. Ista stvar je za Vidu, koji bu on k u Dinamu? |
Jesam ja jedina budala koja se ne dvoumi između Olića i Eduarda nego bi ih oboje stavio u špicu? :D
|
Nisi. :D
|
Citiraj:
Trebala bi se tada reprezentacija prebacit na 4-6-0 formaciju,danas to igra ajax,svi mijenjaju mjesta i svi više manje znaju sa loptom |
Ne kuzim zasto nije pozvo i Rukavinu u repku :D
onda bi barem bio siguran da ne bi dali gola. Uf. Stvarno se nadam da cemo uspjet nesto tamo napravit i da se necemo sam tak predat. ALI cinjenica je da: - igra nam se od njemacke nije promijenila - u repku nije dosao netko novi koji bi dao poleta - ostali smo igrom na istoj ako ne i nizoj razini nego u njemackoj (svi ostali su napredovali) - igraci igraju za repku iz ne znam kojega razloga, nema vise da se daje 110% u svakoj tekmi - Bilic je procitana karta i vrijeme je za promijene koje su trebale od davno desiti (ali tu se mora promijeniti i cijelo vodstvo HNSa) - cini mi se da cemo od tolike zelje za osvetom izgorit tamo i da cemo jos vise nahebat *Nadam se da se ovo predhodno napisano nece desit :D |
Citiraj:
|
Od Istanbula u petak nas može spasit jedino potres i da se odgodi tekma.
Još ajde, složit prvih 11 kak tak, ali me baš zanimaju izmjene pogotovo u vezi i obrani. |
Citiraj:
|
|
Bujrum,bujrum:Dda li se pripremate
Ako slučajno dobe hvalit će se mjesec dana a modriću će cjena skočit u nebo,ala njuškalo cijene:D |
ma ko ih šiša, ionako nemam kruha od njih. ako izvuku remi - puna šaka brade.
|
Ajde da čujem, tko je uplatio na Turke? :D
|
Citiraj:
Treba nam Ćiro |
da sam ranije saznao da šifo igra stopera, uplatio bi miljon na hendikep turske.
e moj debilicu, jebem te u sastav |
Ima li tko link za live gledanje? Hvala.
|
Ola!!
|
Jbte, cili Mostar slavi. Vatromet i pucnjava na sve strane. :D
|
Amjo decki tko je stavio na tursku ruke gore lol!!!
|
Haha
Al od kad smo dali gol ne mozemo 3 dodavanja slozit. A sudac je vec komotno mogo 3 zuta dat turcima. |
Mandza. :D
|
Dva nula!!!! Toooo toooooo osvetaaaaaa!!!!
|
Citiraj:
|
Prvi put pratim neku utakmicu iz Mostara. Ljudi, ovo je fenomenalno. Poslije svakog gola se grad trese. :D
Edit: Još samo fali da Džeko zabije Portugalu. 0-0 je. :) |
Dobro je ovo, čist fino:)
|
Citiraj:
Daj prošetaj do istočne strane pa javi dal slave naše golove:lol2: Baš je prigodan ovaj smajl:zdero2: |
Jel ovu tekmu pripremao Bilić ili Murinjo? Gotovo savršena gostujuća tekma. Za sad, tj. Dujmovićevog drugog žutog.
|
ajd fala k***, baš ih fino ložimo :D
|
ovo je presmjesno koliko se ocito manje zemlje ostecuje sa sudjenjem...
prvo onaj pad turski u 16m ili je zuti ili je penal , na kraju nista, a da nepricam kako mlate ostale igrace i svaki put ovaj "upozorava" turke, prvom sansom koju su mu nasi dozvolili ekspresno nam da dva zuta i izbaci te igrace za uzvrat, koju poruku poslati ? |
Kladionicari,eto vam vasi uvalili :p neka neka:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27. |