![]() |
Ja sam streamo s kompa na lap preko WLAN-a (SE 555) Hurt Locker 1080p bez problema. :) Ovisi sve o jačini signala, ja sam bio spojen na nekih 40-45 Mbps. Za neki 1080p film od 11 GB teoretski bi trebala biti dovoljna konekcija od 15-20 Mbps propusnosti.
|
Jel mi netko može ukratko pomoći kako da se recimo s posla ili neke druge lokacije spojim na wd? Namjestio sam si deluge da skida torrente sa b-rad firmwareom pa bi povremeno pogledao kako napreduje i tako...
Thanks |
za to bi ti trebao nekakav vnc server na wd-u, ali ako sam dobro vidio toga jos uvijek nema. jedino mozda da si slozis dyndns i forwardas neki odredeni port na wd pa da se eventualno nekako preko ssh spojis. drugo rjesenje ne vidim
|
Nije velika udaljenost kompa i WD-,ali je JAKO neprakticno spajatkabelom jer ide po sredini sobe. Tako da cu nastavit copy paste na eksterni disk
|
ako si u mogucnosti probaj nabavit neki wireless stick pa vidi kako ce radit. po meni nema smisla kopirat na stick ako ima ethernet/wireless
|
Iz WD "kuhinje" je 17.03. izašao prerelease Firmware 1.02.19 sa nekim
poboljšanjima (veličina i položaj subtitlova i mnogi drugi). Izgleda da bratija vrijedno rade na izlasku konačne verzije :goood: Link |
Citiraj:
|
...kako riješavate nedostatak gumba za gašenje ?
|
Citiraj:
|
...i ostaje vjerovatno na "stendbaju"...ili se varam ?
|
Citiraj:
|
Varaš se. Gasi se u potpunosti.
EDIT: nakon malo razmišljanja, došao do zaključka da ipak nešto radi jer inače ne bi primao IR signal za paljenje sa daljinskog. |
radi, radi...
|
Ne kuzim zasto se zamarate sa tom potrosnjom. Nije to bog zna kakav potrosac dok je u standby-u.
|
Ne samo da radi nego se i grije :D
--- Meni pokazuje 11W kad radi streaming s Youtube, a oko 9W dok stoji upaljen i ne radi ništa. Sad kolko je mjerač precizan ne znam. WD Live TV ima i WLAN stick, diskovi nisu spojeni. E a sad, pokazuje 8W kad je "izgašen". Jel normalno da to čudo pojede 6kW mjesečno ili to mene zeza mjerač? :D |
Citiraj:
|
Naravno :)
Samo sam htio napomenuti za one koji ne znaju, koliko to zapravo je mjesečno. I recimo imam TV, satelit, wd tv live 24h dnevno u stand by-u i to mi je 17kn mjesečno, da li je strašno, moramo procjenit sami :) Oko 20-og u mjesecu platis danak od 500kn, opsujes "vuru", drzavu, hep, vladu i kog jos ne, i idemo dalje :D Uglavnom, da budem više ontopic, nadam se skorom izlasku novog FW-a da konačno mogu upogonit privatno sharanje s w7 :D |
Bio sam prilicno zagrizao za mede8er ali sad me opet vuce na wdtvlive i to samo zato jer je moguce upgoniti torrent manager, Jel to funkcionira dobro? koliko sam citao na med8er jet to tesko napraviti.
dali to funkcionira sa rapidshareom isto? |
kolko znam, na mede8eru nije ništ takvo moguće
al kad bolje pogledaš, firmware se razvija (uskoro dolazi 3.0) i ima tipke na sebi ako slučajno daljinski zagubiš :D:p |
svašta, tek jučer sam skužio da se titlovi mogu vremenski uskladiti s filmom, "naživo" :D
|
Tek si sad to skužio? Za one koji ne znaju: dok ide film, pritišćite strelice za lijevo i desno (one bijele tipke sa strelicama). Svaki pritisak je pomak od 100ms.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Rapidshare još ne fercera...ali će Brad i to vjerojatno napravit EDIT: Upravo vidio kod kolege da je moguće dodati i Rapidshare download manager, radi ko urica :), isto mu se pristupa preko web guia, također moguće je ubaciti ručno i drugi torrent klijent (rtorrent, transmission...) |
Novi firmware službeno vani, izašao iz bete. http://www.wdc.com/wdproducts/update...y=wdfwdtv_live
|
je, uvaljao ga kod sebe, sve ok prošlo...
|
Added Western European language input for keyboard.
sta ovo znaci, odnosi li se to na onu mutavu tipkovnicu po kojoj se secem sa daljinskim, ili je podrzana usb tipkovnica? |
Citiraj:
|
Dobar firmware.
Super što su uveli izbor veće veličine titlova i podešavanje po visini. Čini mi se da brže očitava sa mreže i da je riješen onaj mali, ali zamjetan mkv/AC3 async. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |